האם למישהו יש מידע

יונה1

New member
האם למישהו יש מידע

(או סתם זכרון טוב) אם נועם שליט כבר עשה בעבר "לובינג" בכנסת, כפי שעשה היום?

יונה1

New member
סחתיין על ההומור מלי

בואי רק נשאר אשה אשה בתחומה, כפי שזה הולך כבר 3 שנים. את תמשיכי להחזיק אצבעות ולהכין פעמונים ואני אמשיך לשבת באוהל המחאה ולחקור את הנושא.

נגיעוT

New member
ואת ממשיכה לערב נושאים

שלא קשורים האחד בשני כדי להגיע לפרובוקמיות ולעג על אנשים זה שרוב הפעמים אני לא עונה לך פה זה לא בגלל שאת צודקת. יום טוב

יונה1

New member
השאלה שהעלתי איננה "ערוב נושאים"

ומי שיודע את התשובה עליה מוזמן לענות רק ב- כן או לא. להגיב על השאלה ב"בואו נמשיך להחזיק אצבעות", זו הפרובוקציה בהתגלמותה וגם "ערוב נושאים". מה הקשר בין אצבעות ללובינג של המשפחה בכנסת???

יונה1

New member
השאלה המעניינת היא אם שתינו גם יודעות

מתי המשפחה היתה חייבת להתחיללעשות לובינג במקום לעשות שטויות ושגיאות במשך 3 שנים!

dariayaari

New member
מלי אני באמת לא מבינה אותך לפעמים

יונה שואלת בתום לב אם מישהו יודע....וכו', מה לא מובן בשאלה שלה????????

יונה1

New member
dariayaari הטעות של מלי דווקא מובנת לי עכשיו

היא חשבה שאני מחפשת בביקור של נועם בכנסת, איזה "רמז, אות, או סימן" להתקדמות חיובית בנושא. אז לצורך הבהרה - כמו יתר אזרחי ישראל, גם אני אדע על שובו של גלעד משידורי הרדיו, ואין לי כל עניין או סיבה לנסות לפענח איתותים, רמזים או הדלפות. ממש לא תורם לקיום שלי, או אפילו לתחום המחקר שלי "לדעת לפני כולם".... השאלה שלי היתה תמימה לחלוטין ומוטב היה להבינה כפשוטה. לדעתי על משפחות שבויים להפגין וללחוץ מצד אחד מול רה"מ, ומצד שני לעשות כל הזמן לובינג אינטנסיבי בכנסת. ולפיכך אני חוזרת ושואלת אם מישהו יודע או זוכר, אם בשלוש השנים הללו נעשה לובינג אינטנסיבי בכנסת. תודה מראש למי שיענה והפעם, גם לעניין (-:

dariayaari

New member
אני מאמינה שדן יודע, כי הוא מלווה את הנושא

עד כמה שידוע לי, כבר 3 שנים.

יונה1

New member
גם אני מלווה....

וככל הזכור והידוע לי, השבוע זו היתה הפעם הראשונה.

נועם שליט, הערב בנהריה: אין לי אמון במערכת

נועם שליט: "אין לי אמון במערכת !" אביו של החייל החטוף דיבר במלאות שלוש שנים לנפילתו בשבי, ואמר: משאלתנו היא שלא נגיע לשנה הרביעית. אחיה ראב"ד פורסם: 24.06.09, 19:56 במלאות שלוש שנים לנפילתו בשבי, אמר הערב (יום ד') אביו של החייל החטוף, כי "המשאלה של כל עם ישראל ושלנו היא שלא נגיע לשנה הרביעית. אני מאמין שיש קונצנזוס על העניין הזה". לדבריו, אין לו אמון במערכת. "יש לי אמון רק בפעילות שלנו ובמאמצים שלנו. רק כשהדברים יתורגמו למעשים יהיה אפשר לדבר על אמון במערכת", אמר. הדברים נאצרו ב'גלריית-הקצה' בנהריה, בה נפתחה תערוכת 120 כרזות על גלעד שליט. ואשר לשאלתה של יונה, תשובה חלקית, כי ישנם דברים שאולי אני לא יודע או לא זוכר כרגע, למרות התעוד המצוי אצלי אי-שם: הנסיון הראשון לעורר חברי-כנסת לעניינו של גלעד שליט היה מייד אחרי חטיפתו, בסוף יוני ותחילת יולי 2006, עוד לפני שנחטפו אלדד רגב ואודי גולדווסר ! (בין היתר היו שלי יחימוביץ מ'העבודה' וגדעון סער מ'הליכוד' 'יעד' לפניות. אחר-כך, לאחר מלחמת-האיוולת בלבנון ביולי-אוגוסט 2006, חודש הקשר עם חברי-כנסת, כולל נסיון לקיים פגישה עם שרת-החוץ אז ציפי ליבני, שהחזירה תשובה (שאחר-כך נאמרה על ידה גם בעדותה בפני ועדת וינוגראד), באמצעות חבר-כנסת מקורב אליה מ'קדימה': "חבל על הזמן שלי ושלכם ! אולמרט לא מוכן לקבוע לי אפילו פגישה של חצי שעה, שלא לדבר על שיחה בענייני-השבויים". "מעשה" פוליטי נוסף נעשה ע"י ח"כ זבולון אורלב מהמפד"ל של אז, שהקים בתחילת מושב-החורף של הכנסת 'שדולה' למען השבויים, תוך שהוא מקבל את בקשתו של נועם שליט, שהועברה אליו, לא להפוך את עניין השבויים ל'דגל פוליטי-מפלגתי'. שום דבר לא 'יצא' מהשדולה של אורלב ועוד חברי-כנסת מעטים (ביניהם גם חבר-הכנסת אז, וכבר לא, רן כהן מ'מרצ'). זאת כאמור, תשובה חלקית.

יונה1

New member
דן, תודה על התגובה

כמובן שזה לא נחשב ללובינג (שתדלנות). לובינג זה מה שעושים מגדלי הדגים באילת, יצרני הסיגריות ויתר כל בעלי האינטרסים הכלכליים. לובינג זה המפגשים האינטנסיביים (מספר פעמים בשבוע, במשך 3 שנים) שערכו אנשי "ארבע אמהות" עם ח"כים מכל הסיעות. למותר לציין שבחלק (או רוב) המקרים נתקלנו אצלם בבורות מחפירה. לובינג זה (למשל) אילו המשפחה היתה מגייסת פדויי שבי שישבו, יסתכלו בעיניים ויסבירו לח"כ אחרי ח"כ מה הוא שבי. נו, אבל אילו היו עוסקים בלובינג, למי היה זמן ללכת לפתיחת תערוכות וחסימות מעברי גבול. אגב מלי, לובינג עושים לפני ההשגת היעד ולא תוך כדי התקדמותו, או אחריו !

למעלה