האם לחזור לפעילות אחרי הזרעה

orly_lucky

New member
האם לחזור לפעילות אחרי הזרעה ../images/Emo61.gif

ביום שישי וראשון (לפני יומיים) עשו לי הזרעה. קראתי בספר שלאחר הפריית מבחנה מומלץ לא לעשות שום פעילות מאומצת במשך 10-12 יום !!! האם גם בהזרעה ההוראה היא לנוח ולא לחזור לפעילות רגילה? אני מתכוונת בסך הכל להליכה מהירה שאני עושה כשעה ביום? אני לא רוצה להפחית את הסיכויים בשום צורה ובפעמים קודמות די מיד (לאחר כ- יומיים) חזרתי לפעילותי, הפעם אני לא רוצה לעשות טעויות.

באבו

New member
אל תחששי.. ../images/Emo41.gif

בהזרעה האחרונה שלי האחות אמרה בפירוש לחזור לפעילות רגילה!! אני חושבת שב- IVF המצב יותר רגיש.. תראי, אל תטפסי על האווסרט.. אבל זה גם לא שמירת הריון..

מיכל @

New member
אני לא יודעת איפה קראת

שאחרי IVF צריך לנוח 12-10 ימים, אבל לפחות לפי מה שאמרו לי זה ממש לא מדוייק, וזה המצב גם לגבי הזרעה. אז אם את לא סבלית מקצועית, אל תבחרי בדיוק את השבועיים האלה להעביר בעצמך את כל הרהיטים מחדר לחדר, אבל אין כל רע בהליכה ואפילו בהתעמלות אם את מורגלת בזה. אחרי ההפריה האחרונה נסענו לחו"ל וביליתי שעות על הרגליים ובהליכות (ואני לא בדיוק ממיטיבי הלכת). מההפריה הזאת נקלטו 2 עוברים מתוך 2, אז כנראה שזה בסדר...

מיכל ק-ש

New member
ניתן לחזור לכל פעילות שאת רק רוצה.

אחרי סקס "רגיל", את עוצרת פעילות? לא! כך בדיוק את יכולה לעשות עכשיו. אין שום מניעה. המנוחה היחידה היא ה- 10-20 דקות שאנחנו שוכבות אצל הרופא אחרי ההזרעה. אל תחשבי לרגע שמשהו שתעשי יפחית את סיכוייך. שיהיה בהצלחה, מיכל.

למעלה