האם למישהי יש קישור איך עושים פוקה?
א אלפי החדשה New member 14/2/06 #3 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif שלחתי לך מסר. מחכה לתשובה
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif שלחתי לך מסר. מחכה לתשובה
ש שרון אמיר New member 14/2/06 #4 ואיך עושים פוק?../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif הייתי חייבת......
נ ניב המתוקה New member 14/2/06 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ת תומסקה New member 14/2/06 #10 ../images/Emo107.gifלא אחד... 2... ולא יפה להאשים אותם... מה הם עשו לך רע?!
Ƒ ƒan†a New member 14/2/06 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה מה שעושים אצלינו בבית
נ נעמה זמיר New member 15/2/06 #22 איזה מן פורום זה? אותך למנהלת שאת מדברת ככה לאיפה כאן, אופס.. בעצם את המנהלת... אז הכל מסריח מהראש הא?
איזה מן פורום זה? אותך למנהלת שאת מדברת ככה לאיפה כאן, אופס.. בעצם את המנהלת... אז הכל מסריח מהראש הא?
S Saraswaty New member 15/2/06 #23 זו ההוכחה החיה שהפורום שומר על רוחו המקורית! כמובן לאחר שרשור הביצים המפורסמות שלך
M milat1 New member 15/2/06 #25 הביצים המפורסמות? זה בטח היה בפורום הישן כי אני לא מכירה? נא לשלוח קישור ולשתף!
S Saraswaty New member 15/2/06 #28 לצערי אין תעוד של החומר מהפורום הקודם אבל אכן זה לקוח משם. אחד השרשורים היותר מצחיקים... לא נורא, לפי איך שהדברים קורמים עור וגידים כאן עוד נכונים לנו שרשורים קורעים לא פחות
לצערי אין תעוד של החומר מהפורום הקודם אבל אכן זה לקוח משם. אחד השרשורים היותר מצחיקים... לא נורא, לפי איך שהדברים קורמים עור וגידים כאן עוד נכונים לנו שרשורים קורעים לא פחות
ת תומסקה New member 14/2/06 #11 למה יכולים להשתחרר כל מיני??!! אוי... אני צוחקת פה מול המחשב כמו מפגרת