למה לאלא מגיעים אלינו הקמחים האלו. הבן הביא איתו אבל נחת ממש ערב החג אחרי שכבר השלמתי את רוב האפיה. נשארו כמה שקיות וחושבת פשוט להקפיא אותן לשנה הבאה. מה דעתכן?
תראי, קמח טפיוקה העברתי במיקרו וגנזתי עם כלי פסח, ככה אני עושה עם שאריו קמח תפו"א ותבלינים שלא פתחתי) . קמח התופח באמת נשארו לי 4 חבילות אבל הפג תוקף שלו הוא בינואר אולי באמת אשים אותו אצל אמא שלי במקפיא (גם ככה אין לה שם יותר מידיי דברים)כי אף פעם לא הקפאתי / חשבתי להקפיא משהו ( קמח) לשנה![]()
כי המיקרו משמיד כל דבר, כך שאם יש שם אפילו ביצים של עש מזון, לא יתפתח כלום. אני עושה את זה גם במוצרים יבשים כל השנהלמה הכוונה העברתי במיקרו?
לא חשבתי על זה רעיון מעולה למרות שאצלי אין חיי מדף לאף מוצר כמעט חוץ משימורים. לא קונה סטוקים גדולים מידי. אם יש לי קמחים מיוחדים שמשתמשים פחות אני מחזיקה במקרר.כי המיקרו משמיד כל דבר, כך שאם יש שם אפילו ביצים של עש מזון, לא יתפתח כלום. אני עושה את זה גם במוצרים יבשים כל השנה
דקה לשקיתמעניין. אף פעם לא שמעתי על זה. כמה זמן את מעבירה במיקרו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.