האם להתקשר לברמנית

האם להתקשר לברמנית

ידיד שלי , אח שלו ואני ישבנו בבר לפני כמה ימים. הם כבר תקופה ארוכה מנסים להתחיל איתה ללא הצלחה. כל מה שיוצא להם מזה - זה חשבון מנופח בגלל הרצון להרשים את הברמנית. יום אחד הם לקחו אותי לשבת איתם , ותוך רבע שעה היה לי את המספר שלה. ידיד שלי כל הזמן שואל אותי אם כבר דיברתי איתה , האם היא פנויה והאם היא רוצה שהוא יתקשר. קודם כל , להבהיר - אני לא בקטע שלה, אבל נראה שהיא לא בקטע שלו - אם היא החליטה לתת לי את המספר ולא לו.... אני מתלבטת אם להתקשר אליה בכל זאת ולרמוז לה , או שהיא פשוט תתבאס , ואני לא ממש רוצה להלחיץ אותה ולשחק אותה סרסורית.....

The German

New member
אני מניח

מהסיטואציה שתיארת שהברמנית מודעת לכוונות של ידידיך, לכן אם הייתה מעוניינת הייתה נענית להצעותיהם, אם היא משחקת משחקים אז בכלל עדיף לפרוש ולא להתעסק למרות שאני מניח שהיא פשוט לא מעוניינת

קצת בילבלת אותי....

את בחורה, והברמנית בחורה.... והידיד שלך (גבר) מעוניין בה... אבל לך היא נתנה את הטלפון.... אני לא מבינה אם את כן בקטע או לא בקטע,ואם היא נתנה את המספר כי היא בקטע או לא בקטע (כי לא היית לגמרי ברורה בנוגע לכל הפרטים המהותיים האלה) אבל מניסיוני האישי גברים מגיבים איכשהו בחיוך לסיטואציות שכאלו, אם הם לא הפסידו לגבר אלא לבחורה, זה רק מעשיר להם את הפנטזיות... מהניסיון שלי - ידידים שלי שהפסידו מספרי טלפון לטובתי, חייכו... ורצו לשוב לסיטואצייה ולו בשביל להזין להם את הפנטזיות... אבל בדבר אחד את צודקת, ובתור בחורה את אמורה לדעת - אם היא נתנה לך את הטלפון ולא לו, היא לא מעוניינת. תגאלי את ה"אומלל" מייסוריו. (או שתחליטי לפחות לעשות לו טובה ולהזין לו את הפנטזייה...... לבחירתך..... תיהני....)

למעלה