האם כל הידע ביקום זמין לכולנו?

bertcat

New member
האם כל הידע ביקום זמין לכולנו?

אני יכול ללמוד דברים כמו קונג פו? או אנגלית בלי מורה? אולי דרך חלימה או התחברות אחרת לתפיסות שונות אפשר להגיע לכל הידע שקיים?!? אולי כמו במטריקס, אפשר ללמוד משהו תוך לילה אחד ולקום מומחה? מה דעתכם?

~דויד~

New member
אם תוכל לגרום לשטר של 100 דולר

להופיע בארנק שלך יש מאין, אז אני מאמין שהתשובה לשאלתך היא כן
להתראות חמודי, אני טס לי I believe I can fly ושנה מופלאה ומדהימה לך (ולכולם)
דויד

bertcat

New member
זה כבר יותר מסובך, לא??

אני שואל על ידע, דבר לא פיסי, אלא גישה לידע. נראה לי שזה פחות מסובך מלעשות דברים פיסיים. בדוגמא, אתה יכול לטוס במודעותך, בדמיון (ממש לעוף!) למרחקים רבים, אבל ממש לגוף בגופך הפיסי?? נראה לי משהו אחר לגמרי.

~דויד~

New member
אתה בא לשיעור היום?

ובכן, בקשר לשאלתך, להתחבר לידע זה דבר אחד ולדעת זה דבר אחר. להתחבר לידע - אפשר במידה ויש לך אישור לכך ברמות הגבוהות. לדעת - מחייב תרגול ולמידה והשתפרות יומיומיים. זאת היא דעתי

bertcat

New member
אני בא

מי נותן אישור, מה סתומרת. אתה אומר בעצם שהתשובה היא כן. אפשר לדעת הכל, וללמוד הכל תוך כדי הליכה ברחוב, למשל, או בחלום? או.קי. צריך רמה פצצתית אבל אתה אומר שזה אפשרי??

Jerald_Admonds

New member
בהחלט הכל אפשרי...

הגבולות היחידים העומדים בפנינו הם אלו שאנחנו שמים לעצמנו. ואלו של הידע, אבל אם אפשר לתעל לעצמנו ידע מהיקום אז דיי פתרנו את הגבול השני הא? :) באהבה,שי.

קרן אור8

New member
כן בהחלט , הכל זמין ../images/Emo41.gif

כמו מחשב גדול שם נמצא הכל ... כל המחשבות של כולם , המעשים , הגלגולים , התשובות לכל השאלות , כך זה במימד האינסוף . הכל זמין נגיש ולכולנו בלי יוצא מן הכלל . וזו משמעותה האמיתית של התקשור . לכולנו יש האפשרות לפתח את חושינו העל חושיים , לכולנו אפשרות להיות מתקשרים , ובעצם כולנו מתקשרים , אם כי לא תמיד במודע ... באהבה קרן אור

למעלה