האם לדעתכם אם שמאכילה ומשקה את בנה באלפי שקלים לחודש, רבים מהאוכל והשתייה האלו הם פירות, ירקות, מיצי בריאות ושתייה בריאה,

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ביניהם אוכמניות ב-200 שקל לקילו ופטל ב-300 שקל לקילו, מיץ תפוזים ב-15 שקל לליטר ומיץ רימונים ב-27 שקל לליטר, חלב עזים ב-18 שקל לליטר, ולחם בריא ב-18 שקל לכיכר, שכשהוא היה תינוק היא קנתה והסיעה אותו בעגלה לתינוק שעלתה 7,000 שקל (15,000 שקל של היום) והלבישה אותו בג'ינסים לתינוק של ליוויס (כן, יש דבר כזה, גם אני התפלאתי) ב-1,700 שקל לאחד (3,000 שקל של היום), ושכשהוא היה ילד קטן היא שמה אותו שנתיים בגן של 50,000 שקל בשנה (85,000 שקל של היום), שהוציאה על החינוך שלו לאורך השנים מאות אלפי שקלים במצטבר, שגידלה את בנה בשיטת הורות מתירנית מופלגת והוא למעשה המלך של הבית, שנתנה לו בבית שלה חדר משל עצמו בקומה משל עצמו עם שירותים ומקלחת משל עצמו ומרפסת משל עצמו, קנתה לו לאורך השנים אלפי ספרים בעלות כוללת של למעלה מ-200,000 שקל, שהבושם שלו עולה 500 שקל, שקנתה לו משקפי מעצבים יקרות ב-2,000 שקל, שקנתה לו לסוויט סיקסטין שלו שעון של רולקס ב-18,000 שקל (האמת שזה היה אביו, אבל בלי אישורה של האם זה לא היה קורה), שקנתה לו בגדי מותגים יקרים במאות ואף אלפי שקלים לפריט, ואפילו התחתונים שלו עולים 100 שקל לאחד, שקנתה לו נעליים של נייק ב-500 שקל ואז נעליים של דולצ'ה וגבאנה ב-6,000 שקל, שעושה קניות באינטרנט באלפי שקלים, שנופש בכל היעדים הכי שווים במלונות של 5 כוכבים וטס לשם במחלקת העסקים, שנותנת לו תקציב חודשי של 3,000 שקל בחודש, שמתנייד הרבה במוניות ספיישל, שכל סופ"ש הוא או עם בחורה או בסינמה או בקניון או במסעדה (ובדרך כלל כל סופ"ש אלו יהיו לפחות שניים מהדברים האלו), ושהיא גידלה, אם להשתמש בלשון המעטה, גבר לתפארת, גאון, מוכשר וחתיך, מוצלח ומצליח, מלא ביטחון עצמי ועם אישיות נהדרת, ושהיא נענית לכל גחמה שלו, שהיא תמיד קשובה לו, שהיא תמיד שם בשבילו, שאכפת לה, ושהמחשב הנוכחי שלו עלה 10,000 שקל, שהשמפו שהוא חופף איתו במקלחת עולה 900 שקל לליטר, ושאפילו את הביצים שלו הוא מגלח עם מכונת גילוח שעלתה 400 שקל, ועוד ועוד ועוד, הינה אם מזניחה?

