האם לדעתכם מיונז ביתי בריא ?

hana banana

New member
האם לדעתכם מיונז ביתי בריא ?

אני צורכת כ- 2 כפיות בתוך סנדוויץ , וזו הכמות השבועית שלי ! אני גם מכינה אותו משמן זית כתית מעולה וביצים אורגניות .
 

ATLK

New member
מנסיון

בכדי למנוע את החיידקים, אני מבשלת את המיונז על סיר אידוי כפולץ אש נמוכה תוך כדי ערבוב נמרץ במשך 5 דקות שלמות, אז המיונז "מבושל" וגם, נשמר לזמן מעט ממשוך יותר. אגב- אם מפסיקים לערבב, הרי שתתקבל ביצה מקושקשת בתוך המיונז. ברור שביתי עדיף על קנוי.
 
מיונז בייתי

שלום אכן יש סיכון מזיהומים בשימוש בבייצים לא מבושלות על מנת להפחית סיכון זה עדיך להשתמש בבייצים טריות במיוחד ולהיזהר ממגע של קליפת הבייצה עם התוכן שלה בברכה רני
 
למעלה