צליליתה1
Well-known member
כי מה שבטוח, היא מצאה, והרבה.
הגברת מככבת בסרט דוקומנטרי שמתעד איך שכבה עם 100 גברים ביום אחד
כדי ליצור תוכן לאתר פורנו בתשלום, אונליפאנס
(אמנם ראיתי רק כמה דקות חיננמיות, אבל בכל מקום הבטיחו שאין שום פורנו בסרט ביוטיוב)
בדרך כלל ממש לא איכפת לי מי שוכב עם מי איפה וכמה
אבל במקרה הזה, נדחפים לי לפרצוף המון פוסטים של פעילות פמייסטיות, שמסבירות איך פיליפס היא קורבן של חברה פטריאכלית
בדיון על זנות יש שנוהגות לומר שאין דבר כזה בחירה חופשית, אף אישה לא מגיעה לזנות (ואני מסכימה איתן שהסיפור הזה עוסק בזנות) מרצונה החופשי
הייתי אולי מנסה לגלות יותר סימפטיה לפיליפס, לולא הצהירה שהיא מתכננת עכשיו 1000 גברים ביום אחד
אז היא עשתה 100, בכתה, כי זה היה נורא קשה. עכשיו 1000? פי 10 יותר קשה?
מה המניעים שלה, זה ברור: כסף ועוד כסף ועוד כסף. מוכנה אפילו לחשוב (כמו שאמרו כמה מהפמיניסטיות) שהיא מעבדת טראומה מינית קודמת.
אבל שמישהו יסביר לי, מה בדיוק הניע ויניע גברים להשתתף בחגיגה?
הגברת מככבת בסרט דוקומנטרי שמתעד איך שכבה עם 100 גברים ביום אחד
כדי ליצור תוכן לאתר פורנו בתשלום, אונליפאנס
(אמנם ראיתי רק כמה דקות חיננמיות, אבל בכל מקום הבטיחו שאין שום פורנו בסרט ביוטיוב)
בדרך כלל ממש לא איכפת לי מי שוכב עם מי איפה וכמה
אבל במקרה הזה, נדחפים לי לפרצוף המון פוסטים של פעילות פמייסטיות, שמסבירות איך פיליפס היא קורבן של חברה פטריאכלית
בדיון על זנות יש שנוהגות לומר שאין דבר כזה בחירה חופשית, אף אישה לא מגיעה לזנות (ואני מסכימה איתן שהסיפור הזה עוסק בזנות) מרצונה החופשי
הייתי אולי מנסה לגלות יותר סימפטיה לפיליפס, לולא הצהירה שהיא מתכננת עכשיו 1000 גברים ביום אחד
אז היא עשתה 100, בכתה, כי זה היה נורא קשה. עכשיו 1000? פי 10 יותר קשה?
מה המניעים שלה, זה ברור: כסף ועוד כסף ועוד כסף. מוכנה אפילו לחשוב (כמו שאמרו כמה מהפמיניסטיות) שהיא מעבדת טראומה מינית קודמת.
אבל שמישהו יסביר לי, מה בדיוק הניע ויניע גברים להשתתף בחגיגה?