האם להפוך את הפורום באופן זמני למלאני וספייס?

actimel

New member
האם להפוך את הפורום באופן זמני למלאני וספייס?

מה אתם חושבים?

britmel

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט :) ככה יבואו עוד אנשים..:) וסתם היה נחמד ..:) מתי יהיה מפגש פורום? :)

Ana Lyn Newkirk

New member
לדעתי...

כדאי לדבר עם תפוז שיפתחו פורום נפרד לספייס... ואם זה לא יסתדר, אז תממשי את הרעיון הזה.. כי אם יש צ'אנס שיהיו 2 פורומים אז למה לא?

הורס 17

New member
בקושי אתם כותבים בפורום אחד

אז שניים? בוא נגיד שאני אישית יהיה הרבה יותר פעיל בפורום ספייס מאשר מלאני

actimel

New member
אבהיר למה כוונתי

חשבתי שכרגע בגלל האיחוד, פורום מלאני סי יהיה פעיל גם כפורום ספייס. לא התכוונתי לפתוח פורום אחר נוסף שיקרא פורום ספייס. דעתך?

gaga9

New member
לאאאאא

אל תשכחי שלקח לנו המון זמן לקבל את הפורום הזה אני בעד להשאיר את זה למלאני סי ואפשר מידי פעם לדבר על שאר הבנות אבל לא לשנות את שם הפורום במידה ויהיה ביקוש שיפתחו פורום חדש

אני נגד. מי שירצה לדבר על הספייס גירלז,

מוזמן לדבר בפורום הזה.הרי מלאני היא חלק מהספייס גירלז. לדעתי זה מיותר.

Drowned World

New member
אני הגשתי הצעה לתפוז

לפתוח פורום זמני לספייס גירלס לכבוד האיחוד אני מאמין שככול שהיאחוד יתקרב והעייניים יזוזו יהיה יותר על מה לדבר

actimel

New member
לא לא התכוונתי בפורום הספציפי הזה...

כלומר בפתיחה לכתוב "הגעתם לפורום ספייס גירלס" שהוקם זמנית מאחר והן התאחדו. אני חושבת שייתכן ולא הבינו אותי נכון הנה מה שכרגע מופיע: הגעתם לפורום מלאני סי! ספורטי ספייס מלהקת "ספייס גירלס", וזמרת מוכשרת ומצליחה בפני עצמה, בעלת חברת תקליטים עצמאית "רד גירל רקורדס" גן העדן למעריצי מלאני ג'יין צ'יסהולם - אתם מוזמנים לחלוק איתנו את אהבתכם למלאני המדהימה. מעריצי הספייס גירלס: תרגישו כמו בבית... למי שרוצה לכתוב הודעת פתיחה מוזמן (הכוונה לנסח מחדש) ולכתוב בצורה ברורה שהפורום שייך למלאני סי (כמו למשל הנרי וניקה והפורום שייך להנרי) וכרגע מכיוון שהן התאחדו הפורום יהיה פתוח גם למעריצי הספייס. במקביל... כדאי באמת לבדוק עם תפוז אם אפשר להוסיף: מלאני סי וספייס גירלס במקום לפתוח פורום חדש וזה יקח ממלאני סי כח. זו לא כאן המטרה

gaga9

New member
לא אל תשנו את זה

הפורם הזה הוא למלאני סי עכשיו שהם מתאחדים רק לסיבוב הופעות אפשר לנהל דיונים עליהן אבל לא להכניס את השם שלהם לשם של הפורום

actimel

New member
אויש תנוחי רק מלאני? חחחחחחחח

כל היום מלאני? כןןןןןןןןןן

actimel

New member
אחלה קדימה בואו ננסח ../images/Emo13.gif

כדי שאכניס הודעת פתיחה לפורום שלנו תוכלו לשלוח לי במסרים או אפשרי להמשיך לכתוב כאן

למעלה