האם לישראל יש זכות קיוים?

commandooo

New member
שאלה טיפשית

מה זה זכות קיום? מי מעניק אותה? היא קיימת זו עובדה

ivgy1980

New member
מה קיים, זכות הקיום או ישראל עצמה?

אנחנו מדינה מתוקנת, אבל העם הסמוך סובל.
אנחנו מדינה מתפתחת, אבל כ-30 מאזרחיה לא יצרניים.

"אנחנו מדינה מתוקנת" -

מה פתאום? פוטיניסטאן מדינה מתוקנת...

בייחוד לגבי ההומואים.

עוד מעט יכניסו אותם בפוטיניסטאן למחנות ריכוז, כמו אצל הנאצים.

דביל לעולם דביל

אף אחד לא רודף את ההומואים ברוסיה. סה"כ אוסרים עליהם לנהל תעמולה בעד הומוסקסואליזם בקרב קטינים.

אמנים מסויימים הידועים כהומואים זוכים לכבוד ולפרסים. הם, בדיוק כמו הסטרייטים, מעדיפים "להישאר בארון", כלומר, לא להציג לראווה את חדר המיטות הפרטי שלהם.

גם בגרמניה הנאצית בתחילה 'רק אסרו על תעמולה'

אח"כ באו מחנות הריכוז.

גם במולדך הרוסית-סובייטית היה תהליך דומה. עכשיו אדונך הפוטיני מנסה להחזיר את הגלגל לימי הסאבייצקי סאיוז העליזים עם קג"ב בכל פינה.

עוד מעט יתחילו הבעיות הרציניות של פוטיניסטאן עם האיסלאמים - לא רק רצח העם שהאחים הרוסו-סובייטים עם פוטין בראש עשו בצ'צ'ניה, כמו אסד בסוריה.

אגב, אתה בתור קומוניסט חסר תקנה ממשיך לתמוך בכיבוש הרוסי של צפ' קווקז הנמשך כבר 250 שנה, מימי הצארינה יקתרינה, ובכל הזוועות שהאחים שלך מבצעים שם - וכאן אתה עושה הצגות של 'מאבק בכיבוש'?

האווילות והליצנות שלך לא פוחתות עם השנים, אלא להיפך...

בניגוד לך, דינוזאור סובייטי...

אני תומך בחופש הביטוי, מה שאתה קורא לו 'תעמולה', גם ליצור נתעב כמוך.

הוא אשר אמרתי,

דביל לעולם דביל. אם לא אכפת לך שיבואו ויטיפו לילדיך או נכדיך הקטנים שזה כיף להיות הומוסקסואליסטים, שיְנסו! אז אתה לא רק דביל, אלא גם סוטה.

אני מאחל לך שהילדים שלך יהיו הומואים

ויבעטו לך כל יום בתחת עד שלא תוכל לשבת ליד המקלדת ולזהם את הרשת.

אני מתנגד בחריפות להגדרתך השרירותית!

למה גויאבה היא "חס וחלילה"?! איזה תענוג הטעם שלה, ובעיקר הניחוח!
אגב, כידוע, היא הכי טעימה בדיוק ביום כיפור.

כן, אבל לא פה !

תארזו מזוודות, סעו לאיזה מקום שקט, איזה אי, עם ציפורים ותוכים וכאלה, תאמין לי אף אחד לא ירצה לעקור אותכם ממקומכם החדש, או ילחם איתכם או לזרוק עליכם טילים, או לתקוף אותכם בג'יהאד, תנו לערבים לחזור לאדמתם ושיוכלו לרצוח אחד את השני בשקט ולהנות ממדינה בעלת משטר דתי איסלמי, שכל אחד יהנה ממקומו החדש וכל העיניינים יתנהלו על מי מנוחות לכולם, ושום מילה כאן לא נכתבה בציניות, וגם המשפט " שום מילה לא נכתבה כאן בציניות " לא נכתב בציניות ! מבולבלים? גם אנחנו !

ivgy1980

New member
כבר, כבר אורז. רק לא לשכוח

את קלטת האליפות של מכבי חיפה.

סגוארו

New member
לולא אנחנו איפה היית אתה?

מצריים,לבנון,סוריה, ירדן?
אתה נהנה ממדינה דמוקרטית ודי שפויה ביחס לשכנות שלנו,
תתלונן כאוות נפשך.היינו פה לפניך ונהיה גם אחריך!!!

תהיו כמה שאתם רוצים

אתם לא מפריעים לי

אם לא הייתם פה איפה הייתי ??? הממממ....סביר להניח עדיין פה, מגדל את העצי זית שלי, באדמה שלי, בבית שלי, שגנבתם

אתה יודע בחיים צריך לזרום עם הדברים שאתה לא יכול לשנות, אז תהיו פה, אני זורם, כמה זמן תהיו פה? אף אחד לא יודע, את המדינה הזאת כבשו רומאים, טורקים, יהודים, לך תדע מה יבוא אחריכם, אולי יותר טוב אולי יותר גרוע

המדינה הזאת שפויה? אל תצחיק אותי, זאת פצצת זמן מהלכת שרק מחכה להתפוצץ, הלחץ והדינמיקה והחוסר שקט והחוסר בטחון שיש במדינה הזאת מבעבע ומורגש מתחת לפני השטח, רק תגיד למישהו פה בוקר טוב והוא כבר יתפרץ עלייך, שלא לדבר על הגזענות שיש פה, אין שקט נפשי פה, הדרך בה השתלטתם על המדינה פה ב-48 עד היום מפיק התנגדויות ומלחמות, כנגזרת מזה יש מלא סיכסוכים ומתח בין מדינות ערביות ואירופאיות, כל כניסה שלכם לעזה מעוררת גל מהומות והפגנות בכל העולם ולחץ ומתח וחוסר שקט במדינה כאן ובכלל בעולם כתוצאה מהיותכם כאן, בוא נגיד שמאז שאתם פה, אין שקט במזרח התיכון, וזו עובדה קיימת, אתה יכול להתווכח עד מחר, אני מקווה שהמצב ישתנה ומתי שהוא יהיה שלום ושקט כאן, עד אז...זה המצב

ולא, לא נראה לי שתהיו פה אחריי, לי נראה מתי שהוא מישהו אחר ישלוט במדינה כאן ולא יהודים

למעלה