האם למישהו יש חוות דעת על מצפה מתת?

shadmitgatoa1

New member
האם למישהו יש חוות דעת על מצפה מתת?

שלום אנחנו רוצים לסוע בקרוב לצימר בצפון. אחרי שיטוט ארוך מאוד באינטרנט וצפיה במאות אתרי צימרים, מצאנו אחד שמצא חן בעינינו במיוחד. האם מישהו היה במצפה מתת של מש' ליפשיץ? נשמח מאוד לחוות דעת תודה רבה

בלבי

New member
מצפה מתת - מאוד מומלץ !

המקום משגע והצימרים בו מדהימים. אישית הייתי ב"סוף הדרך", אבל אני יודעת שיש שם עוד המון צימרים שפשוט חבל על הזמן! למשל ארץ בראשית, בת הרים, בית אמיתי... מה שם הצימר של משפחת ליפשיץ ?

shadmitgatoa1

New member
הוא נקרא פסגת מתת

האם את יודעת על מסעדות טובות במקום או בסביבה, מקומות נחמדים שאפשר לאכול בהם ארוחת ערב רומנטית איכותית.....

בלבי

New member
ארוחת ערב רומנטית !

ראשית, במצפה מתת אין מסעדות, אין אפילו מכולת ! חשוב לקחת זאת בחשבון, ולהערך/להצטייד במה שצריך, מבעוד מועד. כך שיש לצאת מהיישוב בשביל אוכל... יש מספר מקומות (בקירבת מקום) שבהם אפשר לאכול ארוחת ערב רומנטית איכותית ! 1. מסעדת אלומה - אין עם המסעדה הזו פיספוסים, פשוט להזמין מקום, ללכת ולהנות ! באחריות ! 2. הבית של דורון - פתוח רק בחמישי-שישי-שבת. מסעדת שף בבית פרטי. מאוד מוצלח (מקווה שהקישור הצליח). 3. אם בא לכם קצת להרחיק אז יש את אדלינה בכברי (יש להם אגב בראנץ מצויין ביום שישי) ואת אורי בורי בעכו. יש גם קובץ מסעדות מאוד נחמדות בצפת, אם מעניין אתכם אשמח לפרט. כמו כן, אם קצת מרחיקים, אז אחוזת שולמית בראש פינה מצויינת ומסעדת מוסקט במצפה הימים. אם הייתי צריכה לבחור מסעדה אחת - לכו על אלומה ! לגבי ארוחות בוקר, למרות שלא שאלת אתייחס בכל זאת, אפשר להזמין מיעל או ממירי במצפה מתת. הזמנתי משתיהן והיה מאוד מוצלח. כמו כן, אני ממליצה בחום לצאת לארוחת בוקר-ברנץ אצל דליה באמירים (20 דק' נסיעה)- ארוחה מושקעת וייחודית שתחזיק אתכם עד ארוחת הערב. אשמח לענות על שאלות נוספות
תהנו !

shadmitgatoa1

New member
תודה רבה על התשובה - עוד שאלה קטנה

את יכולה לפרט קצת על הבראנץ' המדובר באמירים. מה אוכלים? איך יוצרים קשר? צריך להזמין מראש?
תודה רבה - אסף

בלבי

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

הבראנץ' באמירים - אצל דליה : תמיד מומלץ להזמין מקום מראש, ליתר ביטחון. אם כי כמעט תמיד יהיה מקום גם למי שמגיע ספונטנית. מספר הטלפון - 04-6989349 חיפשתי עבורך ביקורת מפורטת שכתבתי בעבר על הברנץ אצל דליה בפורום ביקורת מסעדות, אך לצערי לא מצאתי את הביקורת. אז בגדול, הבראנץ' מאוד עשיר ומגוון ! כל מה שמוגש הנו תוצרת בית, נקטף טרי טרי (הם מגדלים הכל לבד). מוגש לחם מחיטה מלאה שכמובן נאפה במקום, עם חמאה, זיתים ועוד מתבלים. לפתיחה מקבלים מנת מעדן של יוגורט וגרנולה (לא זוכרת בדיוק מה היה בפנים, אבל היה מאוד טעים). גבינות, לבנה. מוגש מבחר של כ 15 סלטים משובחים וטריים (למשל, לזניה ברוטב טחינה, סלטי חצילים - 4 סוגים, אני כבר לא זוכרת את הפירוט, אבל הכל מדהים, ואפשר לבקש עוד ועוד כמה שרוצים). כמו כן מקבלים גם סלט ירקות, ביצים, שתיה קרה. כל פעם מגישים לשולחן עוד דברים ... בטוח שכחתי חלק מהמנות... בשלב מסויים מגיע מגש ריבות, 10 סוגים לפחות של ריבות ביתיות שמכינים במקום - חבל על הזמן ! שתיה חמה וקינוח (כבר לא נשאר מקום להכניס כלום!) מוגשים במרפסת, שמשקיפה על נוף עוצר נשימה. בקיצור - ממש שווה !
גם המחיר ממש הוגן. סביב ה 50 ש"ח לבן אדם. דיל יותר ממשתלם. ממליצה לכם לאכול בשעת בוקר מאוחרת, ואז כמו כלום הבראנץ הזה יחזיק אתכם כל היום ! (ואם אתם מגיעים לקראת צהרים אז להדגיש שבאתם לבראנץ' ולא לצהרים!) תהנו !

lavendula

New member
כמו שבלבי המליצה: אלומה

זה ההימור הכי בטוח, והיא גם הכי קרובה באופן יחסי.

למעלה