האם למישהי יש ידע/ניסיון בהפלות חוז

• פותח הנושא julb
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

julb

New member

האם מישהי יודעת משהו על הפלות חוזרות בלתי מוסברות? אני אחרי 3 הריונות שהיסתיימו בשליש הראשון לפעמים אחרי שכבר נראה דופק. עברתי את כל הבדיקות האפשריות - קרישה, היסטרסקופיה, התאמת רקמות, בדיקת שליית עובר וכו'... אך לא נמצאה כל סיבה להפלות, עכשיו אני בהריון רביעי שוב הבטא לא מוכפלת כמו שצריך ונראה שיש איחור של שבוע בהתפתחות, אני מקבלת תמיכה להריון באנדרומתרין, קלקסן וגם כוריגון. האם יש סיכוי להריון? האם יש מישהי שיש לה ניסיון דומה ויכולה לחלוק קצת מניסיונה

האם עשיתם בדיקת קריוטיפ?

האם מישהי יודעת משהו על הפלות חוזרות בלתי מוסברות? אני אחרי 3 הריונות שהיסתיימו בשליש הראשון לפעמים אחרי שכבר נראה דופק. עברתי את כל הבדיקות האפשריות - קרישה, היסטרסקופיה, התאמת רקמות, בדיקת שליית עובר וכו'... אך לא נמצאה כל סיבה להפלות, עכשיו אני בהריון רביעי שוב הבטא לא מוכפלת כמו שצריך ונראה שיש איחור של שבוע בהתפתחות, אני מקבלת תמיכה להריון באנדרומתרין, קלקסן וגם כוריגון. האם יש סיכוי להריון? האם יש מישהי שיש לה ניסיון דומה ויכולה לחלוק קצת מניסיונה
האם עשיתם בדיקת קריוטיפ?
כלומר בדיקת כרומוזומים שלך ושל בעלך. לפעמים יש הפרעות כרומוזומליות שאינן מתבטאות במומים או לקויות, אך כן בהפלות חוזרות או בעיות פוריות. אצלנו קיימת בעיה כזו אצל בעלי (זה נקרא טרנסלוקציה) ובמקרה שלנו זה לא מתבטא בהפלות (בינתיים טפו טפו) אבל כן בבעיות פריון, אותן עקפנו עם IVF. כשגילינו את זה במכון הגנטי כולם שאלו אותי האם היו לי הפלות חוזרות. שווה בדיקה, מכיוון שאם מתגלה פגם כזה ניתן לבצע הפריות עם PGD (בדיקה כרומוזומלית של העוברים לפני ההחזרה לרחם), שאמנם יקרות אבל במקרה כזה שווה כל אגורה. רחל

rinat03

New member
נסיון בהפלות חוזרות

נסיון בהפלות חוזרות
שלום לך שמי רינת ואני לצערי עברתי שתי הפלות שנפלו בחודש שלישי. נגשתי לרופא מומחה להפלות חוזרות, באופן פרטי ומתברר מבדיקות מקיפות שאני סובלת מקרישת דם בזמן הריון. הטיפול שאני צריכה לקבל זה להכנס להריון ולקבל זריקות כל יום במשך, 9 חודשים זריקות לדילול הדם. מקוה שעזרתי רינת

מצב
הנושא נעול.
למעלה