האם לדעתכם נכון לארח בסוף העונה?

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
האם לדעתכם נכון לארח בסוף העונה?

לא שזה ודאי עדיין, אבל במידה והאפשרות היתה בסוף העונה או לפני, מה הייתם מעדיפים? ולא ,זו לא שאלה טריוויאלית לדעתי
כמו-כן , אשמח לקרוא את תשובותיכם לגבי סגנון הארוח אם יהיה אחד כזה בכלל... איזה אתם מעדיפים? וידאו צ'אט או ארוח בפורום שבו האורח/ת מופיעים בצבע אדום כמו זואי ומשיבים מהמחשב שלה לשאלות הגולשים? מה יותר מתאים לפורום שלנו? אני לא מביעה את דעתי ולא אני אקבע , אני שואלת מתוך רצון לדעת מה דעתכם , מי שיקבע זה לא אנחנו אבל אולי בכל-זאת, למה שאתם תכתבו יהיה משקל כלשהו... אני מציעה בחום להשתתף בשרשרור. שבוע טוב לכולכם וצפיה מהנה בפרק הערב.

Na diN

New member
לדעתי... ../images/Emo163.gif ~ ../images/Emo163.gif

לדעתי יהיה יותר נכון אם הארוח יתבצע בסוף העונה ולא בהתחלה.(בלי קשר לצערנו כבר אי אפשר לחזור להתחלה.)
למה?-כי מי שזה לא יהיה,יהיה יותר פתוח בתשובות הנוגעות לעונה שעברה (זאתי...) והוא לא יפחד "להרוס" לנו. וגם אם כביכול באירוח היה מעדיף,או שלא הייתה לו בעיה- כן "להרוס" לנו באירוח של תחילת העונה. כך שזה בסה"כ כן היה הורס ומקלקל לנו. לא משנה. בכל מקרה לדעתי עדיף בסוף העונה.אפילו שבוע שבועיים אחרי שהי תיגמר. שלא כולם יתפזרו כל כך מהר אחרי שהכל הגמר ושיהיה לנו זמן לעכל את כל העונה :) . ומה עדיף לדעתי וידיאו צ'אט או ארוח בפורום? לדעתי עדיף וידיאו צ'אט.זה יותר משחרר,חופשי אולי גם נספיק יותר.אבל עזבו אותכם מדעתי... איך שבא לכם. ביי ביי

zoeid

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכימה עם דברי נדין, עדיף בסוף העונה מאותן סיבות שכתבה, ובנוסף עדיף בוידיאו צ'אט, למרות שאני לא מכירה דרכים אחרות.

qt1

New member
נדין הדיעה שלך מאוד חשובה../images/Emo13.gif

אחרת מה הטעם??? הדיעה של כולם מאודחשובה...גם שלך
את יכולה לבחור בין וידאו צ'אט לבין אירוח בפורום? או שקשה לך? סתם שיר יפה

zoeid

New member
לדעתי עדיף וידיאו צ'אט

כי זה יותר מוחשי ואמיתי מאשר אירוח בפורום אגב, שיר מהמם באמת

Na diN

New member
qt1 וזואי ../images/Emo25.gif

qt1 וזואי שמחה שאתם מסכימים אותי, וכפי שכתבתי לדעתי עדיף וידיאו צ'אט. וגם חשוב לדעתי שנריץ שירשור של השאלות העיקריות שאנחנו מעונינים לשאול שלא נעשה פדיחות.
אהה והשיר חמוד!

