האם "לוי אשכול" היה "לוי". ??

האם "לוי אשכול" היה "לוי". ??

השם "לב" ו= "לייב" הוא מאוד נפוץ. מאוד יתכן שהשם של אשכול ז"ל נגזר מהשמות הללו. אבל האם לאור התורות הקרימינולוגיות החדשות - אין חשש שהוא "רדף" לוויים....? בחסות שמו המעורר אמון "לוי" שהוא שם פרטי מאוד לא נפוץ אצל אשכנזים. מישהו יודע משהו לגבי מכירת חלקי גופות של חללי מלחמת ששת הימים למחקרים ? האם היה ביקוש מיוחד לכהנים ולוויים ולשמות של שבטי ישראל או לגופות חללים ששמם זהה לשמות של מלכים מהתנ"ך למחקרים תיאולוגיים=ביולוגיים? ((למשל בואתיקן)

נניח לרגע שהרופאים הצבאיים שחטו את החיילים...

אם לא נשאר אפילו עד אחד.... ((וכמובן במצב שהארכיונים של משרד הבטחון נפתחו רק לגבי - עד 1955 )) ... מה מבטיח לנו - שהסיפורים כפי שאנחנו מכירים אותם הם אמת? . חיפשתי קצת מידע לגבי "שבויים" כי אני חוששת שנעשתה בהם "שטיפת מוח" על מנת להפוך אותם ל"השליח ממנצ"וריה" ((רק השערה..).. לדוגמא קראתי את הסיפור של פרופ אבי עורי - הוא נשאר לבדו לספר את הסיפור - רק תחשבו על כך....כמה נזק יכול להגרם לעשרת אלפי נכי צה"ל למשל - אם הסיפור איננו נכון - והאמת היא "אי שם" - לגבי חללי מלחמת יום הכיפורים. אמנם כל החשש שלי לקוח מגלישה של שתי דקות ברשת האינטרנט - אבל - האין צורך להגן על החילים שלנו ? מי בודק את הבריאות הנפשית של "שבי השבי" ואת נאמנותם למדינה?

tkhri

New member
גלשת שתי דקות באינטרנט ותראי מה את מפיצה!

על פי עדותך שלך על עצמך כי "אמנם כל החשש שלי לקוח מגלישה של שתי דקות ברשת האינטרנט.." נו באמת!

"אורח לרגע רואה כל פגע".....

אל תשכח את הפתגם..... וברצינות = האם "טבח לובסטרים במסעדות בליל שבת" נעשה בהיתר של כבוד הרב עובדיה יוסף? בגלל שסגן ראש הממשלה הוא "מר אלי ישי" מש"ס. לדעתי יתכן שיש היתר לחסל לובסטרים בשבת בגלל הקשר של הלובסטר לארגון "נעמ"ת" ((הלובסטרים גדלים במושב "צופר" בערבה. "צופר הוא "צופר הנעמ"תי". גם ברמת אפעל יש "צופר" - שם רחוב.... וכך גילינו את הקשר המיוחד של ארגון "נעמ"ת" ל...רמת אפעל

למעלה