hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
הינה אם מזניחה? 
אם האם מפנקת את בנה יותר מדיי היא פוגעת בהתפתחותו הרגשית .הינה אם מזניחה?![]()
כפי מה שצוין בעבר מספר פעמים, יש לך הרבה אינטליגנציה (מנועי מוח טובים), אבל שכל (תוכן המוח), פחות. כמו הסוגד SupermanZW.
אינטלגנציה - משפיעה על יכולת הבנה גולמיתכפי מה שצוין בעבר מספר פעמים, יש לך הרבה אינטליגנציה (מנועי מוח טובים), אבל שכל (תוכן המוח), פחות. כמו הסוגד SupermanZW.
כפי שציינת בעצמך, בעבר הוריך קנו נורות שהזיקו לעיניך, וקנו אוכל לא בריא שפגע בבריאותךאם אמא מסוימת מאכילה את בנה באוכל שהוא עולה כך וכך לקילו, זה לא אומר שבנה באמת ממש אוכל קילו של הדבר. לפחות לא בפעם אחת ואפילו לא בכמה פעמים.
אפילו פסיכולוג טרום-פזי אתה לא, וגם הם לא שווים שום דבר לידיאינטלגנציה - משפיעה על יכולת הבנה גולמית
תמיד יתכנו הנחות יסוד שגויות, בעיקר כשמדובר בבני אנוש עם תגובה רגשית
סופרמן למשל - עזב את ישראל כשיוקר המחייה בקנדה היה בשפל, והיה מאוד הגיוני לחיות בקנדה
המסקנות שלו - נכונות לחלוטין לאותה תקופה [2009]
אלא שמאז - קנדה סובלת מהעדר צמיחה, בזמן שבישראל הצמיחה נמשכה כמעט ללא הפסקה.
כך שבישראל - המשכורות עלו, וקיזזו אינפלציה, בזמן שבקנדה, המשכורות נתקעו והצמיחה חתכה ברמת המחייה ללא רחם.
אבל מסיבות רגשיות [הכרה בטעות שנעשתה] סופרמן מתקשה להכיר בכך, ולכן יש לו מסקנות שגויות
אם היה מהגר למדינות ה'נכונות' בארהב, לא היה נגרם לו נזק דומה
הן קנו נורות סטנדרטיות והיו לא מודעים. לבסוף למדנו את השיטות הנכונות ותיקנו.כפי שציינת בעצמך, בעבר הוריך קנו נורות שהזיקו לעיניך,
מתי כתבתי דבר כזה?וקנו אוכל לא בריא שפגע בבריאותך
מלכים לא דורשים.טוב מאוד שדרשת מהם לתקן את המצב,
מאיפה להם לדעת שפלורסנט טוב יותר מ-LED?אך תסכים איתי שעדיף היה אם מלכתחילה היו מונעים את ההתדרדרות בבריאותך.
אתה נשמע מבין עניין. על איזה נורות אתה ממליץ? יש משהו טוב יותר מפלורסנט? מה הכי טוב שיש?כשלמדתי לתואר [לפני בערך 20 שנה] למדנו על הנזק הגדול שעודף אור כחול מייצר,
בטווח הקצר זה מייצר תחושת 'סינוור' ועייפות. בטווח הארוך עלול להיגרם נזק
ולכן החשיבות לקנות נורות שמפיקות אור 'צהבהב' על פני נורות שמפיקות אור 'לבן', למרות שהוא נחשב יפה יותר.
יש גם חשיבות לקנות נורות 'אטומות' שהסינוור מהן מופחת, על פני נורות 'שקופות' שהיעילות האנרגטית שלהן גבוהה יותר
צודק. באמת אין מה להשוות. גם הראתי לך מה צריך לתקן אצלםאפילו פסיכולוג טרום-פזי אתה לא, וגם הם לא שווים שום דבר לידי![]()
אם לא תלמד - איך תדע?אז אתה, תלמד אותי, מאור פז, האלוהים של הפסיכולוגיה החדשה, גדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה בכל הזמנים, הבן-אדם שילמד את הפסיכולוגים הטרום-פזיים את ההבדל בין אינטליגנציה לשכל ואת היחסים ביניהם, על אינטליגנציה?![]()
אבל אתה מבין שבנתיים נגרם המון נזק.הן קנו נורות סטנדרטיות והיו לא מודעים. לבסוף למדנו את השיטות הנכונות ותיקנו.
