האם למישו יש עיצה...

foxy lady 69

New member
האם למישו יש עיצה...

אני מצטערת מראש אני לא חברה פעילה של הפורום או אפילו בכלל, נטשתי את הפורומים וכדומה בזאת מסיבות שונות. אך אני יותר מאשמח אם מישו כאן יוכל לייעץ לי בבעיתי. אחרי שכבר אמרתי נואש בכל נושא הלב,לפני ארבעה חודשים הכרתי גבר מקסים בגילי (27),מהדייט הראשון ראיתי בו איזה ניצוץ בעיניים משו שסימן לי מבפנים לא לוותר עליו ומאז אני לא מסוגלת לחשוב אפילו בכיוון. אחרי כל כך הרבה זמן העזתי לתת למישו להכנס לי לבפנים אל תוך הלב,העזתי לתת לעצמי להרגיש ולהפתח מה שלא הרשתי לעצמי עד עכשיו. בדייט השלישי שלנו יצאנו לפקניק לילי בפארק שהוא סיפר לי שהוא בתור ילד ביקר בו ובו בילינו גם את הדייט השני שהיה נפלא בזמנו.באותו דייט (שלישי) גם שדדו אותנו ונקטעה הרומנטיקה והכוונה הטובה שהייתה לי ומכאן והלאה די קפצנו קדימה במערכת יחסים,טוב או רע המשכנו ביחד. לפני כחודש הייתה לנו מריבה של שבוע על מישו שסיפר לו משו שיקרי ולא אמיתי עלי,על סיפור אינטימי שלא קרה אלא רק הומצא על ידי כדי לנפנף את הטיפוס המפוקפק השני. בזמן הזה גיליתי שמישהי פגעה בו בעבר ושקרה לו,למרות שנפגעתי מחוסר האמון שלו בי משהו שלא נתתי לו שום ספק בכך עד עכשיו, הבנתי מאיפו הוא בא. בנוסף לכל אלה בעברו ישנה מישהי שהוא אהב מאוד שפגעה בו בכך שהיא חזרה לאהובה מהעבר, והוא כמובן נפגע מכך ונסגר,הרי לתת אהבה למישו שלא מחזיר לך באותו המטבע יכולה להיות שבירה לכל אחד. הבעיה שלי עכשיו היא שאני גיליתי לו שאני התאהבתי בו,שאני אוהבת אותו וכל כך קשה היה לי לאמר לו את זה והוא מודע לזה. ואני יודעת שיש לו רגשות אלי ושאני חשובה לו והוא מודה בכך אבל הוא עדיין לא איתי לגמרי,הוא מפחד לתת לעצמו להפתח שוב למרות שכל הזמן אני אומרת לו ומוודא שהוא יבין זאת שהוא יכול לסמוך עלי שאני לא ישקר או יפגע בו לעולם ושאני יתן לו את כל כולי אם הוא רק יתן לעצמו וללב שלו צ'אנס חדש להפתח. אני לא רוצה לאבד אותו הוא הדבר הכי יקר לי וזה לא פייר גם מבחינתי עד שהרשתי לעצמי להפתח שוב להעז להרגיש משו אני חווה כאב כזה. אתמול רק לפנות בוקר נרדמתי ממחשבות על אולי משו שעוד יש לי להוסיף לאמר לו ואני יודעת שזה קורע גם אותו מבפנים הוא גם אמר לי,הוא לא יודע מה לעשות בקשר לעניין וכמה זמן זה יקח,אני רוצה שיקח כמה זמן שצריך ושייתן לעצמו וללב שלו צ'אנס להרגיש באמת שוב. אנא אם יש למישו עיצה או מישו עבר משו דומה אני יודה מאווד. יום נפלא לכולם.

magenta73

New member
לא הבנתי מה את רוצה...

נראה ששניכם נפגעתם בעבר וששניכם מוצאים חן אחד בעיני השני, ומתחילים להתאהב, ואז כל השדים עולים... זה טבעי. לאט לאט, בעדינות, לא לפגוע, להמשיך לדבר - תקשורת זה דבר חשוב, ושיהיה המון בהצלחה :)

למעלה