האם למישהו כאן יש הכרות / נסיון עם גישת ה- RDI? ?

SMADAR55

New member
האם למישהו כאן יש הכרות / נסיון עם גישת ה- RDI? ?

לא מכירה את השיטה.

נתקלתי בהודעה על פתיחת סדנת RDI ע"י דורון זוהר- תכנית אמון להורים לילדים על הספקטרום.
http://www.doronzohar.com/#!rdi-course/c6qt

1דרור ב

New member
מכירים את דורון זוהר כבר הרבה שנים

אני אישית לא מתקרב למטפלים שגובים סכומים כלכך גבוהים ,תהיה השיטה שלהם הכי מוצלחת ככל שתהיה.
יש גבול לכמה כסף אנשים עושים על הגב של אנשים במצוקה.מה תעשי עם הקורס שלו? הרי הכל בנוי סביבו
או סביב השניים שלושה אנשי מקצוע של השיטה הזאת בארץ,זה מאפשר לו לדרוש סכומים גבוהים עבור פעולות
שכל אדם עם קצת הגיון עושה בעצמו.

AnatShemer

New member
בארץ יש

רק את דורון זוהר (אין שניים שלושה אנשים אחרים). אם תרצי לשוחח עם משפחות (מישראל) שאני עובדת איתן, אני יכולה לקשר ביניכם.

1דרור ב

New member
גם ייעוץ של פסיכיאטר עולה הרבה כסף

בשביל זה יש לקופות חולים הסדרים עם אנשי
מקצוע,שבמסגרתו הקופות מסבסדות ולוקחות על
עצמן חלק גדול מהעלות,ולהורים יוצא 100 שח' לפגישה.
אתה מצפה מאיש מקצוע שיודע משהו בנושא העלויות
של ההורים,שיטפל בעניין הזה,אם לא בצורה חוקתית ,אז שילך ללמוד בעצמו וירכוש תואר שיאפשר החזרים מקופות
החולים,עד אז אני לא הייתי מתקרב לזה.

AnatShemer

New member
אין לי שום מושג

מה הם הסכומים שמדובר בהם בתוכנית RDI בישראל. כדאי רק לציין שאם היועץ\ת הם בעלי תעודה במקצוע פארא-רפואי (או פסיכולוגיה) לעיתים קרובות ניתן לקבל החזר מהקופות.

1דרור ב

New member
הrdi עצמו נראה לי התחכמות משפטית

שהרי אם ההורים הם המטפלים ומי שמבין הוא רק יועץ
ברור למי שייכת האחריות,לדעתי מה ששווה כסף אצל המטפלים זאת האחריות,לא הידע,ואם תרצי אז בישראל
מה ששווה את הכסף זאת האפשרות לקבל החזר מהקופה.אני לא מתערב בשיקוליו של כל אדם,אבל כשאני
לקחתי את הילד לטיפול,קיבלתי החזרים שנתיים של יותר
מעשרים אלף שח' לשנה,לא הייתי מזלזל בסכומים האלה
כשמצרפים אותם לאורך שנים

AnatShemer

New member
מדוע נראה לך

שאני מזלזלת בכסף? הרי ציינתי שיש אפשרות לקבל החזר מהקופות.

1דרור ב

New member
זה לא ויכוח איתך

ידוע לי שאת דווקא מרפאה בעיסוק,ולו היית נותנת שרותים בישראל,היה אפשר לקבל עליהם החזר.אבל נציג השיטה
שלכם כאן בארץ איננו כזה והשאלה היתה עליו,ולכן דעתי היא,שכל זמן שהוא אינו משיג אפשרות להחזר בדרך כזאת
או אחרת ,לא הייתי משתמש בשרותיו.אותו דבר עם הרוב המכריע של המטפלים בגישה ההתנהגותית לשם השוואה.
לידיעתך למשל,יש מטפלים "אלטרנטיביים"שלהם הסדרים עם חברות ביטוח ,ובמסגרת זאת אפשר לקבל טיפול אלטרנטיבי
בתשלום של חברת הביטוח,שוב זה לשם ההשוואה.

AnatShemer

New member
הבנתי. אגב,

אני עובדת גם עם משפחות בישראל ואכן חלקן מקבלות החזר מהקופה. אבל אני רוצה לומר שלדעתי, בבחירה בתוכנית טיפול האופטימלית עבור כל משפחה מעורבים גורמים רבים מאוד. המרכיב של החזר מהקופות לא יהיה בהכרח המרכיב החשוב ביותר עבור כל המשפחות.

3מרגו

New member
100 ש"ח לפגישה?

כמו שאני אוהבת להגיד "נעליים".
שילמתי לפרופסור 1200 ויהיה החזר(מקווה שיהיה) 616.
יצא 100?

למעלה