האם להחליט החלטה חיובית

האם להחליט החלטה חיובית
שלום מגי,
לאחר שמונה שנים שבהן לא היתה לי זוגיות ( וגם לא ממש הרגשתי בחסרונה), פגשתי אדם נחמד ונאה, אבל אני מאוד פסיבית ומתקשה להחליט אם להמשיך או לחתוך. בדרך כלל אני מחליטה מייד בעניינים הללו כן או לא , הפעם איני בטוחה בשום דבר. יש לי המון ביקורת עליו ומצד שני הוא באמת אדם נחמד וטוב לב. הוא לא מספיק חריף בשבילי , ואינו מאתגר אותי בשום דבר. אני גם חוששת מהקשר הפיזי כי הוא שמן מאד וזה מרתיע אותי. האיש מעוניין מאוד מאוד ואני חושבת שיחסי האדיש עושה לו עוול. האם אפשר להעזר בקלפים לקבל תשובה?

אכן הבעיה לנסח שאלה
אני מתקשה להחליט אם להמשיך את הקשר איתו או להפסיק. כשהוא כל כך מעוניין אני נעשית אדישה, כשהוא אינו מתקשר אני מתחילה להרהר בו. הייתי רוצה לדעת אם יש התאמה בינינו ואם כן הרי זה רק עניין של זמן עד שאני אגלה את זה, ( היו לנו כמה פגישות), ואז כדאי לתת לזה צ'אנס. תעזרי לי בניסוח השאלה, בבקשה!

מגי 336

New member
פריסת ניתוח קשר בינאישי לא מורחב
מה עלי לדעת על פוטנציאל הקשר הזוגי ביני לבינו?

הפריסה- ניתוח בין אישי לא מורחב, למגי בתודה
השאלה שנשאלה:
מה עלי לדעת על פוטנציאל הקשר ביני לבין י.י. ?
&nbsp
תוצאות הפריסה הבין-אישית:
צד השואל - מלך המטבעות
הצד השני - ארבע החרבות
מה עוזר - שלוש המטות
מה מפריע - המגדל בוער
פוטנציאל הקשר - מרכבה
&nbsp

מגי 336

New member
תולעת הגשם
ההמלצה היא להמשיך ולבחון את הקשר, שעדיין נמצא בתחילתו..
לא נכון יהיה כרגע לחתוך
חשוב שתבדקי את המוכנות שלך לזוגיות
את סוגרת את עצמך ומוצאת פגמים גם כשאינם...
&nbsp

או אוי מגי הוא התקשר לפני שקיבלתי את תשובתך וביקש להיפרד!
הוא התקשר לא מזמן ואמר שכתב לי מכתב פרידה ( אבל המכתב אינו מעניין אותי והוא לא ישלח אותו). מאחר שאני בעצמי היססתי בקשר שלי איתו, אז אמרתי לו שגם אני חשבתי להפרד בגלל אי התאמה. אני חשה הקלה רבה על כך שהוא החליט בשבילי, כי אני לא הצלחתי להגיע להחלטה. אני גם חשה אכזבה שסוף סוף אני פוגשת מישהו נחמד בסך הכל והוא לא מתאים לי. הוא היה מאוד מאד מעוניין וגם אמר לי זאת כמה פעמים, אבל היו דברים רבים שהפריעו לי ולכן לא עודדתי אותו כלל והייתי די פסיבית ומסוייגת. אגב, אני עקרונית הייתי מוכנה להמשיך ולבחון את הקשר, אבל חששתי שזה לא הוגן כלפיו, כי הוא מעוניין ואילו אני לא מסוגלת להחליט. הוא מאוד רוצה להכיר מישהי ואילו אני עדין לא מספיק מוכנה כנראה. שבעתי הרבה קשרים מאוד מתסכלים וכיום שאני מבוגרת, אני פחות מתפשרת.

מגי 336

New member
תולעת הגשם
בת כמה את?
אני מבינה שאת פחות מתפשרת,
אך שימי לב לכך שאת סוגרת את עצמך מעבר למה שקרוי "פשרה"...
את משדרת חוסר מוכנות לפתוח את הלב
וזה גורם לצד השני להתייאש ממך...
&nbsp
קלף המגדל במיקומו אכן הראה על האפשרות של גדיעת הקשר,
למרות זאת ההמלצה היתה להמתין ולבחון. חבל...

מגי נכון. תודה!
כל כך הרבה פעמים התפשרתי שכיום אני לא מוכנה. היום בגילי 61 אני בהחלט יכולה להיות ללא קשר זוגי, מה שבגיל צעיר זה נראה לי כמעט מר ממוות.
האיש היה נחמד וחביב ומעוניין , אבל למרות זאת הוא לא גרם לי לרצות לפתוח לפניו את הלב. לא שאל אותי שום דבר ולא התעניין בי , לא אתגר אותי שכלית ונפשית, לא הפיח בי רוח חיים, דיבר ללא הפסק על עצמו ולא שם לב שאני מקשיבה ואיני מגיבה הרבה. הרצון הנואש שלו בקשר עם אישה (כל שהיא! ), השאיר אותו במקום חלש מדי ,לטעמי. יותר מדי מהר הוא עבר לנגיעות קלות, בלי לקרוא את שפת הגוף שלי, אני הייתי צריכה עוד זמן להתרגל אליו ולו - אצה הדרך. אף כי יש לי תחושת אכזבה שזה לא יצא, אני חשה איזו הקלה.
אילו היתה תשובתך מגיעה לפני שיחת הטלפון שלו, הייתי נותנת לו צ'אנס נוסף. אבל עכשו, כבר לא.

למעלה