זה לא הפרמטר המענייןמאיפה להם לדעת שפלורסנט טוב יותר מ-LED?
הכי טוב זה נורות להט של פעם, זכוכית אטומה ולא שקופה. במיוחד בחדרים בהם אתה קורא.אתה נשמע מבין עניין. על איזה נורות אתה ממליץ? יש משהו טוב יותר מפלורסנט? מה הכי טוב שיש? עדכן אותי ואם באמת תראה לי משהו טוב יותר, אוציא פקודה מתאימה.
אז איך הוא? שקלתי לקנות אותוכמו מה שהוצאתי לאמא פקודה לקנות לי מעכשיו ואילך את השמפו החדש שלי שהמלצת לי עליו ושעולה 900 שקל לליטר אבל לא היה להם בסניף סופר-פארם של המשפחה אז עכשיו אני פשוט קונה אותו בסניף סופר-פארם שלי במתחם G בראשון לציון.
אם היה לך אותה, לא היית מתווכח לריק עם מוגבי שזה כמו להתווכח עם ילד בגןאינטלגנציה - משפיעה על יכולת הבנה גולמית
איך מלמדים ילד בגן?אם היה לך אותה, לא היית מתווכח לריק עם מוגבי שזה כמו להתווכח עם ילד בגן![]()
נכון. אני גדול וטוב מן החשוב שבהם, פרויד, פי מאות, אז תנסה לחשוב פי כמה אני יותר גדול מפסיכולוג טרום-פזי סטנדרטי.צודק. באמת אין מה להשוות.
עם כל הכבוד, את הפסיכולוגיה הטרום-פזית, יתקן פז.גם הראתי לך מה צריך לתקן אצלם
אם לא תלמד - איך תדע?
מאיפה להם לדעת מה טוב ומה לא מבחינת נורות? פעם הייתה פחות מודעות לדברים האלו.אבל אתה מבין שבנתיים נגרם המון נזק.
לא מובן לי מאיפה הבאת את זה שהם האכילו אותי במזון לא בריא כביכול.גם עם התזונה - כולם יודעים מה זה מזון בריא, למה לחכות לנזק?
ומאיפה לי לדעת מה לכתוב בגוגל כדי למצוא נורות עם פרטים ספציפיים שכאלו?זה לא הפרמטר המעניין
כתבתי לך מה הפרמטרים הכי חשובים: אור צהבהב ואטימות של הנורה [לא נורה שקופה שרואים בה את מקור האור ישירות]
ובנורה העיקרית שלך, האור שאתה קורה איתו ספרים - עדיף בכלל נורת להט [גם היא - כשהזכוכית שמקיפה אותה אטומה]
אם בכל נקודת זמן יש לך תחושת סינוור - יש בעיה
אני צריך קישור.הכי טוב זה נורות להט של פעם, זכוכית אטומה ולא שקופה. במיוחד בחדרים בהם אתה קורא.
הוא מצוין. מומלץ בחום. הפער הוא לא כזה-כזה גדול, כי מלכתחילה השתמשתי במשהו טוב, אבל כן, יש קצת הבדל. תודה דרך אגבאז איך הוא? שקלתי לקנות אותו
זאת לא דרך לדבר על מי שכבר הוכיח את עצמו בתור האדם החכם בתבל, המעריץ ai27.איך מלמדים ילד בגן?
