האם להתקשר עוד פעם או לעבור הלאה?

zapww

New member
האם להתקשר עוד פעם או לעבור הלאה?

היתי שנה אחת בפנימיה שבה פגשתי בחורה עולה חדשה מארגנטינה בערך 3 שנים , אני קצת יותר בערך 5 שנים אז ..מברזיל , למרבה הפלא חוץ מספרדית היא ידע גם פורטוגזית , טוב אז "ידידה" כמוה לא היתה לי מאז . גם קצת משיכה מינית היתה , שלחתי כמה סימנים והיא החזירה סימנים לפי מצב רוח , כשהיתחשק לה . דוגמא אחת :היתי מציע לה לעשות סיבוב איתי בפנימיה לשיחה ...והיא היתה דוחה אותי . ליום במחרת בחדור אוכל , מוצצת בננה בצורה מגרה עם העיניים שלה נעוצות בי בזמן שאני מיתהלך החוצה מחדר האוכל... טוב זה כבר מאוד פָּתֶטִי שאני עדייו חושב על זה אחרי כל כך הרבה שנים , למרות שיש לי זיכרון ויזואלי מאוד טוב. השנה אני מרגיש בודד במיוחד ובא לי לצלצל אליה .. לא המשכתי בפנימינה בשנה אחרי כי לא למדתי, גם הרגשתי בחוץ , אז התקשרתי בפעם הראשונה כדי לשמוע מה חדש ..מי נישאר , מי לא איך היתה החופשה בארגנטינה ...פיטפטנו קצת , וזהו , אני חושב שהתקשרתי עוד פעם אחת אמרתי לה שאם היא רוצה לחזור אלי יש לה את הטלפון שלי בשיחה מזוהה .. ולא התקשרתי עוד . והיא גם לא החזירה צילצול. לא שמעתי ממנה מאז . הקשר ניגמר די בסימן שאלה , לפחות מצידי , רציתי לדעת בבירור אם היה התענינות או לא , המסרים הכפולים שלה בילבלו אותי. זה היה בשנת 1997-8 !!

siv30

New member
לפעמים צריך להיפגש שנית רק בשביל

להבין שזה לא זה. תראה לרוב כאשר עובר פרק זמן ארוך כזה נשארת לך הנוסטלגיה מהמערכת יחסים שהייתה. לפעמים המח שלנו מתעתע בנו ומגדיל דברים ויוצר לנו תשוקה גדולה לחזור להיכן שהיינו אז. לפעמים זה טוב להפגש שוב רק בשביל לראות שזה לא בדיוק זה. מהדברים שאתה כובת לא ניתן באמת להבין על הקשר שלכם, אולי היה לה קצר תקשורת איתך בגלל פערי שפה, בלבול מהקליטה ועוד ממש אין לי מושג. מה שכן נראה לי שאתה פשוט מאדיר את הקשר הזה למרות שלא בדיוק נראה לי שזו היתה מערכת יחסים מפוארת. אם זה יוציא אותך מהקטע תתקשר ועדיף שתפגש ותלבן את הנושא לפחות בינך ובין עצמך כדי שתדע אם זה אמיתי. בהצלחה.

למעלה