האם למרי-קייט נמאס ממשחק?

Nomero Uno

New member
האם למרי-קייט נמאס ממשחק?

תהיתי האם עוד מישהו חושב כמוני? ראיתי הרבה ראיונות בזמן האחרון שבהם מרי-קייט התלוננה על כך שהעבודה מעייפת ומריחקה אותן מהמשפחה ומהחברים שלהן ומהסוסים שלה ושאין לה זמן לעסוק בדסרים שהיא אוהבת כמו רכיבה על סוסים בעוד שאשלי בכל הראיונות האלה אומרת " אנחנו כל כך ברות-מזל" ומדגישה את העניין שיש להן מזל. ובכלל בכל הראיונות האחרונים מרי-קייט מדברת הרבה פחות ממה שהיא נהגה לפני כמה שנים כשהיא הייתה זאת שמדברת יותר ועכשיו היא כמעט ולא מדברת. ובעוד אשלי רואה בהכל את הדברים הטובים מרי-קייט בוחרת להדגיש דווקא את הדברים הפחות טובים האם עוד מישהו חושב שפשוט נמאס לה ממשחק ? אני מאוד מקווה שלא

motib4

New member
ובזמן האחרון החיוך גם התחלף...

אשלי חושפת שיניים ומרי קייט סגורה יותר... אני מאוד מקווה שלא נמאס לב מלשחק.

omer wild

New member
אני חושבת ש...

אם זה באמת מה שקורה ולמרי קייט נמאס אז זה יהיה חבל... במיוחד לאשלי שהיא כל כך נלהבת מזה שהיא ברת מזל ! וזה יהרוס הכל לאשלי אם היא תשחק לבד וכל הקריירה שלה תהפוך לאשלי אולסן ולא מרי קייט ואשלי...

Nomero Uno

New member
לא בטוח שזה יהרוס

אולי סוף סוף נראה את הכשרון שלה אם היא תשחק לבד וכך הסרט כולו לא יהיה על גימיק התאומות אלא על משחק נטו

אולי זה רעיון טוב שכל אחת תשחק...

לבד בסרט אבל לא שמרי-קייט תפסיק לשחק בכלל זה יהיה עצוב מאוד

Alexis14

New member
אולי

אולי מרי קייט פשוט מזכירה את הדברים האלה ואשלי לא רוצה שיווצר רושם לא נכון אולי באמת נמאס לה ממשחק אולי יש לה בעיות בזמן האחרון אבל גם אם אשלי ´תשאר לבד´ אז אני חושבת שהיא תצליח (הגימיק כבר עשה את שלו)

omer wild

New member
אולי אתם צודקים !

באמת אולי לאשלי יהיה גימיק יותר טוב ! ובכלל היא תעבור לשחק בסרטים מסוג שונה...ולא תמיד שבקטע של "תאומות" אבל אני התכוונתי שזה יהרוס את השם הטוב שהיה לבנות ! "מרי קייט ואשלי אולסן" אימפריה... ונניח זה יהיה "אשלי אולסן"...ואני חייבת להודות שזה נשמע ממש רע !

Starting Skater

New member
הנה תגובה

אוליזה באמת יהיה כשלון אולי לא בטווח הקצר אלא בטווח הרחוק יותר ואז גם היא תפרוש ואז יסגר הפורום ואז לא יהיה איפה ליכתוב את כל זה, אולי ואולי דווקא היא תעשה כמה סרטים לבד ואז מרי קייט תקנא בא ותחזור גם לשחק ואז לא יסגר הפורום ואז שוב נהיה שמחים ומאושרים.יכול להיות. הכל יכול להיות. דרך אגב בלי קשר אני ממליץ לכולם על הספר "ספר משפחתי" של אפרים קישון ספר בן זונה!! אני ניקראתי מצחוק גם כשקראתי אותו פעם שלישית :)

למעלה