לאט
ובסבלנות
הוא כהזה לא ויכוח, זה הסבר
לא מפתיע ש-אם היה לך אותה,
לא מפתיע ש-לא היית מתווכח לריק
רק אדם מוגבל בשכלו, 11 אנשים יגידו עליו שהוא מוגבל בשכלו (למרות שזאת עדות חזקה למוגבלות שכלית גם בלי קשר לכלום), והוא יחשוב שהוא נמצא בעמדה לדבר על מוגבלים שכליים, ועוד נגד מי? נגד זה שנחשב לגאון מופלג על-ידי כמות גדולה של אנשים אפילו רק כאן בתפוז, אבל מכיוון שכאמור, לא פחות ממספר מדהים של 11 אנשים רק בתפוז העידו עליך שאתה מוגבל בשכלך (שזה עדיין פחות מכמות האנשים רק כאן בתפוז שהעידו על גאונותי. רק אומר), זה דווקא הכול מסתדר.עם מוגבי
אמר ה-שזה כמו להתווכח עם ילד בגן![]()
אפילו בן השייח שלך, לא מחשיב את זה לא לדיון ולא לויכוח אלא להסבר לילד בגןלא מפתיע ש-כמוך לא יודע להבדיל בין דיון לוויכוח
לא, הוא בעיקר התבדח וזרם עם השטויות שלך. מישהו שהוא אחד מגדולי המעריצים שלי (לא דבר של מה בכך כשיש עשרות כאלו), שאמר שאני אהיה סנסציה כמנהל, שאני צריך להעביר הרצאות בתשלום ב-TED, שאמר שאני סטיב ג'ובס הבא, ושכאילו כל זה לא מספיק, כתב עליי שלוש שירי הערצה, הוא מן הסתם אדם שמעריך אותי מאוד.אפילו בן השייח שלך, לא מחשיב את זה לא לדיון ולא לויכוח אלא להסבר לילד בגן![]()
נו כן, וזאת התגובה השקרית והכוזבת שהופרכה תוך כדי שאני מוכיח את כל הנקודות של עצמי ושמעולם לא היה לך מה לענות לא על ההפרכה שלה ולא על הנקודות שלי כי אני צודק, ושאתה בכל זאת ממשיך לשים אותה, כי כפי מה שאמרנו בהודעה הקודמת אתה כה טיפש שאתה באמת חושב שהמנצח בדיון הוא אומר המילה האחרונהכפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותךאלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים
במיוחד, שאפילו, לא עברת את מבחן המראה
![]()
![]()
המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק
תתמודד ...
לא, הוא בעיקר התבדח וזרם עם השטויות שלך. מישהו שהוא אחד מגדולי המעריצים שלי (לא דבר של מה בכך כשיש עשרות כאלו), שאמר שאני אהיה סנסציה כמנהל, שאני צריך להעביר הרצאות בתשלום ב-TED, שאמר שאני סטיב ג'ובס הבא, ושכאילו כל זה לא מספיק, כתב עליי שלוש שירי הערצה, הוא מן הסתם אדם שמעריך אותי מאוד.
נו כן, וזאת התגובה השקרית והכוזבת שהופרכה תוך כדי שאני מוכיח את כל הנקודות של עצמי ושמעולם לא היה לך מה לענות לא על ההפרכה שלה ולא על הנקודות שלי כי אני צודק, ושאתה בכל זאת ממשיך לשים אותה, כי כפי מה שאמרנו בהודעה הקודמת אתה כה טיפש שאתה באמת חושב שהמנצח בדיון הוא אומר המילה האחרונה
רק לפני מספר ימים הכרתי במוגבלותך השכלית שכולם מדברים עליה ונתתי לך "לנצח" אותי באחד השרשורים שלי בכך שנתתי לך להיות מגיב התגובה האחרונה, שהייתה התגובה השקרית הזאת שכבר עניתי עליה והפרכתי אותה ולא היה לך שום דבר קונקרטי או ענייני לענות אז פשוט הדבקת אותה עוד פעם מה שאומר שניצחתי, אבל שלפי המוח המוגבל שלך, אם הדבקת אותה עוד פעם ולא עניתי ואתה היית אומר המילה האחרונה, זה אומר ניצחון, שזה כמובן לא נכון, אבל נתתי לך להיות מגיב התגובה האחרונה ושתחשוב שניצחת, הכול כדי שתהיה מאושר
ועכשיו נצרף את הצילום של התגובה שלי על התגובה הזאת (שמעולם לא היה לך שום דבר ענייני או קונקרטי לענות עליה כי אני צודק, אך אתה כפי מה שאמרו עליך 11 אנשים, מוגבל בשכלך, ולכן אתה ממשיך לעשות העתק-הדבק של אותה תגובה), ואם כבר, ולמרות שאתה כה מוגבל בשכלך שכנראה רק תגיב עוד פעם את אותה התגובה וכבר תוכיח לבדך את כל הנקודה של הודעתי הקודמת, אצרף גם את הקטע שלך עונה את אותו הדבר על תגובת ההפרכה שלי את תגובתך זאת כולל הוכחת כל הנקודות שלי עצמי:
צפה בקובץ המצורף 126033
אך בסופו של דבר, למה ציפינו מאדם ש-11 אנשים שונים אומרים שהוא מוגבל בשכלו?
