כן... בערך
1 - יום הדין 2 - 9 מטבעות 3 - 4 חרבות 4 - קיסר 5 - העולם 6 - 6 מטבעות 7 - הכהן 8 - אס מטבעות 9 - 9 גביעים 10 - 5 מטות הקלפים קוראים לך להתעורר, לראות את המציאות כפי שהיא, ולא להסכים לקבל את השלילי שבדבר, את עוד יכולה להיות מאושרת והקלפים קוראים לך לנסות ולקבל את מבוקשך. נראה שבחצי שנה הקרוב עוד נכונו לך מאבקים, הפוטנציאל מראה שעומדים נגדך יריבים שיהיה לך קשה להתמודד מולם. השיעור הרוחני שאת אמורה ללמוד הוא שאת צריכה למצוא את השקט הנפשי שלך, לנוח מהמאבקים, להמנע כרגע מכל פעילות, הפנמת השיעור תוביל אותך למקום אחר בחייך בו תמצאי את המסגרת המתאימה לך אליה תוכלי להסתגל. תוכלי למצוא את הבטחון ואת השקט שחסר לך בתקופה האחרונה ולדעת לקבל את עצמך כמישהי בוגרת יותר, חזקה יותר ובוטחת יותר. תוכלי להבין שהקשיים שעמדו בפניך חישלו אותך להתמודד טוב יותר עם חייך. קלף הקיסר מלמד גם על בעל, ואני חייבת לציין את האפשרות שההתכנסות שלך פנימה וחוסר עשיה מול הרשויות כרגע, יכולה להוביל אותך בעתיד גם למסגרת נישואים. כיום את מאד נוקשה עם עצמך, קשה לך להיות מרוצה ולחייך, החיים נראים לך כיום קשים בגלל המערכות והמוסדות המדיניים אשר הפריעו לך ולאהובך לממש את הקשר, ואת קצת חוששת להביט קדימה אל עבר העתיד. הסביבה רוצה לראות אותך פותחת פרק חדש בחייך מתוך מחשבה שקולה. עפ"י קלפי העתיד אני שואלת אותך - האם חשבת להגיע אליו לצרפת? יכול להיות שאת תסעי להיות איתו ובכך תשלימי את המעגל של כל המאבקים שהיו לכם פה, תוכלי לדעת אם זהו אכן האדם איתו את רוצה לחלוק את חייך. נראה לי שבאם אכן תסעי תוכלי לקבל את התשובות. מה את אומרת?