האם למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה? [מטהר אוויר מחמם "מקרר" של דייסון

AYOUYA

Active member
לא הייתי בונה על אמינות של הביקורות באמזון.

TCH_ma

Active member
לא הייתי בונה על אמינות של הביקורות באמזון.
ועל הביקורות בארץ אתה כן בונה?
זאת הצהרה כללית ונחפזת הייתי אומר.
צריך לקרוא ולהבין מי מספר סיפורים ומי לא, קצת נסיון וזה עובד
עוד לא התאכזבתי מקניה עפ"י המלצה.

AYOUYA

Active member
אני אישית לוקח הכל בעירבון מאוד מוגבל.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
1. ה"בעיה" העיקרית במכשיר הזה היא שהוא יקר וכנראה שאין לו "ביקוש" רב בארץ. כי בכל זאת... 3 קש"ח פלוס, זה לא מעט.
2. על אף העובדה שהוא מפורסם באתרי מכירות שונים, שוחחתי עם 2 אנשי מכירות באתרים מובילים, והם הודו שאין להם כל ניסיון עם המכשיר הזה.
3. ניסיתי לדבר עם איש מכירות מב.נ.ז.כ, והובטח לי שיחזור אלי. חזר? נראה שהוא עמוס מאד בפניות, כי הוא לא מצא זמן לחזור במהלך 3 הימים האחרונים.
4. לי אישית חשוב יותר להיעזר בכלי הזה, כדי שיפזר טוב יותר את החום או הקור שהמזגן יוצר, כי במצב הרגיל, המזגן "זורק" את האוויר בעיקר לכיוון שהתריסים מכוונים אליו וזה לא מספיק. פחות חשוב לי טיהור האוויר מהפורמאלדהיד או מגרגירי אבק + אבקני פרחים, למרות שזה בהחלט נחמד שהוא מטהר את האוויר. אז בסרטונים של דייסון, רואים שהמכשיר מפזר את האוויר החם או הקר לכל אזורי החלל בצורה אופקית, אבל לך תדע, האם זה ככה לא רק בסרטים...
5. מסתבר שהמכשיר הזה מופיע ב-2 וורסיות. וורסיה שנקראת HP 09, שבה יש גם אפשרות של חימום בעזרת גוף חימום פנימי שנמצא במכשיר, ו-TP 09, שיודע רק להזרים את האוויר בטמפרטורת החדר. אז... עבורי מספיק ה-TP 09. אבל רק לאחר שחקרתי את הנושא קצת יותר לעומק, גיליתי של-TP יש גם "משגר רוח" ארוך יותר, וכאן נחבא היתרון שלו. וכל זאת למה? כי ככל ששטח החלק שפולט את הרוח גדול יותר, כך הוא גם שקט יותר.
אז למעשה, יש כאן גם סוג של WIN-WIN. כי ה-TP הוא זול יותר והוא גם שקט יותר.
אבל את העיקר לא הישגנו... הייתי רוצה מאד להתרשם מחוות דעת של אדם שמשתמש במכשיר הזה (בארץ), ואת זה לא קיבלתי.

למעלה