האם להקפיא שקיות סגורות של קמח תופח לפסח לשנה הבאה זה מטורף כמו שזה נשמע?

michalgad

Active member
לא מגיעים אלינו הקמחים האלו. הבן הביא איתו אבל נחת ממש ערב החג אחרי שכבר השלמתי את רוב האפיה. נשארו כמה שקיות וחושבת פשוט להקפיא אותן לשנה הבאה. מה דעתכן?
 

michalgad

Active member
כי אף פעם לא הקפאתי / חשבתי להקפיא משהו ( קמח) לשנה🤷‍♀️
 

חנהפ

Active member
כי אף פעם לא הקפאתי / חשבתי להקפיא משהו ( קמח) לשנה🤷‍♀️
תראי, קמח טפיוקה העברתי במיקרו וגנזתי עם כלי פסח, ככה אני עושה עם שאריו קמח תפו"א ותבלינים שלא פתחתי) . קמח התופח באמת נשארו לי 4 חבילות אבל הפג תוקף שלו הוא בינואר אולי באמת אשים אותו אצל אמא שלי במקפיא (גם ככה אין לה שם יותר מידיי דברים)
 

עדיקים

Active member
כי המיקרו משמיד כל דבר, כך שאם יש שם אפילו ביצים של עש מזון, לא יתפתח כלום. אני עושה את זה גם במוצרים יבשים כל השנה
לא חשבתי על זה רעיון מעולה למרות שאצלי אין חיי מדף לאף מוצר כמעט חוץ משימורים. לא קונה סטוקים גדולים מידי. אם יש לי קמחים מיוחדים שמשתמשים פחות אני מחזיקה במקרר.
תבלינים כבר שנים מחזיקה במקרר ובמקפיא בגלל שבעבר הרחוק מאוד היו לי חרקים בתבלינים ויש לי פוביה מיזה.
 

michalgad

Active member
מעניין. אף פעם לא שמעתי על זה. כמה זמן את מעבירה במיקרו?
 

mיטלמן

Well-known member
בדיוק מה שאני עושה (וגם שולחת כל תחילת חודש תזכורת לנכדה), עם כרית הכוסמת,
להבדיל, אבל כנראה אותם הזמנים.
 

קבצים מצורפים

  • Screenshot_2022-04-26-08-18-57-674_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-04-26-08-18-57-674_com.whatsapp.jpg
    KB 672.4 · צפיות: 4
למעלה