לא קראתי את כל ההמשך, אבל כל הודעותייך שלך מתחילות-ממשיכות-ומסתיימות בהתקפה והשמצה על אחרים, כמובן תוך חלוקת ציונים
. אז יקירתי, איש איש ומה שעושה לו את זה בחיים. מאחל לך המשך הנאה מרובה מכל הודעותי גם להבא.
לא נראה לי שמפריע לך, אבל מאוד העצבת אותי עם הפוסט הזה גב' מיטלמן. אני אמנם יודע שזכרוני בזמן האחרון אינו כפי שהיה בעבר, אבל לא ידעתי ולא קלטתי עד היום שמצבי החמיר עד כדי כך. איך? איך אלוקים אדירים פרח מזכרוני שנעמדתי לצידך בעת ישבת על הכסא הנוח שלך, הוצאתי את אקדחי מנרתיקו, דרכתי והצמדתי אותו לרקתך בדרישה והוראה לקרוא את כל הפוסטים שלי מתחילתם ועד סופם??? איך דבר כזה פשוט ברח ממני לכל השדים והרוחות???
כל כך עצוב...
שקר וכזב! מעולם לא סיינתי שחסרים לי נתונים לגבש עמדה. אמנם בהחלט קורה שאני מציין זאת*. עניין של יושרה והגינות. הרי כשאני מציין שחסרים נתונים על-מנת לגבש עמדה, מצבי לא שונה ממצבם של כל שאר הגולשות והגולשים שיש להם רק את המידע שהובא כאן ולא מכירים פרטים ממקור אחר. אלא שרבים מהם בכל זאת מגבשים עמדה על אף שאינם יכולים לעשות זאת באופן מושכל בשל מיעוט נתונים ואני מעדיף שלא לעשות זאת. תצטרכי לסלוח לי, אבל לא אשנה ממנהגי הטוב (בעיני) הזה. גם לא אם הוא משמש אותך להתקפות הפבלוביות שלך.
* לחושבים כעת לעצמם 'ואי איזה קטנוני שהוא נופל על טעות סופר, תסתכלו על הודעות הגב' האחרונות. בס"ה העתקתי ממנה את הרעיון
.
אחחח, תמיד כיף למשוך את דרגת הניהול לעניין (למי שלא בקי, זה נדרש כדי שניתן יהיה בהמשך לרוץ לאדמין ולטעון שאני מנהל גרוע, דבר שקשה יותר אם לא כותבים בכל כמה פוסטים שאני מנצל את דרגתי לרעה
). כמה חבל שכרגיל אין כמובן כל קשר לנושא.
אחרייך גברתי. אחרייך
.
בהחלט. קורה לא מעט. לא תמצאי שם תגובות שלי
. נסיון עקיצה חביב (אם כי בחייאת, אין לך משהו מקורי קצת יותר? אולי קצת יצירתי? היית חייבת לדחוף דווקא את העקיצה השחוקה והישנה הזאת? מאכזב משהו).
יפה. לפחות את מגלה שאת יודעת לעשות 'העתק-הדבק' ואכן, כפי שרמזת למעלה, קוראת את הפוסטים שלי בשקיקה מתחילתם ועד סופם. לא מפליא כמובן אמנם, שכן רבים היו נוהגים כך אילו היו מאיימים עליהם בנשק לעשות זאת
. אבל כל הכבוד שאת באמת נכנעת לאיומים האלה בנשק, אהה, כלומר למאווייך האישים הכמוסים.
ואוו. שגיאות כתיב. באמת? איזה פויה. אגלה לך סוד? זה נובע בדרך כלל מכתיבה מתרבה מהטלפון הנייד. אבל אם את חושבת שאני רואה בזה משהו שלילי או נפגע מדברייך אלו, חשבי שנית. כמו תמיד, דווקא אלו שמקפידים לתקן אחרים ולתקוף אותם על טעויות כתיב, ודאי אלו בהן ברור לכו"ע שמדובר בס"ה בטעות סופר, לדידי הבעיה היא אצלם. קטע של חינוך גרוע מבית, בעיות שונות בענייני חברה ואנושיות. דברים כאלה. לא משהו שאי-אפשר להתגבר עליו ולהתבגר ממנו, אבל זה כבר משהו שתוכלי לעשות רק עם עצמך. לא מתפקידי לעזור לך בנ"ל.
לגבי ה"לשון המלוכלכת", לא השתנה מאומה בכתיבתי מיום הגיעתי לתפוז
. גם לא כשמוניתי לניהול אגב, אם נורא חשוב לך להזכיר את זה אולי עוד פעם (רק מנסה לעזור. תחליטי את עד כמה חשוב לך הנושא)
. כמו תמיד אציע לך גם כאן, פשוט להתמודד. לחלופין, כן כן, האפשרות הזאת שאת לא אוהבת, פשוט להתעלם. ככה קל. ככה פשוט. כל שצריך הוא להיות קצת פחות אובססיביים. האמיני לי מילטלמן יקרה, את מסוגלת! אני בכל אופן for one, לגמרי מאמין בך.