האם לדעתכם מייקל צריך להתראיין

abigaillovesmj

New member
האם לדעתכם מייקל צריך להתראיין

אחרי שהוא מוציא את האלבום החדש? או שהוא צריך להתעלם מהתקשורת ופשוט לתת למוסיקה לדבר בעד עצמה? אתם חושבים שלדבר על המשפט וכו' יעשה טוב לקריירה של מייקל או שזה רק פתח לצרות? זו שאלה מאוד מסובכת לדעתי ולכן מעניין אותי לדעת מה יש לכולם להגיד
כמובן שמייקל לא חייב לעשות שום דבר. לדעתי התקשורת תמהר לתקוף כל דבר שהוא יוציא כי אין אף אחד שבכלל מתקרב לרמה שלו ולכן תמיד גם מצפים ממנו להכי הכי אבל לא כזה מגדירים מה זה הכי הכי מה שגורם לזה ש"מתאכזבים" מכל מה שהוא מוציא. זה כמובן התקשורת, לא המעריצים. בכל מקרה בגלל שלדעתי ימהרו לתקוף את האלבום אז דרך טובה להגיב לזה תהיה באמצעות ראיון. אבל כמובן שאם הוא מתראיין אז הוא גם ישאל על המשפט וכו' וזה לא בהכרח טוב... תשתפו את המחשבות שלכם בנושא

midnightcat

New member
לדעתי, לא, כי תמיד שואלים אותו

אותן שאלות מפגרות. חוץ מזה, כולם בתשקורת מושחרים! אני מתעצבנת על ג'נט שהיא הולכת לדבר עם הכולערות האלה, אבל אין לה כ"כ ברירה אחרת, כי כל ה"שמות הגדולים" בתקשרת כמעט חייבים... עדיף שיוציא עוד ספר כמו DANCING THE DREAM ויתייחס שם לכל מה שחשוב לו.

VAMPhantom

New member
דעתי בענין?!;)

הוא לא זקוק לחיזוקים כאלו, בצורה של ראיונות TVיוניות... יש גם דרכים אחרות, כמו להתראיין בתוכניות של חבריו;) כפי שכבר עשה זאת לפני... תזכירו לי?! חצי שנה בערך?!;) בנוגע למשפט, אין למה לדון עוד בכך, מספיק שהוא בטח יבליט ת'נושא באלבום הקרב ובא, באולי 2שירים באלבום... זה לא יהיה מספיק חזק ועוצמתי לדעתכם?!;) אחרי הכל, הכתיבה שלו מעווולה בכל הקשור לשיריו שלו!

dancing gabriel

New member
אני חושב שצריך להיות ראיון, והוא צריך להיות..

עם צאת האלבום. מה גם, שאני לא חושב שצריך להיות ראיון ערוך, אני חושב שהוא צריך להיות לייב בשידור ישיר ומן הסתם בפריים טיים. אני חושב שהגיע הזמן שהוא ידבר על התחושות אחריי המשפט, על הזמן בבאחריין, על הבית החדש שיהיה לו וסתם פשוט כדרך קידום. צהובונים יכתבו מה שיכתבו לא משנה מה הוא יעשה. אבל ראיון לייב ללא כל אפשרות עריכה ומנפילוציה שישודר בכל בית בארה"ב יפיק את המירב מכך. אני חושב שיהיה נחמד פעם לשמוע ממקור ראשון על השתלשות הארועים באינבינסיבול, על השירים שהובטחו ולא יצאו לפועל וכמו כן על התהליך שהוא עושה עכשיו עם יציאת האלבום. חוץ מזה בקשר למה שאמרת אביגיל- יש לא מעט מעריצים שהתאכזבו מאינבינסיבול...לא שאני אחד מהם אבל יש כאלה. כמו שלא אומרים שכל הרוסים זונות וכל הצרפתים מסריחים או הגרמנים נאצים- לא צריך לעשות הכללה עם התקשורת כי ניצול נכון שלה יכול להביא למייקל תוצאות נהדרות. ולפי דעתי אפשר להפסיק להיות נאיביים כי בלי תקשורת קשה מאוד להצליח, אולי אפשרי אבל מאוד מאוד קשה מה גם שאם משתמשים נכון בתקשורת אפשר להפיק ממנה תועלת, כן, גם שמדובר במייקל ג'קסון. ראיון חי שבו מייקל מדבר יכול מאוד להועיל לו.

