האם למישהו יש חומר על

לי חן

New member
האם למישהו יש חומר על

רישוי בניה?! כשרוצים לבנות מבנה, איזה אישורים וחוקים צריכים להתקיים באתר הבניה לאחר היתר, עבור תחילת הבניה? תודה מראש

arcdsgn

New member
רישוי בניה

שלום רב, חוק התכנון והבניה מכיל את כל התקנות הקשורות לנושא. אני מציע לך לגשת לעיריה/מועצה ולברר לגבי המגרש הנדון אילו הגבלות חלות עליו. בד"כ ברשויות מסודרות אתה תקבל את כל הדרישות מרוכזות במסמך אחד. בהצלחה! שי-אדריכל

בטח שיש

קוראים לזה חוק התכנון והבניה!!! הוצאת כתובים, למשל, מוציאה לאור וגם מעדכנת. עןלה 140 ש"ח אבל תמיד יש הנחה ועולה בערך 1000 ש"ח. האמת שהחומר לא בהיר כל כך, אבל זה טיבם של חוקים. לא חשבת באמת שמישהו יעשה לך סיכום על 10 עמודים של מה שאנשים רוכשים בלימודים ועם שנים של ניסיון, נכון? אם יש לך שאלות ספציפיות, הפורום הזה הוא המקום לשאול. במקום לבקש סיכום של חוק התכנון והבניה, תשאלי "ברחל בתך הקטנה" . מה בדיוק את רוצה לדעת? אני בטוחה שהרבה יענו לך וגם מניסיון שזה לפעמים הרבה יותר מחוק... אולי אפילו אני אענה לך... בהצלחה סיגל

לי חן

New member
האמת שהתכוונתי

אם יש חומר, פה באינטרנט. האם יש אתרים שנותנים מידע על הוצאת רישוי. תודה

amic

New member
למה לא תכנס לאתר של בילדינג

ותחרוש אותו לכל הכוונים. ממש יעזור לך

לא נראה לי שיש חומר כללי באינטרנט

את יכולה לפרט מה את רוצה לדעת? יש אנשים שלומדים כל החיים שלהם ומתמחים באיזה תחום. לקבל מידע כללי ואפילו מעמיק, אפשר באינטרנט, אבל לא להיות מומחה. למשל , אם תשוטטי ברשת תוכלי לבנות לך הגנה בבית משפט ולהחליף בכך עורך דין????????. על זה בדיוק דיברה אווה עמיחי, מנהלת הפורום. לפעמים צריך לדעת מה לשאול כדי לקבל את התשובות הנכונות. לפעמים צריך להיות בעל מקצוע כדי להתמקצע. אי אפשר לחיות את החיים ולהעמיק בהם דרך מסך המחשב. ויש דברים שגם האקדמיה והסיפריה לא יפתרו לך. ניסיון חביבתי, ניסיון.... המדיום היחיד שיכול לעזור לך, לדעתי , הוא דווקא הפורום הזה ודומיו. תשאלי שאלות ממוקדות ויענו לך או יפנו אותך לקישורים המתאימים! בהצלחה

למעלה