האם להוסיף גימיק לקורות חיים ?

משה8888

New member
האם להוסיף גימיק לקורות חיים ?

כדי להבליט את הקורות חיים שלי מתוך עשרות הקורות חיים האחרים. חשבתי להוסיף גימיק זול לקורות חיים שלי. משהו כמו ציור, תמונה, בדיחה, משהו שיתפוס את העין. מה דעתכם על הרעיון ? והאם יש לכם רעיון לגימיק נחמד ?

מהנדס 32

New member
לא מומלץ!

קורות חיים אמורים להיות קצרים ולעניין ולא איזו מצגת מצחיקה. דאג שיהיו קצרים ולעניין ואם ימצאו לנכון יזמנו אותך...מה שנותר לי לאחל לך זה בהצלחה!

משה8888

New member
כל הקורות חיים הם קצרים ולעניין

אני משהו מיוחד, לא כמו כל העדר אני רוצה לבלוט ולהדגיש את היצירתיות והמקוריות שלי נראה לי שאני אכתוב חצי בדיחה בקורות חיים ואת המשך הבדיחה אני אספר בראיון עבודה מה דעתכם ? רעיון מטומטם ? או מדהים ? שאלה למנהלי כח אדם - איך הייתם מתייחסים לקורות חיים כאלו ?-

ממש לא כדאי, זה עלול להזיק !!

רזומה צריך להיות ממצה קצר ולעניין, בדיחות וכו עלולות ליצור רושם לא רציני ולהוריד מערכך.

geni1

New member
מכירה את ההרגשה...

שאתה שולח קורות חיים בלי סוף - ובסוף רק כמה מחזירים לך תשובה (שלילית). ניסיתי פעם לשלוח קורות חיים על נייר אדום (לא הייתה כתובת email) ו.....לפחות הם שלחו תשובה שלילית.
לא נראה לי שזה יעזור,אלא אם כן אתה שייך לתחום של מקצוע שבו כן חשובה היצירתיות,כמו קופירייטר. בהצלחה!

גם אני חושבת שצריך משהו

אבל...תמונה- רק אם אתה נראה ממש ממש טוב, בדיחה או קריקטורה- רק אם זה ממש ברמה ואם זה משהו שקשור איכשהו- איזו קריקטורה נחמדה על הייטק או מישהו בא לראיון עבודה... מה שהכי נכון- לצרף איזה פתיח בדף נפרד ובו לכתוב בצורה נחמדה כמה דברים שאין להם מקום בקו"ח עצמם. שיהיה בהצלחה!

רק רגש

New member
אין כללים ברורים, אבל...

מכוון שמקבלי קורות החיים אינם מקשה אחת אצל חלק זה יועיל ואצל חלק אחר זה יפריע חלק שלישי לא יתיחס וזה לא ישנה לו. עדיין אין (לי לפחות לא ידוע) מחקר מדעי בנושא. אבל לדעתי כדאי להוסיף איזה גימיק. קודם כל לכתוב על נייר צבעוני, תכלת, ורוד וכ"ו צבע פסטל רך. ובסוף להוסיף איזה משפט מחץ. לא משהו מתגרה, משהו כמו "אני מגיע בעגלה ומקווה להיתקדם במעלה!!!

למעלה