האם כל הנגנים דורשים תוכנה
ועוד

האם כל הנגנים דורשים תוכנה ../images/Emo35.gif ועוד

צהריים טובים, אני שוקלת לקנות נגן MP3 בארה"ב, אבל לא ממש מתמצאת בתחום. יש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא להן תשובה ב"שאלות נפוצות", אני מקווה שמישהו יוכל לענות... 1) חוץ מאייפוד (ובטווח המחירים שלו בערך), מהם הנגנים האיכותיים יחסית בשוק שיש להם נפח של מינימום 5 ג'יגה? על מה הייתם ממליצים? אני לא מחפשת משהו עם וידאו, תמונות, מסך צבעוני וכו'. מה שחשוב לי זו איכות סאונד סבירה ויעילות, ואם יש גם רדיו, זה בונוס. 2) האם כל הנגנים דורשים התקנה של תכנה במחשב (כמו ה-iTunes של אייפוד) כדי להעלות אליהם מוזיקה, או שזה אופייני רק לנגן של אפל? 3) האם בקניית נגן בחו"ל מקבלים אחריות שתקפה גם בארץ, או שבד"כ לא? תודה רבה.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

1. כעקרון האייפוד מיני עונה על צרכייך, ועכשיו אפשר להשיגו בזיל הזול. אם לא- יש את האייריבר H10 שהוא גם עם רדיו, תמונות והקלטה. 2. לא. 3. בד"כ לא מקבלים אחריות, לאייפוד מקבלים אחריות עולמית מותנית בהצגת חשבונית - שנה מיום הקניה.

iRiver H10

קודם כל תודה רבה.
אני מבינה ממה שכתבת שבאייריבר אין תוכנה דומה ל-iTunes. אם כך (ואם יש לך סבלנות להסביר
) איך מתבצעת העברת השירים? עניין פשוט של חיבור למחשב וקופי-פייסט? שוב תודה...

ח ל ו ן

New member
אין לי את המכשיר

אבל לדעתי זה ככה. יש לי פה כרגע H340 וככה מתבצעת ההעברה...

NEO83

New member
אם את קונה

בארה"ב, אז המכשיר יהיה כמו המיני... יש 2 גירסאות למכשירים של אי ריבר, אחד אמריקאית, ואחת בין לאומית

מה זאת אומרת "כמו המיני"?

איזה מיני?
ומה ההבדל בין הגרסה האמריקאית לבינלאומית (ומה עדיף?) תודה...

william

New member
ל IRIVER יש תוכנה גם, היא

נקראת IRIVER PLUS, בעזרתה גם אפשר להעביר שירים ולסנכרן כמו בITUNES. ההבדל הגדול הוא שבIRIVER גם אפשר פשוט ב CUT &PASTE !!! כמו קבצים רגילים במחשב ... אחלה מכשיר, מומלץ !

כלומר -

כלומר באייריבר השימוש בתוכנה הוא רק אם רוצים ואפשר לא להתקין אותה? תודה...

יאיר B

New member
אם רוצים שהנגן יסדר את השירים לפי

שמות אמנים, אלבומים, ג'אנרים וכו' באופן אוטומטי (תוך שימוש במידע שיש בתגיות) אז חייבים להשתמש בתוכנה. גם לניווט באופן זה בשירים צריך להעביר דרך התוכנה. ל-H10 יש גם אפשרויות של בראוזר - כמו במחשב. אז אם אתה מעביר שירים שמאורגנים בתיקיות - תוכל לשמוע באופן מסודר יחסית.

למעלה