האם לוותר על שיתוף התושבים

האם לוותר על שיתוף התושבים../images/Emo4.gif

עמלנו רבות על ניסוח מספר שאלונים מתוך מחשבה שלא כל הידע, הנסיון והחכמה נמצאים אצלינו. פזרנו את השאלונים בבתים וקיבלנו מעט מאוד (!!!) שאלונים ממולאים. האם המסקנה שלנו צריכה להיות שלא שווה להתאמץ ולשתף את התושבים בישוב? (האמת? בינינו? הזהירו אותי מהתופעה ולא רציתי להקשיב...). אז ההחלטה בידיכם: אם תשיבו על השאלונים יהיה בכך אות לנכונות המהלך גם לעתיד, ואם לא - אז לא. מושי.

ארדים

New member
טופס

כתוב על הטופס שיעברו לקחת אותו... לא הבנתי נכון? הטופס מחכה, ממולא, בבית.

אתם בסדר גמור!!! תודה!!!

אכן, בני הנוער אמורים לעבור בבתים אלא שלאחר מספר רחובות בהם בני הנוער עברו וכל שללם - טופס אחד (והאחר הגיע ישירות למשרדים) אנחנו קצת (בלשון המעטה), איך אומרים, נבוכים (והעיר שושן נבוכה...). אז, כן, אנחנו אמורים לעבור בבתים, אך נודה ונשמח על כל טופס שיגיע אלינו למשרדים מבלי לחכות.

ytzimer

New member
להעזר באינטנרט

האם יש אפשרות להעלות את השאלון לאינטרנט (וגם לקבל כמובן את תשובתנו דרך האתר) ?

לארי

New member
אפשר להעלות את השאלון כקובץ וורד

לענות עליו בצורה מקוונת על גבי המחשב, ולשלוח את השאלון המלא למייל של המזכירות\מושי. מושי, תוכל לשלוח לי אותו על מנת שיופץ גם באתר?

limorsit

New member
../images/Emo148.gif

משום מה אבד לנו השאלון. באמת נשמח באם השאלון יופיע כקובץ ונשלח בשמחה השאלון המלא למייל המזכירות

הצעה

ניתן גם לאסוף במוצאי שבת עת מתכנסים כולם ברחבת בית הספר לקריאת המגילה

אתר סקרן

יש גם חברות שמאפשרות לערוך סקרים באמצעות האינטרנט, באופן שגם נותן ניתוח מיידי ומאפשר לממלאים לצפות בתוצאות. לדוגמא אתר סקרן (SAKRAN), נדמה לי שעד 100 שאלונים זה בחינם. הרבה יותר קל (לי לפחות) למלא מיד סקר שמגיע בדוא"ל מאשר לכתוב...

למעלה