האם להיות בכם מאוהב?

האם להיות בכם מאוהב?

אז זהו שכנראה, לא. השאלה היא אם זה אני או אתם... אני מכור לפורומים. על זה יכולים להעיד בהייד-פארק, בדיבורים ובעוד מקומות... הוזמנתי לכאן ע``י חברים ולאחר כמה ימים של כתיבה כאן, אני יכול לכתוב את התרשמותי. 1) אתם עושים מאמצים בלתי נלאים לשפר ולשכלל את מערך הפורומים. 2) שכחתם לרגע את הדבר הבסיסי. הגולשים רוצים לכתוב... אם לא תתאפסו על עצמכם במהירות, ינטשו אתכם לאט לאט למחוזות אחרים... אני לא כותב את זה כדי להכנס בכם אלא כביקורת בונה... יום נפלא!

@poet

New member
לאט לאט והכל יהיה טוב

אנחנו מנסים ליצור סביבה יותר חיובית לשליחת הודעות בהתחלה שום דבר לא הולך חלק הגולשים רוצים לכתוב? (שמעתי את זה היום) ואני מסכים לזה לחלוטין תתאזרו בסבלנות יש לנו אנשים טובים שעובדים מסביב לשעון לפתור את הבעיות דקל

t@gel

New member
ועוד משהו...

יכול להיות שהקשיים שלנו כרגע מעצבנים.. אך תפוז הנו משפחה כל כך מלוכדת... מבטיחה אישית שלא תהיה כאן נטישה... להיפך, תהיה נהירה המונית לכאן... שלך...תגל

תגוש...הלוואי שאת צודקת.

אכן יש כאן המון המון אנשים נפלאים...לצערי את קצת נאיבית. הקהילות ברשת מתפזרות ומתאחדות במהירויות מדהימות (לצערי)... עה``ח, החרדל``ש - יו``ר האגודה למלחמה בשפיות

t@gel

New member
עזוב אותך שטויות...נאיבית....

תכל`ס לשטח... לאיזה אתר יש אותי? אני נכס לתפוז... חיחיחי איש לא יילך כל עוד אני כאן... אל גופתי!!!!!!!!!!!!! :) אוהבת המון...גם אם לא בטלפון...אני

למעלה