האם לא מחובתו של ראש ממשלה גוסס להתפטר וליידע את הציבור

האם לא מחובתו של ראש ממשלה גוסס להתפטר וליידע את הציבור

אמנם מדובר בשאלה כללית הנוגעת לכל ממשלה במדינת ישראל בעבר, בהווה ובעתיד. אך יחד עם זאת, אי אפשר להתעלם מהעובדה להזכירכם שראש הממשלה נתניהו הסתיר לפחות שני טיפולים שנויים מאוד במחלוקת (בשיטת גת גורן, טיפול שנאסר לשימוש על ידי משרד הבריאות הישראלי, וניתן לבצעו רק במסגרת ניסוי מחקרי, רק אם אושר ע"י ועדת הלסינקי לניסויים רפואיים בבני אדם), ואף ערך שני מבצעים ליליים בכדי לעבור אותם ללא ידיעת הציבור.

http://www.news1.co.il/Archive/003-D-103983-00.html

http://www.mako.co.il/video-blogs-specials/Article-24cb17038b44e41006.htm?Partner=rss

http://www.doctors.co.il/ar/18642/ביבי+עבר+טיפול+ניסיוני+בערמונית

התנהלות זו של ראש הממשלה נתניהו לכשעצמה מעלה לא מעט תהיות וספקות באשר לגבי מצבו הרפואי האמיתי של ראש הממשלה, ועד כמה הדיווח של רופאו של ראש הממשלה אמיתי וכנה לגבי מצבו הבריאותי.

על כן, מתבקשת השאלה, ולא רק לגבי ראש הממשלה הנוכחי נתניהו, מה חובתו של ראש ממשלה גוסס לגבי ציבור אזרחי המדינה? האם אין מחובתו של ראש ממשלה הגוסס ממחלה סופנית ליידע את הציבור בדבר מחלתו ומידת התקדמותה? האם אין מחובתו להתפטר ולמנות במקומו את ממלא מקום ראש הממשלה להחליפו זמנית עד שיוחלט על מועד בחירות חדשות? האם הפרוצדורה בדמוקרטיה פרלמנטרית אינה בחירות חדשות במקרה כזה? ושוב, אני לא טוען שזה המקרה, למרות שכפי שמתנהל ראש הממשלה נתניהו במחשכים והרחק מעין הציבור בחוסר שקיפות מול הציבור אפילו לגבי מצבו הרפואי, אני לא אתפלא כלל אם יתברר שכן.

ועוד דבר לא פחות חשוב, האם שיקול דעתו של ראש ממשלה גוסס לא עלול לסכן את המדינה ואזרחיה, ובשל גסיסתו הוא עלול לנקוט במהלכים דרסטיים מסוכנים שעלולים לסכן את המדינה כולה ואת אזרחיה, כמו למשל תקיפה באיראן?, שזו תהיה לכל הדעות משימה התאבדותית והתאבדות קולקטיבית. ועוד לא דיברנו בכלל על האצבע על הכפתור האדום שיש לכל ראש ממשלה מכהן במדינת ישראל... מה במידה ויחליט תמות נפשי עם מדינת ישראל ואזרחיה?

אני מאוד מקווה שבנימין נתניהו בריא לחלוטין

העיסוק בספקולציות לגבי מצבו הבריאותי אינו עיסוק מועיל.
&nbsp
כן, ראוי שנדע את האמת על מצבו הבריאותי של ראש הממשלה. לא, זה לא מה שחשוב לעסוק בו כעת.

סוהי99

New member
ספרטאקוס,אני מאחל לך עם כל הלב

בדיוק את כל מה שאתה מאחל לבנימין נתניהו,ראש ממשלת ישראל....להזכירך.

לא איחלתי לו שום דבר, העלתי דיון כללי הנוגע לנוהל

לגבי ראש ממשלה גוסס, כל ראש ממשלה גוסס, לא ספציפית נתניהו.

אך אם כבר באיחולים עסקינן, לא מאחל לאף אחד ולאף מדינה בעולם ראש ממשלה שקרן סדרתי נוכל רמאי ומושחת כמוהו.

סוהי99

New member
אתה לא מספיק מתוחכם להסתיר את הרישעות החולנית שלך

אתה מדבר על "ראש ממשלה גוסס" ומיד קושר את זה ל"מחלות" של נתניהו.......לא צריך אוניברסיטה בכדי להבין את הכוונה שלך.
ובאשר לעוד איחולים - אני מאחל לך עם כל הלב שתמשיך לתמוך ולהצביע עבור המועמד שלך לראשות הממשלה ותזכה ל"הצלחות" להן הורגלת בקדנציות האחרונת.

בוא נאמר כך...

אני בהחלט לא אזיל דמעה אם יתברר שנתניהו גוסס.
מעולם לא הסתרתי את התיעוב שלי מהשקרן הסדרתי המושחת והמרושע הזה.
אבל הדיון שפתחתי נגע באופן כללי לנוהל לגבי ראש ממשלה גוסס בישראל. ולא לנתניהו ספציפית.

shy-1

New member
לא בהכרח, אם ראש הממשלה בטוח שהוא היחיד המסוגל לנהל

את העם, הרי הוא גם בטוח שעם מותו ימות כל העם איתו, כך שחבל לבזבז זמן על וידויים.
אין במה שכתבתי כל רמז לחי/צומח/דומם שאתם/ן מכירים.

סוהי99

New member
ודאי שאין כל רמז...........

חבל שכתבת "ראש ה ממשלה" במקום ראש ממשלה בלי ה' הידיעה.

אבנר ג2

New member
לגבי השאלה מדוע בחר נתניהו לקבל את הטיפול דווקא בבי"ח בב"ב

מצויין במאמר שמדובר בטיפול נסיוני שנאסר לשימוש בישראל
אך נאמר גם שהטיפול הזה ניתן בחינם

ועד כמה שאנחנו יודעים אדוננו ראש הממשלה נתניהו
אוהב לקבל דברים חינם

אולי זו הסיבה שהוא לא הלך לקבל טיפול רגיל בהדסה
אלא דווקה הלך באישון לילה למעייני הישועה ועוד בלבוש ובאוטו של לוכדי ג'וקים....

shy-1

New member
כשמדובר בבריאות, בחינם יכול להיות דבר רע, כי גם טחורים

מקבלים בחינם, סרטן, סכרת, התקף לב ועוד.
לוא היה צדק, רק העשירים באמת היו יכולים לרכוש את הצרות האלו .

למעלה