האם להלחם

GATINHA

New member
האם להלחם

לאיחוד עם הקשר הנוכחי או להכנע למשרד הפנים ולנסות בכאב רב להמשיך הלאה? מצטערת אם אני לא ברורה, אני לא מבינה בנושאים האלה ונואשתי מהמצב.. תודה

batgalim

New member
ערב טוב גטינה../images/Emo140.gif

אני ממש מצטערת אך לא נוכל לעזור לך ללא רקע נוסף... חשוב מאד לדעת מה מצבך ומדוע את צריכה להכנע למשרד הפנים ? כמו כן - בת כמה את?

GATINHA

New member
שלום.

הופרדתי מבן זוגי ע"י משרד הפנים אני והוא בני 22(מנהל העבודה שלו לא דאג לסדר את הויזה שלו כמו שצריך) יש לנו בסיס טוב לתביעה מנהלית אבל מנהל העבודה הוא בנאדם לא בדיוק מבריק בלשון המעטה מה שמקשה עלי מאוד לטפל בנושא. אני ובן זוגי מדברים בטלפון יומיום, מאוד קשה לי וגם לו ואני על סף שבירה.

batgalim

New member
הי שוב../images/Emo39.gif

האם שניכם תושבי חוץ או שרק הוא? גם לא כל כך הבנתי ממך - האם שניכם עדיין בארץ או שהוא בחו"ל? אם את רוצה לדעת מה הפוטנציאל הזוגי שלכם יחד, תוכלי לפרוס את הקלפים באתר של אורי רז (הלינק בראש העמוד), תכנסי לפריסת שאלה, תבחרי באופציה של 5 קלפים - ותשאלי - 1 - מה 2 - הפוטנציאל הזוגי 3 - שלי 4 - עם איקס 5 - בחצי שנה הקרובה? + קלף סיכום - שיוצא אוטומטית.

GATINHA

New member
אני

יהודיה ישראלית הוא לא ולא. הוא נאלץ לעזוב את הארץ ושוהה כרגע בצרפת מתוך תקווה שנמצא דרך להחזיר אותו. אני רוצה לדעת אם יש לנו סיכוי, אם עלי להמשיך להלחם או להתחיל ולנסות להתגבר ולהמשיך הלאה. האם יש סיכוי שהמאבק יצליח?

batgalim

New member
הי גאטינה ../images/Emo140.gif

אם כך הם פני הדברים, נראה לי שפריסת השאלה שכתבתי לך קודם לא תספיק... עדיף לפרוס בפריסה קלטית ולשאול - מה הפוטנציאל הזוגי שלי עם איקס לחצי שנה. כך אוכל לקבל תמונה כוללת וגם להתייחס לייעוץ שהקלפים מציעים.

blackcat2

New member
תיכנסי ללינק הבא../images/Emo9.gif

ותכתבי בשטח הלבן את השאלה שהציעה לך בת גלים ולחצי על פרוס. צייני את הקלפים לפי הסדר הכרונולוגי מ- 1 ועד 10. ממתינות לך. שגית

GATINHA

New member
הינה מה שקיבלתי:

-10- סיכום, יכולת, כיוון הרוח. =5 מטות -4- בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. = קיסר -9- רוצה אבל פוחד. = תשעה גביעים -6- עתיד קרוב, כארבעה חודשים. = שישה מטבעות -1- מה עוזר או בעד. = יום הדין -5- עבר קרוב, כארבעה חודשים. = העולם -8- זווית הראייה של החברה. = אס המטבעות -2- מה חוסם או נגד ? = תשעה מטבעות -7- דימוי וזווית אישית. = הכהן הגדול -3- שיעור רוחני לשואל בהווה. = ארבע חרבות