qt1

New member
נדין נשמה אני מהאו"ם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני פרווה... אוקיי? לא לכאן ולא לכאן. אני לא נוקטת עמדה, אתם תחליטו מה נראה לכם ולמעלה יחליטו מה הכי מתאים להם , אבל חשוב שידעו מה אתם חושבים מרגישים ושואלים אוקיי? אבל תזכרי אני אומניקית אחותי

qt1

New member
היי זואי../images/Emo24.gif

ארוח שלא בוידאו צ'אט, הוא ארוח שבו המתארח/ת, משתמשים במחשב שלהם ובזמן הארוח השם שלהם מקבל את הצבע שלך
, ההנהלה משנה את הצבע של השם שלהם כדי שלגולשים יהיה קל להבדיל מתי האורח/ת משיב/ה לשאלות הגולשים. המתארח/ת לא מופיע/ה בשום מצלמה , לא רואים אותו/ה או שומעים אותו/ה...אנחנו שואלים שאלות , והוא/היא משיבים. הארוח ברוב רובם של המקרים פתוח לכל גולשי תפוז , אם כי היו יצא לי לארח מומחים בפורום השני שלי שלא היה פתוח לשאר גולשי תפוז והארוח היה מצוין. זה לא תלוי רק באורח, זה תלוי גם במידת העניין של הגולשים ובכימיה שנוצרת. סינכרוניזציה
הסברתי את זה נכון? אולי קרפט יוכל לעזור לי שוב, הוא היה מנהל בעבר, אבל אני מנסה, אם משהו לא ברור , כתבו לי אני אסביר שוב, אולי מורי יכולה לעזור, גם היא מנהלת... אז מה עדיף לדעתכם???

qt1

New member
מה יותר אינטימי בעינייך זואי?../images/Emo13.gif

האם אינטימיות בכלל חשובה לנו? או שאנחנו רק רוצים לדעת כמה שיותר על הסדרה על השחקנים , וכדומה למה אנחנו בעצם מצפים בארוח? מה אנחנו רוצים בכלל לשאול??? אם היה עכשיו שרשור שאלות, מה היינו שואלים? חשבתם על זה פעם? יש לכם שאלות בוערות , או שאתם עדיין חושבים? ממממ.......מעניין נכון?
תודה זואי,להביא עוד שירים או שעכשיו תורכם?

zoeid

New member
תודה על ההסבר:) אני עדין

חושבת שעדיף בוידיאו צ'אט, לראות את האמן מגיב, ואת הבעות פניו. ונגעת בנקודה חשובה, באמת מהן השאלות שמעניינות אותנו? אני בעצמי, אין לי שום שאלה שבוערת לי, אצטרך לחשוב על זה עוד:) נראה לי שאנחנו מצפים באירוח, גם לקבל מענה לשאלותנו, וגם להגיע ליותר אינטמיות עם השחקן, השחקן באמיתי, לא דרך המסך, אלא השחקן, מגיב אלינו. זה מממש קצת את הערצה אליהם, במידה ויש. הרי אנחנו לא רק נהנים המסידרה, השחקנים הם אלו שעושים אותה מוצלחת, ולמדנו לאהוב כל שחקן ושחקן, ומעניין לראות את השחקנים האהובים עלינו, במדיום שונה, כשהוא משיב לנו ולא משחק במסך הטלויזיה. את כמובן וכמובן מוזמנת להביא עוד, הייתי מביאה גם אבל לא יודעת איפה יש שירים אונליין שאפשר לשמוע דרך לינק. מתה על השיר הזה:)

אמממממ

מצד אחד הרבה יותר טוף לעשות אירוח עכשיו זה יתן פירסום רצחני לפורום שלנו .וזה יכול להיות אחלה עכשיו סתם כי זה יעורר את השנת חורף/קיץ וואטאבר איט איז שיש פה .. לעומת זאת אם יהיה אירוח בסוף העונה יהיו פחות ספויילרים באוויר ולא יהיה מתח של שיט הוא גילה לנו ! לגבי סוג האירוח ווידאו צאט ברור ! יותר אמין יותר כיפי ויותר שווה

לדעתי עדיף לפני

לצערי הפורום לא הכי פעיל כרגע ובסוף העונה זה אפילו יפחת אם לא לגמרי. ווידאו צט יכול להיות נחמד.

למעלה