האם לגיטימי להתפשט לגמרי בעיסוי?

thechmodmaster

New member
האם לגיטימי להתפשט לגמרי בעיסוי?

היום הייתי בעיסוי באחד ממכוני הספא.
לאחר שחיפשתי על נושא זה בגוגול , קיבלתי הרושם שלגיטימי ביותר ואף מומלץ להיות עירום בזמן העיסוי.
גם כדי להשתחרר לגמרי ולהנות מהעיסוי וגם למעסה יותר נוח לעבוד באזור הגב התחתון והישבן.
אז החלטתי להתפשט לגמרי, שכבתי ערום על הבטן והתכסתי במגבת. המעסה נכנסה (די מבוגרת - שנות ה-50 לחייה) וכשראתה שאני ערום שאלה למה?
זרקתי לה ככה אני בד"כ עושה עיסוי אז ענתה לא נעשה מזה עניין....
אני לא מבין למה עושים מזה עניין בארץ? נראה שבחו"ל ממליצים (המעסים עצמם) להשתחרר ולהתפשט לגמרי ולהנות מהעיסוי.
האם זה מקובל להיות ערום בעיסוי ונתקלתי במעסה שמרנית? או שזה לא מקובל? מה עם בתי מלון? יש לי עיסוי במלון בעוד שבועיים
ואני רוצה לדעת האם להתפשט לגמרי שם (כך אני מעדיף) או לא - לא רוצה לצאת מוזר/סוטה למרות שזה בכלל לא בא ממקום כזה...

טאוֹ

New member
הכי פשוט - שאל מראש

לא בפורום ולא בגוגל - אלא במקום הספציפי או אצל המעסה הספציפי שאליו אתה הולך.
הכל מקובל ולגיטימי, כל עוד זה מקובל ולגיטימי מבחינת כל הצדדים.

thechmodmaster

New member
האמת זה מבייש לשאול ...מה שכן

אפשר להבין ממה שהמטפל אומר - אם אומר תתפשט ותיכנס מתחת למגבת - הוא משאיר לך את האפשרות
להחליט לבד עד מה אתה רוצה להיחשף.
אבל אם הוא לא מעוניין שתוריד תחתון הוא יגיד : תתפשט ותישאר בתחתונים או משהו בסגנון....
במקרה שלי בעל הספא הכינס אותי לחדר ואמר לי להתפשט ולשכב על המיטה ולא המטפלת אז מדבריו זה נשמע לי לגיטימי. כנראה שהם לא מתואמים....

טאוֹ

New member
אפשר לנסות "להבין" דברים בלי סוף

אבל הרבה יותר הגיוני, לדעתי, לשאול בפשטות ובאופן ישיר מה מקובל, ולא להתעסק עם פרשנויות, קריאת מחשבות ואי-הבנות.

אין בעיה עקרונית עם עירום מלא אם זה מתאים למעסה - כמו שנאמר, זה עניין של גבולות אישיים, ולפעמים גם של מדיניות המקום (לא שכיח בבתי מלון בארץ). להרבה מעסים, ובעיקר מעסות, יש עם זה בעיה מאחר והם חשופים בלי סוף להטרדות מיניות. כיוון שנשמע שאתה מעוניין במפורש לקבל עיסוי בעירום מלא, אז פשוט תדאג להבהיר את זה מראש וככה לחסוך אי נעימויות.

בהצלחה.

ub8

New member
הנהוג הוא בכל הספאים למיניהם

להישאר בתחתון.
האם זו שמרנות...אולי.
בעבר עבדתי במספר ספאים ותמיד היינו מבקשים להישאר בתחתון.
גם בקליניקה הפרטית שלי, במידה ולקוח מגיע לעיסוי, הוא נשאר בתחתון.
על אחת כמה וכמה, אם מדובר בלקוח חדש שמגיע אלי לראשונה.
על אחת כמה וכמה אם הלקוח הוא אשה. תחתון הוא חובה מבחינתי!

יש לקוחות ותיקים שדואגים להגיע לטיפול אחת לשבוע, שבועיים. ההיכרות שלי איתם מספיק עמוקה ולהם אני מרשה לשכב ללא תחתון.

דרך אגב,
אין בעיה לעבוד על הגב התחתון ועל הישבן גם אם תחתון.

מדובר כאן בגבולות אישיים של כל מטפל.

מצטרך לטאו שהמליץ לך לשאול את המעסה שלך.

שוּלה

New member
אתה יכול להשיג לגיטימציה לכל דבר

ואז להדפיס אותה במדפסת ביתית, למסגר אותה, ולהציג למטפל הבא אם הוא או היא מנסים להתנגד.
&nbsp
ככה הם ידעו שזה לגיטימי, ויהיו חייבים להכנע לדרישותיך, ולא תצטרך להגיע לבתי מלון או למקומות מוזרים אחרים בשביל לקבל עיסוי בעירום.

0 אור 0

New member
ופרוסת העוגה שלי

כמו שכתבו מעלי, לכל מקום ולכל מעסה הכללים שלו.
המקובל ברוב המקומות המסודרים הוא השארות בתחתון, והסיבה לכך היא ליצור תחושה של בטחון והגנה למטופל ולמטפל כאחד.
בגלל שיש בעיה לא קטנה של בלבול בין עיסוי מקצועי לדברים אחרים, שלא לומר הטרדה, אז המטפלות בפרט מוסיפות לעצמן נדבכים נוספים של הגנה - אני עוד זוכרת את השאלה המופתעת ששאלה אותי מטפלת בספא אחרי עיסוי זוגי (שבו טיפלתי בגבר) איך זה שאני מעיזה לגעת בבטן, ואז שאלתי את המטפלות הקבועות והסתבר לי שכולן ללא יוצא מהכלל מדלגות לא רק על הישבן אלא גם על הבטן. כנראה מחשש שזה יחרמן את הלקוח או משהו כזה
אישית אני מאפשרת לכל אחד להוריד מה שבא לו, ממילא מכסים כל איבר שלא מטפלים בו באותו רגע, אז המשמעות היחידה היא שאין במה לתפוס את הסדין.
מצד שני אני לגמרי מבינה את המטפלות שכבר למדו מנסיון ששאלה כזו לא פעם תוביל לשאלות הבאות בכיוון "להיות נחמדה" ולא מוכנות/מפחדות להתעסק עם זה

yoelnd

New member
עירום? זה עוד טוב......

היי
הייתי יכול לכתוב ספר על אנשים המגיעים לטיפולים עם בקשות הזיות לחלוטין.......
ואין גבול לחוצפה.......

thechmodmaster

New member
טוב אז הייתי בעיסוי באחד ממכוני הספא במרכז הארץ

עיסוי ב-4 ידיים משתי מטפלות, אחת מן המטפלות הכניסה אותי לחדר ואמרה לי לשכב על המיטה בעירום.
לא אכביר בפרטים אך העיסוי היה מקצועי לחלוטין, שתי המטפלות עיסוי כל סנטימטר בגופי(למעט הסנטימטר שגדל
), ובייחוד את הישבן :) אך שום דבר לא מקצועי מעבר לכך.
אני נהנתי, הן נהנו, כולם יצאו מרוצים

למעלה