batgalim

New member
כן... בערך

1 - יום הדין 2 - 9 מטבעות 3 - 4 חרבות 4 - קיסר 5 - העולם 6 - 6 מטבעות 7 - הכהן 8 - אס מטבעות 9 - 9 גביעים 10 - 5 מטות הקלפים קוראים לך להתעורר, לראות את המציאות כפי שהיא, ולא להסכים לקבל את השלילי שבדבר, את עוד יכולה להיות מאושרת והקלפים קוראים לך לנסות ולקבל את מבוקשך. נראה שבחצי שנה הקרוב עוד נכונו לך מאבקים, הפוטנציאל מראה שעומדים נגדך יריבים שיהיה לך קשה להתמודד מולם. השיעור הרוחני שאת אמורה ללמוד הוא שאת צריכה למצוא את השקט הנפשי שלך, לנוח מהמאבקים, להמנע כרגע מכל פעילות, הפנמת השיעור תוביל אותך למקום אחר בחייך בו תמצאי את המסגרת המתאימה לך אליה תוכלי להסתגל. תוכלי למצוא את הבטחון ואת השקט שחסר לך בתקופה האחרונה ולדעת לקבל את עצמך כמישהי בוגרת יותר, חזקה יותר ובוטחת יותר. תוכלי להבין שהקשיים שעמדו בפניך חישלו אותך להתמודד טוב יותר עם חייך. קלף הקיסר מלמד גם על בעל, ואני חייבת לציין את האפשרות שההתכנסות שלך פנימה וחוסר עשיה מול הרשויות כרגע, יכולה להוביל אותך בעתיד גם למסגרת נישואים. כיום את מאד נוקשה עם עצמך, קשה לך להיות מרוצה ולחייך, החיים נראים לך כיום קשים בגלל המערכות והמוסדות המדיניים אשר הפריעו לך ולאהובך לממש את הקשר, ואת קצת חוששת להביט קדימה אל עבר העתיד. הסביבה רוצה לראות אותך פותחת פרק חדש בחייך מתוך מחשבה שקולה. עפ"י קלפי העתיד אני שואלת אותך - האם חשבת להגיע אליו לצרפת? יכול להיות שאת תסעי להיות איתו ובכך תשלימי את המעגל של כל המאבקים שהיו לכם פה, תוכלי לדעת אם זהו אכן האדם איתו את רוצה לחלוק את חייך. נראה לי שבאם אכן תסעי תוכלי לקבל את התשובות. מה את אומרת?

GATINHA

New member
הייתי

אמורה עכשיו להיות איתו בצרפת למשך שבוע., ביטלתי כדי להמשיך ולפעול מכאן. הוא לא יוכל להישאר בצרפת עוד זמן רב- הוא יאלץ או לחזור הביתה לברזיל או להסכים לקבל ויזת עבודה שהוצעה לו כרגע בהולנד לשנה. אמרתי לו בדיוק עכשיו שיעשה קודם כל את מה שטוב לו, אחרי הכל אני בבית וזה הוא זה שתלוש מהכל כרגע.. ושאם זה באמת אמור לקרות אנחנו נמצא דרך להפגש, והוא אמר לי שהוא לא יכול יותר בלעדי ושהוא מחכה עד ה25 בחודש, אם כלום לא יזוז הוא יסע.. אבל הוא בוכה כל הזמן בגללי..ובגלל זה גם אני. כרגע התחלתי פרוייקט חדש, שיקשה עלי מאוד לעזוב הכל ולנסוע כרגע, גם אין לי מספיק כסף בשביל זה. את ה"טיול אחרי צבא" שלי עוד לא עשיתי.. אני מקווה שעד שאגיע אליו מה שהיה לא יגמר
אז הקלפים אומרים לי בעצם לא לפעול עם העו"ד?

צ ל י ל 8

New member
איך אני רואה את זה:

1 - יום הדין 2 - 9 מטבעות 3 - 4 חרבות 4 - קיסר 5 - העולם 6 - 6 מטבעות 7 - הכהן 8 - אס מטבעות 9 - 9 גביעים 10 - 5 מטות אני לא כ"כ אופטמית דווקא. המצב קורה לך לפקוח עיניים ולהבין שאין הרבה מה לעשות, אלא אם כן, תוכלי את לטוס אליו לשם ואין ספק שאם הוא רוצה ויזה הוא יצטרך לשלם הרבה כספים. כספים שנראה לי שאין לאף אחד מכם כרגע. את צריכה לפנות למוסדות כלשהם על מנת לקבל עזרה, אבל שוב נראה לי שהדברים יהיו כרוכים בכספים רבים ואולי בשוחד. אם את כ"כ מעוניינת בו, את צריכה לדעת שיהיו המון מאבקים ולאו דווקא תוכלו להיות ביחד. מצטערת על הפסימיות.

למעלה