האם כשעושים סקס אנאלי זה יכול לעשות נזק

danlevi1974

New member
האם כשעושים סקס אנאלי זה יכול לעשות נזק

משמעותי וכמה? זה לא שכואב לי בטוסיק אבל קראתי מאמר שמצאתי בגוגל ,שכתוב שם בצורה ממש כללית שיכול להיות נזק. אבל לא ממש מפורט,שם. הרי אין לי מושג מה באמת קורה שם בתוך הגוף פנימה. איזה אינדיקציה יכולה ליהיות.? ויש לי עוד שאלה ... יש שם אזור (שמתחת לבסיס איבר המין) שאם איבר המין נוגע בו אז זה כואב. למה בעצם? סליחה על הבוטות של השאלות. אי אפשר לנסח אחרת. וגם אני מבין שזה המקום לשאול.

danlevi1974

New member
שכחתי לומר שיהיה במזל טוב לפורום החדש

טוב, לא נורא , מקבל את התנצלותכם.

white star

New member
../images/Emo54.gif נזק מסקס

תראה, באופן עקרוני אם עושים את הסקס בצורה עדינה וגם שמים ג'ל מתאים, לא אמורה להיות בעיה. אם הבן אדם לא עדין, ניתן לגרום לחתך ולדימום (עשוי גם להיות בפעמים הראשונות), אבל רק במקרים מאוד קיצוניים יכול להיגרם נזק תמידי. בדרך כלל גם כאשר מדובר בסקס חזק ו כולל פיסטינג, שוב כאשר הבן אדם החודר אינו זהיר. אם עושים את זה בעדינות הנדרשת (לפחות בהתחלה, לתת לשרירים את הכמה שניות הראשונות להתרחב) לא אמור להיות נזק. עוד משו שיכול להיות קשור לשאלה שלך זה אם משתמשים ללא קונדום והבן אדם גומר בפנים, חוץ ממחלות מין שאני מאמין שאתה מכיר, אצל חלק מהאנשים המעיים לא מגיבים טוב לגמירה בפנים (מקווה שאני לא גרפי מדיי...) לגבי השאלה השניה, לא הבנתי בדיוק על איזה איזור מדובר... תוכל להרחיב?

danlevi1974

New member
אני הרגשתי את זה היום.

וגם בפעם שעברה. אני שוכב על הבטן והוא מעלי ובתנוחה הזאת הכי מרגישים את זה וזה לא הכי נעים .... זה כאילו שהוא "נתקע" קצת או פוגע "בבסיס" איפה שמתחיל הזין.(מבפנים כמובן) זה דווקא נראה לי שלא אמור לקרות. בכל אופן , לפעמים זה קורה (לא שיש לי ממש נסיון כל כך.) אני לא כל כך יודע איך להסביר, אבל אני מאמין שזה יסתדר. דרך אגב היום סוף סוף הבנתי מה כל הביטויים המוזרים האלה (אוחצה + קוקיצה.)

white star

New member
../images/Emo54.gif לא יצא לי להרגיש ככה

אולי מהתנוחת חדירה, הוא לוחץ אצלך על משהו שם וזה יוצר את ההרגשה... ברכותיי על הרחבת הידע

danlevi1974

New member
חחח... לא כדאי לך להרגיש את זה ../images/Emo13.gif

אבל כנראה שהתחת שלי עוד לא התרגל....
טוב זהו.

Yuval Y

New member
רגע... אתה מדבר על איזור בתוך הגוף?

כי יש לי הרושם שמדובר על איזור הערמונית...

Yuval Y

New member
רגע...

האם הרגשת כאב חזק, או מן תחושה של לחץ? יותר מזה - האם בתום הגירוי הכאב חלף מיד? אם זה כאב קל שנפסק מיד עם תום הגירוי, יש להניח שזה משהו טבעי, שכן זה מקום די רגיש ואומרים ששם גם נמצאת נקודת הג'י. אני מציע לך להחדיר אצבע בעדינות, ולגרות את האיזור. אם תרגיש שאתה ממש סובל, אז כדאי ללכת לרופא.

danlevi1974

New member
לא כאב חזק, אבל

זה כמו שאני למשל אלחץ לך על הבטן (או מקום אחר) עם האצבע ואתה תרגיש קצת כאב. ושארפה מהלחיצה אז לא תרגיש כלום. אחרי החדירה אני לא מרגיש שום כאב בכלל. אני חושב שאולי בגלל הזווית/התנוחה זה יותר רגיש שם. אם זה יחזור על עצמו אני אלך לרופאה שלי. אבל מאמין שאין לי בעייה שם (טוב נו מקווה). תודה על התשובה. אני הולך קצת לשחק במחשב...

Yuval Y

New member
נראה לי שזה גירוי טבעי של איזור הערמונית

תהנה במשחק, אני הולך לישון =)

bulllli

New member
תנסה פשוט דוגי סטייל

אנטומית זה הרבה יותר מוצלח!

למעלה