האם לדעתך יש לבנות איצטדיון כדורגל ברעננה

עומר247

New member
האם לדעתך יש לבנות איצטדיון כדורגל ברעננה

בעלי הפועל רעננה הודיע היום בראיון ל'ידיעות השרון', שאם העירייה לא תתן להם בתוך זמן סביר תשובה לשאלה האם היא מתכוונת לבנות איצטדיון בעיר, הם מתכוונים להעביר את הקבוצה לעיר אחרת.

האם אתם חושבים שהעירייה צריכה לבנות את האיצטדיון?

אני חושב שכן.
אמנם לקבוצה אין כמעט אוהדים, אבל היא מייצגת את רעננה בכבוד. רעננה זו עיר של ספורט, יש פה מועדון כדורגל לילדים ונוער מהגדולים בארץ. איצטדיון גם מביא כבוד ופרסום לעיר בפני עצמו, ניתן לקבל מימון מהטוטו וממפעל הפיס, לשווק בו שטחי מסחר, לערוך בו הופעות ואירועים שונים. ולא לשכוח שעל הדרך אפשר לפנות את המפגע של המגרש בקרן היסוד ולבנות עליו שכונת מגורים.

ארזS

New member
בעד. למרות שאין הרבה סיכויים שאלך לראות משחקים.

אני חושב שכן מהסיבות שהזכרת.

ATAF151

New member
נגד

אין לי בעיה שיוקם אצטדיון ושהפועל רעננה תיקח את האליפות, כל עוד זה לא יבוא מתקציב העירייה.
לדעתי זה לא אפשרי, ואצטדיון כזה ותחזוקת קבוצה כזו יעלה מיליונים לעירייה. אני מעדיף שהעירייה תשקיע את המיליונים במרכז מדעי למשל. ומי שרוצה כדורגל יסע לתל אביב, נתניה או הרצליה.

אני חושב שלא

כמו שנראה הכדורגל בישראל, שום כבוד לא יבוא ממנו.

רעננה לא צריכה ספורט שיביא לה "כבוד". בכלל, "כבוד" הוא דבר שלדעתי נוגע לאנשים יחידים ולא לערים ולמדינות. אני מצפה שאנשים ינהגו בי כבוד, אני מצפה שהעיריה והממשלה שלי תנהגנה בי כבוד, אני לא צריך שמישהו ינהג כבוד בעיר ובמדינה שלי. עברתי את הגיל של ניפוח החזה וזקיפת הכרבולת. לא מעוניין לממן את זה מהמסים שלי.

מסופקני אם האצטדיונים בפתח תקווה ובנתניה אכן מייצרים רווחים למישהו. לצערי, הבנתי בכלכלה אינה מספקת כדי לקרוא דוח מקצועי בעניין, וטור במקומון (או גרוע מזה, באתר אינטרנט של אוהדים) אינו נחשב בעיניי למקור מידע. גם בלי הבנה בכלכלה אני מרשה לעצמי לקבוע, שהם מכוערים מאד מבחוץ.

בקשר למועדון לילדים ולנוער, אדרבא ואדרבא. שימשיך להתקיים, ושימשיך לפעול באצטדיון בקרן היסוד. להבנתי, ספורט לילדים ולנוער אינו מייצר מפגע לשכנים. ואם יצמח באחת הקבוצות האלה כשרון יוצא דופן, שיביאו סקאוטר מאירופה שיראה אותו, ושילך לשחק באירופה, איפה שבאמת משחקים כדורגל, ולא רק משתמשים בו כפלטפורמה להעברת כספים מהציבור לאינטרסנטים.

למעלה