g a g a

New member
דעתי בנושא../images/Emo17.gif

מצד אחד אחרי כל ראיון של מייקל התקשורת עושה מטעמים ועורכת את הראיון בצורה נורא מרתיחה. מצד שני, אני נורא סקרנית לשמוע מה יש לו לומר. מצד שלישי, מייקל לא חייב דין וחשבון לאף אחד לגבי אף נושא, ובטח שלא לגבי "תחושות שלאחר המשפט". מה גם, שאם הוא יתראיין בנושא, אין ספק בליבי שיצוצו להן תביעות לפתע כפטריות אחרי הגשם
בקיצור, שיצא אלבום, ואם הוא מתראיין, אז שלא ידבר על המשפט [שישים את הפרק הזוועתי הזה מאחוריו] אלא על האומנות שלו

dancing gabriel

New member
אמממ הוא לא חייב גם להוציא אלבום

הוא לא חייב שום דבר לאף אחד. סתם אמרתי שזה יהיה מעניין ומרגש לשמוע אותו. חוץ מזה שציינתי שהראיון צריך להיות בלייב ולכן אפשר למנוע עריכה ומניפולציה

g a g a

New member
את כותב את הדברים כאילו אמרתי לך משהו רע ../images/Emo6.gif

רק כתבתי את דעתי בנושא
וזה רעיון נחמד לעשות את זה בלייב. וברור שגמני מתה שייצא אלבום. וברור שזה יהיה מעניין ומרגש... כאילו... חלו?

midnightcat

New member
../images/Emo99.gif ובהמשך למה שכתבתי קודם:

האפשרות שמייקל יתראיין אצל החברים שלו זה סבבה, אבל זה לא ייתן הרבה, כי הם סתם יריצו שם דחקות, כמו בפעמים הקודמות. וג'רלדו למשל נחמד, אבל לא מבריק כ"כ. מייקל גם יכול לבחור כתב אלמני יחסית שעוד לא השחיר אותו ולקדם בכך את הקריירה שלו (של הכתב), אבל בפעם האחרונה שהוא עשה את זה, הוא קיבל כפיות טובה (או-פרה). ולהכליל מקצוע זה לא כמו להכליל מוצא אתני. כי בכל מקצוע שולטת ה"קליקה" שלו, שמקדמת אנשים מסוגה. כמו שרוב האנשים החכמים והישרים לא הולכים היום לפוליטיקה, כי הם נרתעים מהאנשים ששולטים בתחום וכי אף אחד לא ייקדם אותם שם. כך גם העובדה שבתקשורת האמריקאית שולטים אנשים מסוג מסויים, גורמת לקידום של אנשים מסוגם. שוב, הדוגמה של אופרה: הרבה אנשים טוענים שלתדמית שלה אין שום קשר למה שהיא באמת, היא פשוט משחקת את המשחק כדי להשאר בטופ. זה כולל הכל, אפילו בחיים האישיים (ה"חבר" שלה שהיא לא גרה אתו, אלא עם אשה אחרת, למשל). מה באמת ההבדל בין עיתונאי צמרת אחד למשנהו? הם כולם "חושבים" ואומרים את אותו דבר, ומי שסוטה שני מילימטר ימינה או שמאלה, יכול להגיד אטוץ' לקריירה שלו. אפרודיטה ג'ונס בעצמה מודה שהעיתונאים מתנהגים כמו עדר, וגם היא הייתה בינהם. יש שם ממש קודים מוסכמים שאתה צריך לכבד, כולל ביטויים זהים וטענות זהות. ה"הערצה" שכל הכתבים רוכשים למדונה בעשור האחרון, גם אם הם בפועל לא סובלים אותה, היא דוגמה לכך. סימן שאתה "משלנו". עאלק חופש הביטוי. כל התקשורת נשלטת ע"י קומץ תאגידים גדולים, אין מה לדבר על חופש הביטוי. מזל שיש אינטרנט, שמציג יותר מגוון דעות ומרסן במשהו את שטיפת המוח. טוב, חפרתי, אבל היה לי חשוב להבהיר את הנקודה הזאת.

g a g a

New member
אני מסכימה עם החפירה שלך../images/Emo45.gif

אכן עדר אחד גדול. עצוב מאוד.

abigaillovesmj

New member
נכון אבל יש כמה יוצאים מן הכלל.

עיתונאית שלדעתי מאוד מגיע לה לראיין את מייקל היא לינדה דויטש מ- AP היא הייתה הוגנת לאורך כל המשפט. דיי היחידה שנתנה את הסיפור המלא ולא רק את הצד של התביעה. מייקל אפילו התקשר להודות לה אחרי המשפט על הדיווח ההוגן שלה. לדעתי זה יהיה נחמד אם הוא יתראיין אצלה. היא עובדת בתקשורת כבר שנים רבות ולכן לא נראה לי שתהיה לה בעיה לשאול את השאלות שכביכול מתבקש שישאלו, אבל אני חושבת שהיא תעשה את זה בטעם טוב. לא בטמטום כמו אופרה וינפרי או באגרסיביות וולגריות כמו דיאן סוייר. אני מסכימה שאם יהיה ראיון אז עדיף שהוא יהיה אחד מהשניים: או בשידור חי, כך שלא ניתן יהיה לעשות מניפולציות כמו במקרה של באשיר. או שהראיון יהיה ראיון לא חי אבל שלמייקל יהיה את המילה האחרונה בנושא העריכה. כלומר מייקל רואה את הראיון לפני שהוא משודר ומאשר או אומר לשנות וכו' ורק לאחר שמייקל נותן OK זה משודר.

למעלה