אני מאוד אודה לך אם תקראי את מה שאני אכתוב
כי זה קצת ארוך ואולי טיפה מסובך...אבל זה ממש ממש יעזור לי לצאת מתהיות ארוכות ופלונטר מעצבן.... אני לא יודע אם לחוץ לי...אבל אני פשוט שומע על אנשים שכבר בגיל 20 סיימו תואר ועובדים בעבודות רציניות...פשוט אני לא רוצה להגיע למצב שאני אצא לשוק העבודה בגיל 30+....חוץ מזה יש לי אפשרות לגשת למועד דצמבר 2008 לפסיכומטרי,אבל דחיתי אותו כי יש לי כרגע כמה עיסוקים (לא משמעותיים כל כך),אבל אני מרגיש שאני גם לא מוכן להשקעה כזאת חשובה ואינטנסיבית מבחינה נפשית כרגע...אז בעצם ההתלבטות הגדולה שלי,היא האם בכל זאת לעזור אומץ וכוח ולהתחיל ללמוד,ולגשת למועד דצמבר של הפסיכומטרי (ואז אני כנראה אספיק להרשם בשנת 2009 ללימודים באונ'\מכללה,וכנראה שגם לטייל קצת בחו"ל ולנוח קצת),או בכל זאת לדחות את הפסיכומטרי לפברואר 2009,וזה אומר שכנראה אני גם לא אספיק להרשם ב2009 לאוניברסיטה\מכללה,כי אני אצטרך גם זמן להחליט מה אני רוצה ללמוד,קצת זמן איכות בחו"ל ולנוח קצת...ואז אני אצטרך להרשם ב2010 ללימודים... חוץ מזה שאם אני בכל זאת אגש למועד פברואר 2009 וארשם ב2010 ללימודים אז תהייה לי שנה וחצי+ פנוייה (מאחרי הפסיכומטרי בפברואר 2009 בערך עד לתחילת הלימודים ב2010 שזה בסוף השנה),ואני לא ממש אדע מה לעשות בה,כי תכלס טיול בחו"ל זה גג חודשיים,ולנוח,ואפילו לעבוד סתם במשך שנה+ זה יותר מדיי... ולעומת זאת אם אני אגש במועד דצמבר 2008,תהיה לי קצת פחות משנה,וזה בדיוק יספיק לי לטיול ולמנוחה ואולי לקצת עבודה.... מצטער אם סיבכתי אותכם,אבל אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות....אני ממש אודע ואשמח אם תעזרו לי בקטע הזה....תייעצו לי קצת תודה רבה!