אוהבים ברוקולי?
פשטידת ברוקולי לפסח: חומרים: ענף ברוקולי גדול (או שניים בינוניים) פטריות טריות (לא חייבים) 4 כפות מיונז 4 כפות אבקת מרק פטריות 4 ביצים פלפל שחור שמן זית, קמח מצה. הכנה: לבשל את הברוקולי במים עד שמתרכך, לסנן לחתוך לקוביות בגודל כמו של סלט, אפשר חלק מהפרחים להשאיר גדולים יותר. את הפטריות לחתוך לחצאים. להוסיף את שאר החומרים ולערבב. לשמן תבנית, לפזר שכבה דקה של קמח מצה. להניח מעל את התערובת ולתנור. מוכן תוך 25-30 דק' בחום בינוני.