האם לדעתך האלכוהול בארץ יקר , באופן כללי?

Shuye

New member
הממ

מאחד שהיה באירלנד וקנדה: האלכוהול פה יקר, ומילא רק האלכוהול שמייבאים מחו"ל יקר אבל אין שום הצדקה למחירים של האלכוהול תוצרת הארץ. אירלנד - גינס ב10-15 שקל כמעט בכל פאב, ג'יימסון ב70 שקל, טולמור דיו ב60, אייריש קרים גם ב60 ככה (בקבוקים של 750 מ"ל, לא הזמנתי בפאבים אבל אני משער שזה גם זול) קנדה (אפילו שזה לא ארה"ב ששם בטוח יותר זול) - ג'ק דניאלס ב70 שקל (20 דולר), הבירות בערך אותם מחירים כמו בארץ. ועוד אם מייחסים את המשכורות של הארץ לעומת העלות של האלכוהול בין ישראל לחו"ל, ההפרש עוד גודל בהרבה. המסקנה בחתימה.

Symbolic

New member
גינס ב-10 שקל בכל פאב?

איזה חירטוט. אולי לא במקומות המרכזיים בדאבלין לדוגמא גינס נעה בין 4 ל-5 יורו, כנ"ל בקורק.

Shuye

New member
אני חייב להגיד לך

לא ישבתי בבארים בדאבלין, או בקורק. הגיוני שיהיה שם יותר יקר. :) בהתחשב בעובדה שיש רק איזה 4-5 ערים גדולות בכל אירלנד, בכל השאר כמו האלכוהול גם המחייה יותר זולה, אני ישבתי כמה וכמה פעמים על גינס ב2 ו3 יורו. אפילו שאני לא סובל את הבירה הזאת.

Symbolic

New member
בסדר. בירה מקומית

כמו שבארץ אתה יכול למצוא בכל מיני מקומות רחוק מהמרכז גולדסטאר נורא זולה מחבית, בכל מיני קיבוצים ומושבים וכאלה.

tmira glas

New member
מה לא יקר מה ???

אתמול , אי שם הזדמנתי למרכז: בירה בלגית מהחבית 34 שח ?????? הלועים יסמור

tmira glas

New member
אישי ל temptation411 :

ראה חמוד. אני מבינה שלעיתים תסכול מחלחל עמוק ומתפרץ דרך פורומים או כאלה.זה קורה בעיקר לבודדים המתגוררים בערים גדולות.הנה היפנים, ומרקומי מדבר על זה המון, הם מרגיעים את עצמם דרך הסאקי. הצרפתים דרך הבורדו והפולנים דרך הקגלביץ. אז אנא שתה מעט עארק זחלאווי נקי עם לימון והרגע. שתהיה לך שבת מתוקה תמירה

temptation411

New member
נשמה עיניים אוזניים..

שבי בצל..פתחי מימיה ניראה לי השתן עלה לך לראש.

למעלה