הכוונה שלי היא לנסות להמיר את הקמח בקמח שקדים.
ח חנהפ Active member 2/11/20 #4 נכתב ע"י אמרלדה: הכוונה שלי היא לנסות להמיר את הקמח בקמח שקדים. לחץ כדי להרחיב... בגפילטע שמים קמח מצה, ובפסח - במקום שמים ביצים קשות. קמח שקדים זו תוספת חביבה
נכתב ע"י אמרלדה: הכוונה שלי היא לנסות להמיר את הקמח בקמח שקדים. לחץ כדי להרחיב... בגפילטע שמים קמח מצה, ובפסח - במקום שמים ביצים קשות. קמח שקדים זו תוספת חביבה
א אמרלדה Active member 3/11/20 #7 נכתב ע"י חנהפ: בגפילטע שמים קמח מצה, ובפסח - במקום שמים ביצים קשות. קמח שקדים זו תוספת חביבה לחץ כדי להרחיב... חנה, אפשר בבקשה לקבל את המתכון עם ביצים קשות?
נכתב ע"י חנהפ: בגפילטע שמים קמח מצה, ובפסח - במקום שמים ביצים קשות. קמח שקדים זו תוספת חביבה לחץ כדי להרחיב... חנה, אפשר בבקשה לקבל את המתכון עם ביצים קשות?
ח חנהפ Active member 4/11/20 #8 נכתב ע"י אמרלדה: חנה, אפשר בבקשה לקבל את המתכון עם ביצים קשות? לחץ כדי להרחיב... בכללי זה אותו מתכון רק במקום קמח מצה 2 ביצים קשות
נכתב ע"י אמרלדה: חנה, אפשר בבקשה לקבל את המתכון עם ביצים קשות? לחץ כדי להרחיב... בכללי זה אותו מתכון רק במקום קמח מצה 2 ביצים קשות
M michalgad Active member 2/11/20 #3 הנה משהו בסגנון געפילטע פיש חגיגי ומיוחד כשר לפסח מתכון לגעפילטע פיש חגיגי ומיוחד שיככב בארוחת החג שלכם. מנת פתיחה מסורתית בטעם עדין ונפלא שאי אפשר לסרב לה. להשלמה: מגישים לצד חריין חריף (מתכונים, אוכל) www.google.com
הנה משהו בסגנון געפילטע פיש חגיגי ומיוחד כשר לפסח מתכון לגעפילטע פיש חגיגי ומיוחד שיככב בארוחת החג שלכם. מנת פתיחה מסורתית בטעם עדין ונפלא שאי אפשר לסרב לה. להשלמה: מגישים לצד חריין חריף (מתכונים, אוכל) www.google.com