.and this time, stay down

wwe-kevin-owens.gif
800px-Barack_Obama_drops_the_mic.gif
giphy.gif

דיברגנט חדש

Well-known member
ביניהם אוכמניות ב-200 שקל לקילו ופטל ב-300 שקל לקילו, מיץ תפוזים ב-15 שקל לליטר ומיץ רימונים ב-27 שקל לליטר, חלב עזים ב-18 שקל לליטר, ולחם בריא ב-18 שקל לכיכר, שכשהוא היה תינוק היא קנתה והסיעה אותו בעגלה לתינוק שעלתה 7,000 שקל (15,000 שקל של היום) והלבישה אותו בג'ינסים לתינוק של ליוויס (כן, יש דבר כזה, גם אני התפלאתי) ב-1,700 שקל לאחד (3,000 שקל של היום), ושכשהוא היה ילד קטן היא שמה אותו שנתיים בגן של 50,000 שקל בשנה (85,000 שקל של היום), שהוציאה על החינוך שלו לאורך השנים מאות אלפי שקלים במצטבר, שגידלה את בנה בשיטת הורות מתירנית מופלגת והוא למעשה המלך של הבית, שנתנה לו בבית שלה חדר משל עצמו בקומה משל עצמו עם שירותים ומקלחת משל עצמו ומרפסת משל עצמו, קנתה לו לאורך השנים אלפי ספרים בעלות כוללת של למעלה מ-200,000 שקל, שהבושם שלו עולה 500 שקל, שקנתה לו משקפי מעצבים יקרות ב-2,000 שקל, שקנתה לו לסוויט סיקסטין שלו שעון של רולקס ב-18,000 שקל (האמת שזה היה אביו, אבל בלי אישורה של האם זה לא היה קורה), שקנתה לו בגדי מותגים יקרים במאות ואף אלפי שקלים לפריט, ואפילו התחתונים שלו עולים 100 שקל לאחד, שקנתה לו נעליים של נייק ב-500 שקל ואז נעליים של דולצ'ה וגבאנה ב-6,000 שקל, שעושה קניות באינטרנט באלפי שקלים, שנופש בכל היעדים הכי שווים במלונות של 5 כוכבים וטס לשם במחלקת העסקים, שנותנת לו תקציב חודשי של 3,000 שקל בחודש, שמתנייד הרבה במוניות ספיישל, שכל סופ"ש הוא או עם בחורה או בסינמה או בקניון או במסעדה (ובדרך כלל כל סופ"ש אלו יהיו לפחות שניים מהדברים האלו), ושהיא גידלה, אם להשתמש בלשון המעטה, גבר לתפארת, גאון, מוכשר וחתיך, מוצלח ומצליח, מלא ביטחון עצמי ועם אישיות נהדרת, ושהיא נענית לכל גחמה שלו, שהיא תמיד קשובה לו, שהיא תמיד שם בשבילו, שאכפת לה, ושהמחשב הנוכחי שלו עלה 10,000 שקל, שהשמפו שהוא חופף איתו במקלחת עולה 900 שקל לליטר, ושאפילו את הביצים שלו הוא מגלח עם מכונת גילוח שעלתה 400 שקל, ועוד ועוד ועוד, הינה אם מזניחה?

.and this time, stay down

צפה בקובץ המצורף 125968
צפה בקובץ המצורף 125970
צפה בקובץ המצורף 125971
זהו הסתיים אחד באפריל, עכשיו אתה צריך לכתוב את האמת |נחמה|
אופסססס, שכחתי, אצלך 1.4 הוא כל השנה |פינוקיו|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
למה היא חוסכת עליך
תמיד אהבתי את ההומור שלך :)
ולא קונה לך את מכונת הגילוח לביצים ב- 4000 ש''ח ?
עד כמה שידוע לי, לא באמת יש דבר כזה "מכונת גילוח לביצים" by definition.

מה שאתה עושה זה שאתה פשוט קונה מכונת גילוח רגילה אבל במקום לגלח את הפנים שלך אתה מגלח את הביצים שלך.

לי באופן אישי יש שני מכונות גילוח ב-400 שקל לאחת מאותו הדגם. אחת לפנים שלי ואחת לביצים שלי. השאלה האמיתית היא, והנושא החשוב הוא, איך אתה מבדיל ביניהם אם הם מאותו דגם.

טוב, אז קודם כל, אני מחזיק אותן בשני מקומות שונים. מכונת הגילוח לפנים נמצאת בפינת הטיפוח הקטנה שלי באחד משני צידי הכיור בחדר השירותים שלי, שמקבל הרבה אור טבעי מהמרפסת שלי דרך החלון, ומכונת גילוח הביצים נמצאת באחת המגירות בחדר שלי.

