האם להאמין באהבה ווירטואלית???

האם להאמין באהבה ווירטואלית???

וואלה, את האמת? אני חושב שכן. הרי אחרי הכל, נכון שאנחנו יושבים מול מסך של מחשב, הכל טכנולוגי, מתוכנן, רובוטי כזה אבל אל תנו לשכוח כי מאחורי המילים שיש פה - יש אנשים. רגשות. אני בעצמי נמצא בקשר עם בחורה שגרה בקריות, אנחנו בקשר ווריטואלי כבר קרוב ל-4 חודשים, נכון שהלחץ לראות אותה גובר מיום ליום, אבל דווקא עניין המסתוריות מוסיף לקשר לנו. אנחנו יודעים לשמור על פאסון מסויים פה. בקיצור, יש אהבה וויראטואלית. אבל היא נבנית כמו כל אהבה, כמעט...

טאKילה

New member
להאמין,,מממ...

אחרי כל מחשב יושב אדם עם רגשות, אדם אמיתי.. לא כולם\ן מתנהלים בכנות. זה קשר מיוחד ויפה אם יש בקשר הדדיות, למרות המסתוריות שבקשר הזה,זו אהבה. האמון זו שאלת השאלות. לא תמיד אנחנו מזהים את הפרטנר.

POOH*

New member
למה לא להאמין?

אני נשואה לאהבת חיי שהכרתי ברשת... ובהחלט מאמינה באהבה בכלל, ובאהבה דרך הרשת... בהצלחה לך.. POOH

טאKילה

New member
POOH* אני מחוייכת..../images/Emo24.gif

מזל טוב לנשואים מעולם הוירטואל, אולי תספרי לנו על הדייט שלכם, נשמע מענין..

POOH*

New member
תודה תודה...

זה היה מזמן... אנחנו נשואים כבר יותר מחצי שנה [ומצפים עוד חצי שנה לתוספת למשפחה..] וביחד כבר יותר משנתיים.... הכרנו בצ'אט של IOL. בחדר שנפגשו בו באופן וירטואלי הרבה חברים... וגם ביננו לא היה בהתחלה שום דבר מיוחד הוא היה בשבילי עוד מישהו מהחבר'ה שם וכך אני הייתי בשבילו. ביום הסטודנט באוניברסיטת ת"א לפני שלוש שנים ארגנו פגישה של כל החברה מהצ'אט ושם נפגשנו לראשונה וגם שם לא התפתח כלום... אח"כ הוא טס ל'טיול הגדול למזרח' לכמה חודשים ושמרנו על קשר מדי פעם באימייל. כשהוא חזר החלטנו להיפגש... נפגשנו פעם אחת... לקפה.. פעם שניה אצלו... שבפגישה לא קרה כלום... רק שהיא המשיחכה בכמעט עוד לילה שלם של שיחה ב- ICQ וזהו מאז אנחנו ביחד...
כמו שאנחנו קוראים לזה "אהבה ממבט שלישי"
והאמת שאם IOL עוד היו קיימים רוב הסיכויים שהייתי מקבלת איכשהו שם את הצעת הנישואים.... אז כן אני מאמינה באהבה וירטואלית... ובזה שהיא יכולה להפוך לאהבה אמיתית... לי זה קרה... POOH

roaic

New member
אני שמח

אני שמח שיש לכם פורום שבו אתם יכולים להעביר חוויות ולהכיר אנשים וירטואליים אחרים. לחלוק את מה שיש לכם עם אנשים כמותכם. יישר כוח. רק שאלה אליכם: חשבתם פעם איזה סוגים של אנשים מחפשים אחר "אהבה וירטואלית"?? (דרך אי סי קיו,צ'טים,אימיילים וכו'???

נמרה37

New member
אז קיטלגת אותנו?

תחת מה קיטלגת את אלו שנהנים מקשר כזה? כל אחד וההנאה שלו. הפוסל , במומו פוסל !!!

roaic

New member
לא יודע אם קיטלגתי..

אבל זו תופעה בהחלט מעניינת והיא לא שכיחה אצל רוב האוכלוסייה. כמו שיש שמנים ורזים יפים ומכוערים מצליחנים ולוזרים עשירים ועניים...... אני מרגיש שגם בתחום הזה יש את אלה שיותר קשה להם בתחום (ולא משנה מאיזו סיבות) . אני לעולם לא הייתי זקוק להתאהב במישהי וירטואלית.. זה מעיד משהו,לדעתי. תשאלו פסיכולוגים.

למעלה