אתם האהבלים הערלים חפשיים להשתעבד להבל ורעות-רוח, אל מופשט, אימטריאלי לחלוטין, הקיים אך בתבן אשר בין שתי אזניכם.כשאנו היהודים נקדש על היין ונברך על החלות ונסעד את סעודת השבת?
אז למה אתם מקפידים לשפוך את הרעל שלכם בליל שבת קודש כאשר אנחנו היהודים לא זמינים להגיב?אתם האהבלים הערלים חפשיים להשתעבד להבל ורעות-רוח, אל מופשט, אימטריאלי לחלוטין, הקיים אך בתבן אשר בין שתי אזניכם.
מה זה נוגע לי?
מבחינתי, יום ז', יומו של Saturn, הוא ככל יום אחר בשבוע...
לא מקפיד.אז למה אתם מקפידים לשפוך את הרעל שלכם בליל שבת קודש כאשר אנחנו היהודים לא זמינים להגיב?
אתה באמת חושב שזה חשוב להגיב מיד? אז תגיב. אתה משלה את עצמך עאשר אתה חושב שאני או חילונים אחרים בכלל חושבים עליך ועל שכמותך בעת כתיבת פוסטים. וכי מה אכפת לי אם אתה גולש או שותה יין פטישים?אז למה אתם מקפידים לשפוך את הרעל שלכם בליל שבת קודש כאשר אנחנו היהודים לא זמינים להגיב?
אתם האהבלים הערלים חפשיים להשתעבד להבל ורעות-רוח, אל מופשט, אימטריאלי לחלוטין, הקיים אך בתבן אשר בין שתי אזניכם.
מה זה נוגע לי?
מבחינתי, יום ז', יומו של Saturn, הוא ככל יום אחר בשבוע...
אולי מספיק עם המנהג הקלוקל הזה?כשאנו היהודים נקדש על היין ונברך על החלות ונסעד את סעודת השבת?
זה עניין שלנו היהודיםאולי מספיק עם המנהג הקלוקל הזה?
זה אוכל ושתיה מה אתם עושים הצגה של קודש?
פולחן יומו של Saturn זה ענין של פגאנים אידיוטים...זה עניין שלנו היהודים
זה עניין שלנו היהודיםפולחן יומו של Saturn זה ענין של פגאנים אידיוטים...
פגאניות לא קשורה אלא אל אידיוטים...זה עניין שלנו היהודים
לא קשור אליכם
פגאניות לא קשורה אלא אל אידיוטים...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.