למה זאת שם וזאת שם? טוב, בפינת הטיפוח הקטנה שבשירותים, באחד משני צידי הכיור, יש שם גם את מברשת השיניים החשמלית שלי, משחת השיניים של פרדונטקס, והשמפו (שעד לאחרונה היה "שמפו הקוויאר השחור" שלי ב-160 שקל לליטר שהייתי קונה במספרה השכונתית ביחד עם התספורת ב-80 שקל, אבל לאחרונה החלפתי לשמפו אחר ב-900 שקל לליטר בעקבות המלצתו של המעריץ הכבד ai27 [בהתחלה אמרתי לאמא שלי לקנות אותו מסניף הסופר-פארם שלנו אבל במקרה לסניף שלהם לא היה אז בסוף אני קונה אותו בעצמי מסניף הסופר-פארם שלי במתחם G בראשון לציון בבילויים הקבועים שלי שם של אוכל-סרט-ספרים]), ואם הסכין של המכונה או הלהב שלה או איך שלא קוראים לקוצים המתכתיים בקצה, יגעו בטעות בשמפו, במברשת השיניים או במשחת השיניים, עדיף שזאת תהיה המכונה שנגעה בפנים שלי, לא בביצים שלי.

אז בתור התחלה, הן נמצאות בשני מקומות שונים. עכשיו, אם זה לא מספיק, ורק בשביל הסיכוי של אחד לאלף שאני אתבלבל ביניהן למרות שני המקומות השונים שלהן, על מכונת הגילוח ב-400 שקל של הפנים הדבקתי מאחורה מדבקה לבנה קטנה שעליה כתבתי בעט שחור "פנים", ועל המכונה השנייה ב-400 שקל, מאותו הדגם, הדבקתי מאחורה מדבקה לבנה קטנה שעליה כתבתי "ביצים".

תיאורטית, זה אולי לא היה הצעד החכם ביותר לקנות את אותו דגם מכונת גילוח גם לפנים שלי וגם לביצים שלי, אבל אני חושב שנקטתי את כל האמצעים הדרושים בשביל לוודא שלא אתבלבל ביניהן.

בכל מקרה, ואם כל-כך מעניין אותך, בשרשור התספורת לגבר ב-300 שקל של דני השארתי תגובה על איך שאני צריך מתישהו לנסות את המקום ההוא שמספר אנשים ב-300 שקל רק בשביל הקטע, ו-lemner40, שהוא ילד קיבוצניק מסכן ועני שמקנא בי קנאה קשה, עזה וחולנית על רקע הפערים הכלכליים שבינינו ושלכן ממציא לי סיפוריי חיים דמיוניים מתוך כאבו ושריפתו, המציא עליי בתגובה שלו שאני לא יכול להסתפר שם כי אני מסכן עני שאין לו כסף למספרה ושלכן אמא שלו מספרת אותו בבית שלו, אז עניתי לו שלא, וזה לא נכון, ולמעשה אני מסתפר באחת משני המספרות השכונתיות, איפה שלוקחים ממני 80 שקל לתספורת, ואף הוספתי ושיתפתי שזה גם איפה שאני קונה את שמפו הקוויאר השחור שלי, שקיבל את שמו מעצם זה שמכניסים לתוכו קוויאר שחור כאחד מהמרכיבים, ושעולה 80 שקל לבקבוק של חצי ליטר, ואתה הרי יודע, כמו כולם, כמה אני אוהב לצרף תמונות, אז כמובן שצירפתי תמונה מתאימה שלו בפינת הטיפוח בשירותים, ובמקרה נקלטה בתמונה גם מכונת הגילוח שלי, העשויה שילוב של פלסטיק, מתכת ועץ (נדמה לי מהגוני?), כולל השם של המכונה ושל הדגם, אז אם זה מעניין אותך, אתה מוזמן ללכת לשם ולהעיף מבט בעצמך.

אבל כאמור, זאת מכונת הגילוח שלי ב-400 שקל בשביל הפנים שלי, לא מכונת הגילוח השנייה שלי מאותו הדגם בעוד 400 שקל בשביל הביצים שלי.

נערך לאחרונה ב:
למעלה