האם להשאר בעבודה או לעזוב?

קיסרית01

New member
האם להשאר בעבודה או לעזוב?

אז ככה, באמת אני מרגישה מוגנת ומבורכת ... ממלאכים ששומרים עליי ולא רק אחד.... במשפחה הכל בסדר ברוך השם רק שנשאר בריאים ואוהבים ומאושרים כמו היום לעד אני מקווה שאנחנו עושים את ה"הטעויות" הנכונות עם הילדים .... (-: אני בצומת מבחינה אישית ועבודה. לא יודעת מה לעשות להשאר או ללכת? כולם מפחדים על מקום עבודתם בתקופה זו ורק אני "קטנונית" אבל אני מרגישה שזה לא הייעוד שלי לאונרדו האחת - פרטים אישיים נשלחו במסר אלייך אישית -

לא בטוחה

שזו השאלה שרצית שאענה לך עליה. בל נראה לי שכן. ובכן אני מאד מבינה ורואה שזה לא הייעוד שלך ואיך "מדגדג" לך באצבעות לעשות את הדבר הנכוון, מהלב. אבל זה נראה שיש עוד דרך לעבור את שתרגישי היטב מה תירצי לעשות. מה נכון לך לעשות. אני לא אומרת שזה מסע ארוך. אבל את בתקופה של להתחבר לעצמך, ללב, ומשם יבואו תובנות. תני לעצמך זמן להבין מה נכון לך. בינתיים הייתי נשארת שם. אמנם לא עבודת חייך אבל יכול להיות נוח להיות שם בזמן שאת מתפתחת עם עצמך. כבר מכירים, מעריכים אותך. ונראה שאת אפילו יכולה להשיג שם אותם תוצאות בפחות מאמץ. אז למה לא להשאר ובו זמנית לעות תהליכים פנימיים ולהבין מה נכון לך.

קיסרית01

New member
הילה אני לא יודעת איך אבל הבנת בדיוק../images/Emo189.gif

הילה, אני לא יודעת איך (או שכן) אבל הבנת בדיוק את הבעיה. על מנת לא לפרט הכל אני אשלים לך פרטים במסר. ותוכלי לענות לי פה בפורום בכדי שכולם יוכלו להתרשם..... העניין הוא שגם פה הכל רעוע ולא בטוח. אני יודעת מה הייעוד שלי ומה אני רוצה לעשות ומה אני אוהבת לעשות - גם התגובות מהסביבה תומכות בזה בעבודה מעריכים אותי ומשלמים לי לא רע אבל אני נטולת אנרגיות לחלוטין ומרגישה כבוייה ועייפה אני עובדת סה"כ עד 15:30 ואח"כ לילדים ולבית - שם הכי טוב לי כל בוקר בשנים האחרונות אני מרגישה שאני נלחמת בעצמי יחד עם זאת אני אופטימית מטבעי, מלאת חוש הומור ותמיד מסתכלת על חצי הכוס המלאה ואם היא ריקה אני ממלאת אותה... (-: אני מצחיקה את כולם בעבודה ואם יש שקט אני מרעישה.... כולם בדכאון בגלל המצב. היו פיטורים אגרסיביים ונותרנו מעט... המצב לא קל ובכל זאת אני מוצאת זמן למצב רוח טוב איכשהו אבל מעט אנשים קרובים (בעלי וכמה חברות טובות) יודעים כמה לא טוב לי פה... שאר הפרטים במסר....

antreprize

New member
אם את חושבת שמידע כה מועט מספיק על מנת

שמישהו יוכל לתת לך תשובה בעלת ערך, אז את טועה.

קיסרית01

New member
בוקר טוב ילד-פלא אני שולחת לך מסרים.........

התחלת מאוחר היום כבר חשבתי שניתקו אותך מהמכשירים. מה קרה? קמת מאוחר היום? הלכת לישון מאוחר אמש? בדר"כ אני מאוד נחמדה וחביבה. אבל שמע...עברת כל גבול. באמת. אין אחד שאתה לא פוסח עליו עם העלבויות והערות בוטות. תפסיק עם זה - זה לא מועיל לך תתכונן לאיזה בגרות או משהו........... אתה לא חייב להגיב על כל שאלה אנשים לוקחים את זה ברצינות. קורה להם דברים והם שואלים שאלות ולא צריך לעניין אותך. וקח ממני עצה לדרך - תמיד תעדיף שיברכו אותך מאשר שיקללו אותך. !!! אז קבל ברכה וצא לדרך שלא יתחילו פה לקלל אותך סע לשלום

antreprize

New member
כן, אנשים לוקחים את זה ברצינות.

וזה צעוב מאוד שהקימו פורומים של שקרנים ושרלטנים שכל מטרתם היא עשיית רווח על גבי אותם אנשים.

קיסרית01

New member
רק אתה ../images/Emo112.gif

לא לוקח את עצמך ברצינות ואין פה רווח כל הפוגע הוא הפגיע אין לך תשומת לב במקום אחר אז אתה מחפש תשומת לב כאן. ואתה מקבל תשומת לב בזה שאנחנו עונים לך אנחנו אשמים נפסיק לענות לך תחפש תשומת לב במקום אחר ותעזוב את השואלים פה ואת המתעניינים לנפשם - איש באמונתו כשתגדל תבין שרלטנים ושקרנים צומחים מאנשים עם רוע לב - כמוך תיזהר תשאיר רק את הטוב ואת החמלה ותיפטר מהרוע תרגיש טוב יותר תיתן גם אהבה ואולי גם תקבל אהבה ב ה צ ל ח ה

למעלה