תהיו כמה שאתם רוצים
אתם לא מפריעים לי
אם לא הייתם פה איפה הייתי ??? הממממ....סביר להניח עדיין פה, מגדל את העצי זית שלי, באדמה שלי, בבית שלי, שגנבתם
אתה יודע בחיים צריך לזרום עם הדברים שאתה לא יכול לשנות, אז תהיו פה, אני זורם, כמה זמן תהיו פה? אף אחד לא יודע, את המדינה הזאת כבשו רומאים, טורקים, יהודים, לך תדע מה יבוא אחריכם, אולי יותר טוב אולי יותר גרוע
המדינה הזאת שפויה? אל תצחיק אותי, זאת פצצת זמן מהלכת שרק מחכה להתפוצץ, הלחץ והדינמיקה והחוסר שקט והחוסר בטחון שיש במדינה הזאת מבעבע ומורגש מתחת לפני השטח, רק תגיד למישהו פה בוקר טוב והוא כבר יתפרץ עלייך, שלא לדבר על הגזענות שיש פה, אין שקט נפשי פה, הדרך בה השתלטתם על המדינה פה ב-48 עד היום מפיק התנגדויות ומלחמות, כנגזרת מזה יש מלא סיכסוכים ומתח בין מדינות ערביות ואירופאיות, כל כניסה שלכם לעזה מעוררת גל מהומות והפגנות בכל העולם ולחץ ומתח וחוסר שקט במדינה כאן ובכלל בעולם כתוצאה מהיותכם כאן, בוא נגיד שמאז שאתם פה, אין שקט במזרח התיכון, וזו עובדה קיימת, אתה יכול להתווכח עד מחר, אני מקווה שהמצב ישתנה ומתי שהוא יהיה שלום ושקט כאן, עד אז...זה המצב
ולא, לא נראה לי שתהיו פה אחריי, לי נראה מתי שהוא מישהו אחר ישלוט במדינה כאן ולא יהודים