בלי ספק פסיכי לגמרי שנותנים לו הקלות - ישר לכלא על ביזוי בית הדין.כל אחד מבין שזה כבר פסיכי והזוי והגיע הזמן לסגור את הפארסה הזו ולפזר את האירוע.
התבלבלת לגמרי, זה לא היה קורהבלי ספק פסיכי לגמרי שנותנים לו הקלות - ישר לכלא על ביזוי בית הדין.
תופרי התיקים הם אישתו ובנו הבכור ששותים שמפניות בכמויות שאמריקאי ממוצע שותה קולה. ולגבי הסיגרים אני לא יודע מי מעשן אותן כי אני מאמין שלביבי במצבו אסור לעשן ואם היה מעשן את כל הסיגריות שקיבל במתנה כבר לא היה בחיים.התבלבלת לגמרי, זה לא היה קורה
תופרי התיקים היו כבר בכלא מזמן והמשפט היה מופסק ונגמר
את תיק 2000 ואת סעיף השוחד מתיק 4000 ראויים להימחק מכתב האישום. אבל את תיק 1000 ואת המרמה והפרת אמונים בתיק 4000 אני לא רואה שום סיבה משפטית לסגור.כל אחד מבין שזה כבר פסיכי והזוי והגיע הזמן לסגור את הפארסה הזו ולפזר את האירוע.
אתן לך סיבה טובה למה לסגור הכל, אבל הכל.את תיק 2000 ואת סעיף השוחד מתיק 4000 ראויים להימחק מכתב האישום. אבל את תיק 1000 ואת המרמה והפרת אמונים בתיק 4000 אני לא רואה שום סיבה משפטית לסגור.
הפוך גוטהמי אנחנו שנקבע?
אתה סניגור, פרקליט שמעורב במשפט או אחד מהשופטים?
אם זה היה משפט ציבורי שבו ה"עם" קובע (בצורה "דמוקרטית" כמובן) הוא וכל משפחתו כבר הייתה נכנסת לכלא ממזמן... אבל לא רק שלו!
הון-שלטון-שחיתות... איזה מושחת אחד הציג את הסלוגן הזה בעבר.
זה אחרי הממשלה של בנט לפני הקורונה היו בחירות שבהן 65 קבעו שהוא מושחת שלא ראוי להנהיג ואחר כך 62 מנדטים הצביעו בעד להחרים אותו. וגם בבחירות שבנט "גנב" את השלטון היו 57 בלי בנט ובלי מנסור עבאס שקבעו שאפילו חתול רחוב ראוי להיות ראש ממשלה יותר מביבי. ורק 52 מנדטים הצביעו בעד ביבי מלך ישראל חי חי וקיים.הפוך גוטה
לו העם היה קובע היה המשפט נגמר מזמן והוא היה חופשי לנהל את המדינה
64 מנדטים להזכירך
מאז הציבור שינה דעתוזה אחרי הממשלה של בנט לפני הקורונה היו בחירות שבהן 65 קבעו שהוא מושחת שלא ראוי להנהיג ואחר כך 62 מנדטים הצביעו בעד להחרים אותו. וגם בבחירות שבנט "גנב" את השלטון היו 57 בלי בנט ובלי מנסור עבאס שקבעו שאפילו חתול רחוב ראוי להיות ראש ממשלה יותר מביבי. ורק 52 מנדטים הצביעו בעד ביבי מלך ישראל חי חי וקיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.