אל תבחרו בין נדל"ן ל-S&P 500
למה גיוון הוא המפתח לאסטרטגייה השקעות מצליחה
מתלבטים בין המשך השקעה במדדים כמו S&P 500 או גיוון להשקעות בנדל"ן?
זו דילמה מוכרת בקרב משקיעים רבים כי לכל מסלול יתרונות ייחודיים.
משקיעים רבים מתלבטים עד כמה להמשיך ולהשקיע את החסכונות
במדדים כמו S&P 500 לבין הגיוון והפוטנציאל של נדל"ן?
בהינתן פרמטרים כמו למשל הון עצמי להשקעה, דירה יחידה או דירה שנייה, שיקולי מס, יצירת תזרים מזומנים -
משקיעים יורדים מהשקעות נדל"ן בארץ ובאותה נשימה מוותרים על השקעות נדל"ן בכלל.
חבל מאוד כי מעבר ליתרונות של גיוון תיק ההשקעות יש יתרונות מפתיעים למי שיודעים איך להפיק את המקסימום מאסטרגיות גיוון חכמות בנדלן בחו"ל.
אבל מה אם יש דרך ליהנות מהיתרונות של שניהם באמצעות אסטרגטגיות השקעות משלבות?
באמצעות פיזור אסטרטגי של התיק, תוכלו לנצל את החוזקות של כל סוג השקעה.
- פיזור תיק השקעות בנדל"ן: למדו כיצד פיזור השקעות על פני נכסים שונים, בארץ ובחו"ל, לצד קרן S&P 500, יכול להפחית סיכונים ולהגדיל רווחים פוטנציאליים.
- יתרונות הגיוון עם נדל"ן בחו"ל: יתרונות של תזרים הכנסה קבוע במט"ח, פיזור מעבר לתנודות שוק ההון המקומי ופוטנציאל לרווח הון לטווח ארוך מעליית מחירי הנדל"ן.
- בניית תמהיל השקעות מאוזן: אסטרטגיות ליצירת תיק השקעות מותאם אישית עונה על היעדים וסבילות הסיכון הספציפיים שלכם למשל בניית תיק נכסים בבעלותכם, הצטרפות לקרן נדל"ן המחזיקה נכסים מושכרים מניבים רבים, השקעה במקבץ דיור מולטיפמילי של מאות יחדיות ועד קרן המאגדת מספר פרויקטים נבחרים.
מוזמנים לצפות בוידאו בערוץ נדלניר. כדי לא לפספס טיפים הירשמו לערוץ נדלניר ביוטיוב.
במה להשקיע - נדלן בחול או S&P 500?
אישית מה שאני עושה וגם חושב זה גם וגם כי אני חושב שמילת המפתח זה להמשיך זאת אומרת השאלה היא עד כמה עד כמה שווה לי או איזה תמהיל נכון לי ליצור ומילת המפתח פה ...
youtube.com
מהן המחשבות שלכם על פיזור תיק השקעות עבור משקיעי נדל"ן?
- האם ניסיתם לבצע פיזור עם נכסים בחו"ל?
- מהם האתגרים איתם אתם מתמודדים בהשקעות?