האם להכין דברים להגיד מראש לפני הדייט?

ommerl

New member
האם להכין דברים להגיד מראש לפני הדייט?

אהלן חברים. בסרטון הזה אני מדבר על הסיבות בגללן לדעתי זה לא נכון להכין מראש נושאים, שאלות וסיפורים לפני הדייט או לפני שניגשים לבחורה כדי להתחיל איתה. אשמח לקרוא מה דעתכם. למרות שהתוכן מכוון יותר לגברים אשמח לקרוא גם מה נשות הפורום חושבות

http://youtu.be/YS2lqMmjCsA

אהבתי

העצה הכי טובה ששמעתי בנושא הזה- להתעניין באדם שמולך, כי הנושא שהכי מעניין אדם זה הוא עצמו.

שלום

בקשר עם אדם צריך לדבר על החיים הרגשיים, כמו דברים שעושים ושאוהבים: מסגרות, קשרים, תחביבים, דברים כאלה.
&nbsp

סינבד

New member
מייגע עומר

סליחה אם אני נשמע מעליב, זו לגמרי לא הכוונה. ביקשת משוב וזה המשוב שלי.
&nbsp
התחלתי להקשיב לדברים ומהר מאד קפצתי לסרטון אחר שלך וגם אותו מהר מאד השארתי ברקע וחזרתי לקרוא פה בפורום, בעוד הדברים שלך נשמעים לי ברקע. עד שקלטתי שפשוט לא כיף לי להקשיב לך.
הדברים שאתה אומר בעקרון נכונים לדעתי. עכשיו חדד את המסרים שלך, תמצת אותם. אפשר לתבל באנקדוטות קצרות אבל להיות ברור ותמציתי.
&nbsp
עוד הערה ברשותך. אומרים שתמונה שווה יותר מאלף מילים. לא ניכנס כרגע לדיון בשאלה אם זה נכון או לא אבל אין ספק שכשמעלים סרטון גם לתוכן הויזואלי יש משמעות. גם מבחינה ויזואלית הסרטונים שלך מאד לא מושכים, לא יוצרים בי את התחושה שכדאי לי לעשות מה שהאיש הלא מגולח הזה, המרושל בלבושו מציע לי. גם אם אתה מציע פניני חכמה. מגיע להן להיות ארוזות באריזה הראויה להן.
&nbsp
אנא קבל את דברי כפי שנכתבו, מתוך רצון לראות אותך מצליח ורווה סיפוק ונחת מדרכך.

למעלה