האם לבחור ב SuSE?

spiredare

New member
האם לבחור ב SuSE?

שלום לכולם, אני שוקל להתקין לינוקס בנוסף לווינדוס. קראתי מספר מאמרים ואני נוטה לבחור בהפצה של SuSE. אני אשמח לשמוע חוות דעת של מי שיש לו נסיון עם ההפצה. האם Maderake עדיפה? הבנתי שהתמיכה שלה בעברית טובה יחסית. וכמו כן שהיא תומכת בפונטים מסוג ttf. היכן ניתן להשיג את ההפצה של SuSE בארץ? באתר של guides אין גירסה שלהם. והאם כדאי לבחור בגירסת Pro? תודה, spiredare

הראל

New member
עזוב אותך מ- SuSe

ואל תקנה לינוקס בחנות. אם יש לך אינטרנט מהיר, פשוט תוריד, תצרוב ותתקין אם אין לך אינטרנט מהיר, תקנה מאחד החברה שמסתובבים פה בפורום במחיר מינימלי. ן .. נכון. מאד מומלץ Mandrake אבל יהיו פה חברה שישבעו שה- redHat עדיף. בהצלחה

מול

New member
בתור איש Suse אני ממליץ על מנדרייק

סיבה ראשונה : באמת הפצה שמיודעת למתחילים. סיבה שניה: Suse עושים את הדברים "קצת אחרת" משאר ההפצות וזה עלול לבלבל את מי שמתחיל אבל אם תתלהב ותאהב את הרעיון של לינוקס ,לאחר קצת ניסיון, בהחלט מומלץ לעבור ל Suse

spiredare

New member
האם מנדרייק תומך במעבד AMD?

הראל ומול - תודה על העצות! אז בשלב הזה נוותר על SuSE. האם יש בעיה להתקין את מנדרייק על מעבד AMD? האם צריך להשיג גירסה מותאמת ספציפית או שאפשר להתקין מכל גירסה רגילה שמיועדת לאינטל?

Rul3R

New member
כן

לא יהיה לך בעיה להריץ את זה על מעבד AMD, ציטוט מהאתר של מנדרייק: "Mandrake Desktop Mandrake Linux is a powerful operating system that is available for many platforms: 32 bit processors such as Intel Pentium®, AMD Athlon®, PowerPC®; and 64 bit processors such as Intel Itanium®, SPARC®, AXP®." בקיצור, הגירסא לאינטל תעבוד לך גם על ה AMD. תהנה.

spiredare

New member
מצויין!

יופי, אני הולך להשיג לי עותק של מנדרייק! תודה רבה, spiredare

למעלה