האם לבטוח בחברה שלי?

trooper1212

New member
האם לבטוח בחברה שלי?

היי,

קשה לתאר את המצב שבו אני נמצא, לכן אני אתאר סיטורציה ספציפית כרגע ואנסה לקבל ממכם פידבק.

חברה שלי יצאה עם חברים לבירה לכמה שעות, האם הגיוני שלא נתקשר כמה שעות? האם אתם רגילים במערכת יחסים שלכם לכך שבת הזוג יכולה להעלם לכמה שעות? או שאתם רגילים לקבל הודעה או סימן חיים אחר?

מעניין אותי לשמוע את התשובה שלכם,

טרופר.

רואה 6 6

New member
אנשים רוב הזמן לא רואים אחד את השני

הרבה יותר זמן,מהבוקר עד לערב ולא תמיד מתקשרים וזה בסדר גמור.
אני חושבת שכדאי לך לנסות בשביל שניכם לא להתעסק בזה.זה סתם בילוי שלה וזה לזמן קצר.

קטניפ

New member
אם בן הזוג שלי היה מצפה לקבל ממני טלפון

כשאני עם חברות הוא כנראה לא היה בן זוגי.
אני צריכה חופש ואמון ולא סובלת שחונקים אותי.
אם אתה לא סומך עליה אל תהיה איתה.

B L I M P

New member
אתה רציני??

זה לא שהיא נסעה לבירה בגרמניה. אפשר לחשוב שלוש שעות לא דברתם... היא "נעלמה". היא הלכה לשכונה מסוכנת ואתה חושש לחיים שלה? חייבת לציין שאתה נשמע ממש ממש חונק.

קריסטה

New member

אני מחשיבה את עצמי לבת זוג קרציה, ועדיין שעות ואפילו חצי יום בלי לדבר נראה לי הגיוני ביותר, במיוחד אם אני או הבן זוג במפגש חברתי כלשהו.

קרמבו341

New member
אם אני ובן זוגי היינו מצפים ...

לקבל טלפון/ סמס אחד מהשני כל מספר שעות, כבר מזמן לא היינו יחד.
מה זה, מערכת יחסים או שחרור מהכלא בפיקוח קצין מבחן שצריך לדווח לו כל שעתיים?

אני מבינה שנלחצת מזה שהיא מבלה, ומי יודע מה היא עושה שם, אבל אתה חייב להרגע ולשחרר קצת אם אתה רוצה שהקשר ישרוד. אל תחנוק אותה, בטחון בקשר בני זוג לא נבנה כתוצאה מדיווחים שוטפים, אלא מאמון הדדי.

קריסטה

New member
קראתי את ההודעה שלך שוב

ברוב המקרים, מצב כזה מתקבל בצורה מאוד מאוד טבעית.
לאנשים יש חיים, עיסוקים מעבר לבן הזוג.
כמה שעות עוברות בלי לשים לב.
במקרה שלך אני רואה שתי אופציות:
או שנפגעת בעבר, ממנה או מאחרות, ועכשיו אתה הרבה יותר רגיש למצבים האלה, או שמשהו הקפיץ לך את הרדאר והפך אותך מודע במיוחד לחורים בזמן שבהן היא פשוט נעלמת לך.
האם כשהיא "נעלמת" היא עונה לך לטלפון? להודעות?

Survivor Man

New member
מאיפה נובע החוסר ביטחון הזה שלך?

קנאה מוגזמת? ניסיון מר מהקודמות או אפילו ממנה? לא פירטת.

יש לי הרגשה שאתה מתנהג ככה בעיקר כשהיא יוצאת עם אותם חברים ולא בשום סיטואציה אחרת, בגלל שאתה מרגיש מאויים מגברים אחרים.

התשובה לכל שאלותיך היא "כן". זה הגיוני ונורמלי לא לתת סימן חיים כמה שעות ולתת אמון מלא בבת זוג אלא אם כן יש לך סיבה טובה למה לא.

Anna Vasserman

New member
כן.

בלי שום קשר לכמה זמן היא נעלמת.

תבטח בבת זוגך, ואם אתה לא יכול לבטוח בה - תחתוך את זה.

להיכנס כל פעם לסרטים ולתת לקנאה לאכול אותך - זה רק עושה לך רע.

כשאתה בוטח, אתה נהנה משקט נפשי.

עוד דבר שקורה בטבע וגם ביחסים - החוק השלישישל ניטון (חוק הפעולה והתגובה):
"גוף המפעיל כוח כלשהו על גוף אחד, הגוף השני מפעיל על הגוף הראשון כוח השווה בעוצמתו אך מנוגד בכיוונו."
כלומר, ככל שתפעיל עליה יותר לחץ "להיות נאמנה" - כך יגדל הסיכוי שהיא דווקא תבגוד בך.

אגב, מי שתרצה לבגוד, תעשה את זה. ותשלח לך סמסים תוך כדי... ככה שלא תחשוד בכלום...

נקודה למחשבה...

שלום

אהבה רגש יפה, וגעגועים נוצרים ממנה ולכן גם הם יפים. כל אדם רשאי ליהנות מחייו כרצונו, בתנאי שלא יזיק לאחרים. שמור על קשר טוב ביניכם, הבע לה במעשים ובמלים יפות את הגעגוע ואת רצונך להיות אתה הרבה ולראותה שוב. זה ישמח אותה.

למעלה