האם לניהול ידע צריך מבחן? אמרו לי גם משהו לגבי ריאיון. אנא תבהירו לי המצב. תודה
C Casey1 New member 12/11/06 #1 האם לניהול ידע צריך מבחן? אמרו לי גם משהו לגבי ריאיון. אנא תבהירו לי המצב. תודה
C chayahd99 New member 15/11/06 #2 שאלת במזכירות../images/Emo35.gif אני בטוחה שעמליה תדע לתת לך תשובות. אני אישית למדתי במסלול טכנולוגיות מידע וכזכורני רק שם היה מבחן, ולא באף אחד משאר המסלולים. אולי זה השתנה השנה לגבי ראיון ממש אין לי מושג. בכל מקרה אנא שתפי את כולני לכשתבררי
שאלת במזכירות../images/Emo35.gif אני בטוחה שעמליה תדע לתת לך תשובות. אני אישית למדתי במסלול טכנולוגיות מידע וכזכורני רק שם היה מבחן, ולא באף אחד משאר המסלולים. אולי זה השתנה השנה לגבי ראיון ממש אין לי מושג. בכל מקרה אנא שתפי את כולני לכשתבררי
C Casey1 New member 25/11/06 #3 עמליה כל פעם עסוקה ולא יצא לי לשאול אותה. היא גם מקבלת בשעות שלא מסתדרות לי במערכת. תודה על התשובה. יום נעים
עמליה כל פעם עסוקה ולא יצא לי לשאול אותה. היא גם מקבלת בשעות שלא מסתדרות לי במערכת. תודה על התשובה. יום נעים
S shushule New member 5/12/06 #4 נכון לשנה שעברה... בניהול ידע אין מבחן אלא רק דרוש ממוצע ציונים 90 ומעלה בקורסי ההשלמה (שוב...זה נכון לגבי השנה שעברה!) שווה לברר לגבי השנה אם לא השתנה רף הממוצע הדרוש....
נכון לשנה שעברה... בניהול ידע אין מבחן אלא רק דרוש ממוצע ציונים 90 ומעלה בקורסי ההשלמה (שוב...זה נכון לגבי השנה שעברה!) שווה לברר לגבי השנה אם לא השתנה רף הממוצע הדרוש....