צפה בקובץ המצורף 126034
צפה בקובץ המצורף 126035
צפה בקובץ המצורף 126036
צפה בקובץ המצורף 126043
צפה בקובץ המצורף 126044
צפה בקובץ המצורף 126045
צפה בקובץ המצורף 126046
צפה בקובץ המצורף 126047
צפה בקובץ המצורף 126048
ומי יגיד לפז מה לתקן?נכון. אני גדול וטוב מן החשוב שבהם, פרויד, פי מאות, אז תנסה לחשוב פי כמה אני יותר גדול מפסיכולוג טרום-פזי סטנדרטי.
עם כל הכבוד, את הפסיכולוגיה הטרום-פזית, יתקן פז.
הייתה מודעות. פשוט לא שאלומאיפה להם לדעת מה טוב ומה לא מבחינת נורות? פעם הייתה פחות מודעות לדברים האלו.
אתה אמרת. שציווית עליהם להתחיל להאכיל אותך בריאלא מובן לי מאיפה הבאת את זה שהם האכילו אותי במזון לא בריא כביכול.
לא קונים נורות בגוגל.ומאיפה לי לדעת מה לכתוב בגוגל כדי למצוא נורות עם פרטים ספציפיים שכאלו?
כזאת בכל חדר שבו אתה קורא הרבהפשוט תביא קישור של הנורות שצריך לעבור אליהן בכל הבית ואם אני אראה שמה שאתה מביא באמת יותר טוב, אז אוציא פקודה מתאימה.
תפרט יותר. איך השיער שלך עכשיו לעומת לפניהוא מצוין. מומלץ בחום. הפער הוא לא כזה-כזה גדול, כי מלכתחילה השתמשתי במשהו טוב, אבל כן, יש קצת הבדל. תודה דרך אגב
מעכשיו תקרא לי המאסטר ai27זאת לא דרך לדבר על מי שכבר הוכיח את עצמו בתור האדם החכם בתבל, המעריץ ai27.
כבר כתבתי וסיימתי לכתוב את העבודה החשובה ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה בגיל 16 ולפני 11 שנהומי יגיד לפז מה לתקן?
אני כמובן
מי לא שאלו? אנשים לא שאלו או ההורים שלי לא שאלו? אני באופן אישי חושב שזה פשוט נושא שלא כל-כך נוהגים לחשוב עליו. אנשים פשוט לא כל-כך חושבים על דברים כאלו. צריך קודם שיקרה נזק, או להיות אנשים מאוד מודעים עם תודעה נורא מפותחת בשביל בכלל לחשוב על דברים כאלו. כלומר, ברצינות, לאנשים בדרך כלל יהיו דברים טובים יותר וחשובים יותר בשביל לחשוב עליהם ולהתעסק בהם.הייתה מודעות. פשוט לא שאלו
לא אמרו להם דבר כזה. היוזמה לפעול ולבצע שינויים הייתה שלי.אבל כשאמרו להם שהראה שלך מתדרדרת במהירות היו צריכים לפעול
ציוויתי עליהם להתחיל להאכיל אותי יותר בריא. זה לא אומר בהכרח שלא אכלתי בריא קודם. כלומר, האם הדגש היה על הבריאות? הדגש לא היה בהכרח שם, אבל גם לא בהכרח אכלתי אוכל שהוא מזיק בצורה מיוחדת.אתה אמרת. שציווית עליהם להתחיל להאכיל אותך בריא
משמע, היית צריך לצוות כי לפני זה הם לא
לא קונים נורות בגוגל.
לך לחנות חומרי בניין ותקנה שם
נורה ב-7 שקל היא הנורה הכי נכונה לעיניים ולבריאות שלי? סירייסלי?כזאת בכל חדר שבו אתה קורא הרבה
עבור לדף המבוקש
השיער שלי אפילו עוד קצת יותר (אני כותב "עוד קצת יותר" כי הוא היה כזה גם ממקודם וגם עם שמפו הקוויאר השחור שלי ב-160 שקל לליטר) רך ועוד קצת יותר אוורירי מאשר מקודם.תפרט יותר. איך השיער שלך עכשיו לעומת לפני
למה שאני אקרא "מאסטר", לאחד המעריצים הכי גדולים שלי?מעכשיו תקרא לי המאסטר ai27
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.