האם כל עבודה בקנדה יכולה לעזור בתהליך ההגירה?

NOC5241

New member
האם כל עבודה בקנדה יכולה לעזור בתהליך ההגירה?

אם אני נציג חברה ישראלית שעובד בתוך קנדה ומעוניין להגר בעתיד (העבודה היא מול אזרחים קנדים, בשפה האנגלית), אך המקצוע בו אני עובד אינו קשור ל-NOC עליו אתבסס בתהליך ההגירה. האם במקרה זה עבודה מהסוג תעניק לי נקודות זכות נוספות להשגת 67 הנק'? תודה מראש לעונים...

כל NOC מהרשימה הוא בסדר

גם אם במשך השנים יש לך כמה מקצועות NOC שונים בתכלית אחד מהשני. כל עבודה בקנדה ברישיון עבודה מקדמת מאד את הההגירה, ולךא ממש חשוב ה NOC כי זה נותן עוד נקודות. תעבוד מעל שנה, ותקבל ניקוד בונוס. אם תמצא מעסיק בקנדה זה בכלל יזרז את ההגירה.

NOC5241

New member
תודה על התגובה ושאלת המשך...

העבודה בקנדה חייבת להיות שנה לפחות, כדי לקבל את הניקוד? וזו יכולה להיות כל עבודה, גם אם זה נהג משאית או מוכר מוצרי ים המלח בקניונים?

כל עבודה בקנדה בויזה חוקית וכל לימודים במוסד

חינוכי קנדי בויזת סטודנט חוקית נותנים נקודות בונוס בשיטת הניקוד להגירה. וזאת בתנאי שזה מעל שנה. אין קשר בין העבודה הזו לבין הניקוד על ניסיון מקצועי מזכה, כי בניסיון המזכה מקצועית חייבים לעבוד ב NOC מזכה. אבל גם עבודה בעגלת ים המלחף יכולה להיות מוגדרת כמנהל משמרת בחנות ריטייל, ואז ה NOC מזכה, הכל תלוי בדרך שבה המעסיק מגדיר את ההעסקה במכתב האישור שלו.

NOC5241

New member
תודה רבה לך... ושאלה אחרונה בנושא

העבודה חייבת להיות רציפה או שאני יכול להגיע לתקופות של מס' חודשים, שבסה"כ תצא לי תקופה של שנה?

ב מדריך 6 הפקטורים להגירה לקנדה כתוב:

Previous work in Canada You, or your accompanying spouse or common-law partner, have completed a minimum of one year of full-time work in Canada on a valid work permit. האם המשמעות היא שאפשר לצבור שנה בחתיכות או לא? נראה לי שלא כי אחרת הם היו כותבים "יותר מ 12 חודשים", אבל אולי אני טועה.

למעלה