אבי בן 1231
Well-known member
האם בעקבות הסירטון הזה שהוצג כבר פה יוכל מישהו כאן או בעולם לטעון שבעזה יש אזרחים חפים מפשע??
הסרטון הזה מעיד שאין חפים מפשע, ואם יכץש עוזרים, הם עוזרים מתוך פחד.האם בעקבות הסירטון הזה שהוצג כבר פה יוכל מישהו כאן או בעולם לטעון שבעזה יש אזרחים חפים מפשע??
האם מישהו מכם ראה את סרט הזוועות המצונזר שמוקרן רק לנבחרים בעולם? אני בחרתי לא לצפות בו. בתי ובן זוגה צפו (הגבר מומחה מחשבים) וסיפרו מעט.האם בעקבות הסירטון הזה שהוצג כבר פה יוכל מישהו כאן או בעולם לטעון שבעזה יש אזרחים חפים מפשע??
פעם ראשונה שאני שומע את הסיפור הזה, אך בלבי ידעתי ותארתי לעצמי את מה שעברו.האם מישהו מכם ראה את סרט הזוועות המצונזר שמוקרן רק לנבחרים בעולם? אני בחרתי לא לצפות בו. בתי ובן זוגה צפו (הגבר מומחה מחשבים) וסיפרו מעט.
אחרי רוצחי הנוחבה נהרו המוני אזרחים לישובים. בזזו, הרגו מי שעדיין היה חי, התעללו בגופות ושרפו אות0. היה שם תיעוד של עזתי שלוקח את הילד בן ה-5 שלו, מביא אל תינוק, ומלמד אותו איך לרוצץ את ראשו ולהרוג את התינוק היהודי. היו תיעודים של אזרחים שדחפו תינוק למיקרוגל והפעילו אותו...
חלק מהחטופים נלקחו ע"י אזרחים ונשמרו בבתיהם. כשהחמאס אמרו לפני העיסקה הראשונה שאינם יודעים היכן כל החטופים היה לזה בסיס. התצפיתנית ששוחררה היתה בבית כזה. בעל הבית הזמין את כל עזה להשתמש בגוף שלה עבור סכום פעוט. היא סיפרה שנאלצה לספוג למעלה מעשרים מקרי אונס מדי יום, עד שאחד האנסים המתועבים נרדם לאחר מעשה והיא שלחה לאמא שלה מיקום מהטלפון הנייד שלו. כשחולצה היתה בהריון (ועברה בארץ הפלה). גם חטופים אחרים שהגיעו בסופו של דבר למנהרות הוחזקו חלק מהזמן בבתי אזרחים. וכשבנות ממסיבת נובה נאנסו פעם אחר פעם אחר פעם עוד בשטח היו גם אזרחים ב"חגיגה".
הם תמכו במרצחים וקיבלו אותם בתשואות כשחזרו.
אז אל תספרו לי על אזרחים תמימים.
זה רק קמצוץ זעיר ממה שיש בסרט הזוועות. זה טיפה ממה שהבן שלי חווה וראה בישובי העוטף, במבני עזה ובמנהרותיה.פעם ראשונה שאני שומע את הסיפור הזה, אך בלבי ידעתי ותארתי לעצמי את מה שעברו.
הם חטופים. ואנחנו דורשים ומצפים שיחזרו בשלום.יש בעזה בערך 130 אזרחים חפים מפשע
ואנחנו דורשים אותם חזרה
שמעתי על הסרטון. אחי ראה, לא יכולתי לצפות בסרטון.האם מישהו מכם ראה את סרט הזוועות המצונזר שמוקרן רק לנבחרים בעולם? אני בחרתי לא לצפות בו. בתי ובן זוגה צפו (הגבר מומחה מחשבים) וסיפרו מעט.
אחרי רוצחי הנוחבה נהרו המוני אזרחים לישובים. בזזו, הרגו מי שעדיין היה חי, התעללו בגופות ושרפו אות0. היה שם תיעוד של עזתי שלוקח את הילד בן ה-5 שלו, מביא אל תינוק, ומלמד אותו איך לרוצץ את ראשו ולהרוג את התינוק היהודי. היו תיעודים של אזרחים שדחפו תינוק למיקרוגל והפעילו אותו...
חלק מהחטופים נלקחו ע"י אזרחים ונשמרו בבתיהם. כשהחמאס אמרו לפני העיסקה הראשונה שאינם יודעים היכן כל החטופים היה לזה בסיס. התצפיתנית ששוחררה היתה בבית כזה. בעל הבית הזמין את כל עזה להשתמש בגוף שלה עבור סכום פעוט. היא סיפרה שנאלצה לספוג למעלה מעשרים מקרי אונס מדי יום, עד שאחד האנסים המתועבים נרדם לאחר מעשה והיא שלחה לאמא שלה מיקום מהטלפון הנייד שלו. כשחולצה היתה בהריון (ועברה בארץ הפלה). גם חטופים אחרים שהגיעו בסופו של דבר למנהרות הוחזקו חלק מהזמן בבתי אזרחים. וכשבנות ממסיבת נובה נאנסו פעם אחר פעם אחר פעם עוד בשטח היו גם אזרחים ב"חגיגה".
הם תמכו במרצחים וקיבלו אותם בתשואות כשחזרו.
אז אל תספרו לי על אזרחים תמימים.
בעזה יש חפים מפשע.האם בעקבות הסירטון הזה שהוצג כבר פה יוכל מישהו כאן או בעולם לטעון שבעזה יש אזרחים חפים מפשע??
האם בעקבות הסירטון הזה שהוצג כבר פה יוכל מישהו כאן או בעולם לטעון שבעזה יש אזרחים חפים מפשע??
הם חטופים. ואנחנו דורשים ומצפים שיחזרו בשלום.יש בעזה בערך 130 אזרחים חפים מפשע
ואנחנו דורשים אותם חזרה
וואללה לא חשבתי על זה, אתה צודק!!!יש בעזה בערך 130 אזרחים חפים מפשע
ואנחנו דורשים אותם חזרה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.