האם לדעתכם יש מקום לרובע וורוד ?

MARMELAD

New member
אמיר יקר

אם כבר לשים כתבה מהזמן הוורוד אז למה כל כך באיחור? לא היה לך על מה לכתוב השבוע...?
ולעניין.. רובע ורוד עסקי הוא רעיון מעולה. מה רע? מסעדה.. באר... חנות מין... קולנוע... מספרה... חנויות בגדים... מועדונים... חנויות עיצוב פנים... גלריות... חנויות מזכרות וקישקושים... והכל במרחק הליכה? נשמע לי מעולה. לגבי מעון יום / גן ילדים אני לא ממש מתמצא בנושא אז אין לי דעה. אני באופן אישי לא אעבור לגור במקום כזה אבל כמרכז בילוי וקניות בהחלט אגיע לשם. ואם באמת זה יעבוד, ואין שום סיבה שלא, אולי באמת בפעם הבאה שאני אעבור דירה אני אחפש דירה באיזור? הרי אם גם ככה אני מבלה שם הרבה אז למה לא. רחוב עם דגלי גאווה בכל מקום וזוגות חד מיניים נראה לי כמו חלום רטוב. אני בעד. באמת למי יש כוח ללכת ברגל ממקום למקום.. ולמה לנו אם אפשר לרכז הכל בטווח של 15 שעה הליכה? ב"הכי גאים שיש" למשל יש סצינות שבהם הדמויות עוברות ברחוב המועדונים/פאבים ומסביבם המולה הומולסבית מדליקה. איזה אנרגיות... ובהרבה מקומות בעולם באמת ראיתי שהמועדונים מרוכזים באותה סביבה והחבר´ה מבלים את רוב זמנם ברחוב, הולכים ממקום למקום ופוגשים מכרים. אני לא חושב שרעיון הרובע הורוד הוא בבחינת גטו או גבול אלא להיפך, יוזמה מבורכת שיכולה רק להועיל לכולנו. MARMELAD

כ ח ו ל ה

New member
אופק...

למרות שאנחנו לא ממש מכירים... (בעצם בכלל לא מכירים..) אתה נשמע לי אחלה בנאדם.. שיהיה לך צום קל, גמר חתימה טובה.. ושנה מתוקה! בהצלחה בהכל ובעיקר בתחום הרומנטי..! ב
ענקית-
דנה..

אופק L

New member
תודה לך כחולונית ../images/Emo57.gif

בתחום הרומנטי הכל נפלא ומאחל לעצמי שימשיך להיות כך עוד שנים רבות. אני לא צם, אבל בהחלט צום קל לכל חברי הפורום - וחתימה טובה

Yaniv-DC

New member
מדופונט ועד אדאמס מורגן....

זה הבערך מקבילה של הרובע הורוד המדובר כאן ב-DC. אחלה מסעדות (מגדירות את עצמן כ"סטרייט פרנדלי", אהבתי...), פאב לכל קבוצה (עור, קצת סאדו, סיגרים, אוחצ´ות, ואני אישית לא יוצא מגבולות ה-JR שפונה רוב ימות השבוע למיין סטרים וגילאי הקולג´), מועדונים (כאוס החביב ובדלנדס החביב אף יותר), אנשים הולכים להם יד ביד מבלי להתבייש (חמודים...
) ולגמרי במקרה יצא שרוב דיירי האזור גם הם פייגעלעך (אם נשיא מדינה החייה את המילה, גם אני יכול!). אם רוצים לצאת לבליינד דייט, כל מה שצריך זה לדפוק על הדלת של השכן. אם הוא לא מוצא חן בעינכם, עוברים לשכן הבא... אני אישית לא הייתי עובר לגור שם, נחמד לי לגור באזור השקט יותר, בואו נקביל את זה ללגור ברעננה ולא בת"א. יש את השקט, אבל כשרוצים את הרעש והחיים נוסעים 20 דקות... זה לא גטו שם, זה לא מוגדר, יש שם גם סטרייטים (מאיפה אתם חושבים נעלמה המתמחה היהודייה הורסת המשפחות שנדרה לוי?), אבל האווירה פתוחה, ובכלל די נחמד ללכת ברחוב ולראות שהרבה גברים אחרים מחזירים לכם מבט... (כותב שורות אלו תפוס כבר שנה וחצי ולכן מסתפק במבטים).

MARMELAD

New member
אדון יניב הנכבד

מתבקש להפסיק לזרות לנו מלח על הפצעים ולנופף בחבר שלו וכן לבדוק את האימייל שלו שם מצפה לו ההזמנה שהוא כל כך רצה
מרמלד

אופק L

New member
גם לי גם לי יש בנזוג שאני ממש אוהב

וגם אני רוצה הזמנה שהם קיבלו, לא הוגן
אופק.

MARMELAD

New member
אתתתהההה?

שמונים הזמנות קיבלת והתכתבויות באימיילים, בפורום מנהלים, התחננתי שתבוא לצ´ט, מה עוד אני יכול לעשות אופק, מה עוד??? אבל אם אתה רוצה אז:
הזמנה לכבוד אופק L מנהל פורום הגאווה אתה מוזמן בלווית בן זוגך וחברך הטוב יונתן אל הפורומים החדשים שלי בנים בלבד ובנים היכרויות נא להביא מתנות כגון עציצים, וילונות, פוסטרים של בראד פיט, וחתולי רחוב בכבוד רב ה MARMELAD

Yaniv-DC

New member
ראיתי ושלחתי תגובה.

למה מלח על הפצעים? עלזה שהוא עבר עכשיו לפלורידה בשביל עבודה? על זה שאחרי כל כך הרבה זמן ביחד הוא רחוק? על זה שאחרי ששנה שלמה היה לי מה לחבק בלילה עכשיו אנחנו מתראים פעם בשבועיים? עכשיו בגללך אני הולך ליבב לי. תראה מה עשית!

נועם*

New member
אני נגד! ../images/Emo31.gif

או קיי זה ממש נחמד, כמו שאמרתם מקום שיהיה כמו בהכי גאים שיש, שהומואים מסתוביבם שם וממש בתי קפה ממש כמו עיר קטנה! אז אני נגד! כי תחשבו על זה! מה זה יתן לנו?! כן מרמלד, זה כן יראה כמו גטו, לקחת את כל ההומאים והלסביות ולקבץ אותם במקום אחד!? אם זה זה יהיה אני בטוח שאני יבוא לבקר, אולי אני יווכח שאני טועה, אבל אני בספק, אני בטוח שהכל שם יהיה מדהים הכל יהיה שמח, אבל אני לא חושב שזה מה שאנחנו צריכים, בידוד משאר האוכלוסיה! וחוץ מזה... אל תתמלאו תיקוות, ואני מצטט צפיו של שגן ראש העיר תל אביב " ככל שהדבר תלוי בי באם יגיע הדבר לדיון בישיבת מועצת העיר אדאג להורידו מסדר היום" מיצטער על חוסר האופטימיות, נועם!

SC

New member
רצוי גם שניים

זה יהיה ממש נהדר אבל יהיה נהדר יותר לו כל מקום על הפלנטה הזו היה "גיי פרינדלי" ושיהיה לנו ממש נחמד לחיות בו.

למעלה